Ez jó 😂 😂 😂 Úgy jut eszembe zabálásról ,csak mellékesen ugye az meg van hogy nyugati gyárak élelmiszer szemetet selejtet + minden fél-e 5-töd rangú dolgot a Balkán eu-ba értékesítik 😬 😖 Milka Danone ............ stb kozmetikum .................stb Van jó minőség nyugatnak ,kaparék ,vakarék ,elbaszott keletre . És cseresznye a habon még drágább is . Szóval jó együttnevelés meg szarást 😂 😂 😂
akkor most már pofád lapos(vigyorgós) Egyébként mihez képest emelkedik mert 394-en áll most(óranézegetős) inkább ilyen 385-88 volt mostanában(kezeit széttáró)
mert te pofázol a szankciók megszavazásáról(kezeit széttáró) Egyre habzóbb szájjal követeled, hogy többet fizethess (gondolkodós) Már az üzemanyagért akaratodtól függően fizethetsz többet(meghajlós) a gázt meg a villanyt majd közösen kitaláljuk(vigyorgós) Csináljuk úgy, hogy adok egy bankszámla számot(meghajlós) Aztán te kifizeted a gázodat meg a villanyodat a rezsi csökkentett áron.(gondolkodós) A valós fogyasztásodat a mérőállás alapján felszorozzuk az úniós átlag m3 és kw/h árával és a különbséget átutalod a megadott bankszámlaszámomra és nyugodtan alszol(ujját felfelé mutató) Cserébe futtatlak itt az sm-en mint a versenylovat(meghajlós) Mindenkinek elmondom mekkora hős vagy kiállsz az európai közös érdekekért és a szívjóság ukrikért (meghajlós)
talán magyar találmány, hogy nem a többség dönt az euban hanem minden tagállamnak egységesen dönteni kell? Ha engem kérdezel amikor ezt kitalálták is halott ötlet volt 😅 27-en senki nem akarhat egy félét még egy óvodás csoportban sem 😆
Na. Egyrészt nem ebbe a társulatba léptünk be. (kezeit széttáró) Az akkori társulás alaptéziseit nagy ívben szarják már le. (gondolkodós) Ezeket az úniós támogatásokat meg hagyjuk már. 😆 nem szeretet szolgálatról van szó. A piacainkat kiiktatták a sajátjukét hozták ide és hordják el a megtermelt haszont na abból csurgatnak némi alamizsnát de ehhez szerintem nem vagy elég képzett, hogy megértsd. 😂 (gondolkodós) na most meg még ezt sem akarják adni mindenféle mondva csinált okokra hivatkozva(kezeit széttáró) Ezért kaptak a pofájukba, hogy a multiszektort meg a bankszektort nagyon helyesen külön adóztatják. És el lehet menni ha nem tetszik(kezeit széttáró)
olajembargó: Na erről szerintem érdemes annyit tudni, hogy vityának esze ágában sincs az orosz olajról leválni sem most sem később(kezeit széttáró) Biztos lenne egy olyan szemtelenül nagy összeg amiért hajlandóak volnának méregdrága mindenféle szar minőségű jött ment olajra átállni de ezt meg az únió nem hajlandó megfizetni. Akkor mindenkinek is fizethetne pl. a többi nem gondolkodó barom tagállamnak (kezeit széttáró) Aztán a szívatgatás miatt, most Ő is visszaszívat egy kicsit had érezzék a törődést(gondolkodós) Most valami kiril pap miatt vagy mittudém ki ez, most hallottam erről előszőr lehet vitya is 😆 De ha ezt kivonnák a szankció köréből akkor meg az orosz macskák nemzetközi versenyekről való kitiltása miatt nem szavazná meg 😅 Persze valamit ki fog találni az únió, hogy tegyen bennünket háttérbe bár csak kibasznának már onnan végre(gondolkodós) Orbán most időt húz. Ha bekövetkezne valami fordulat ukrán fronton esetleg nem is lenne már annyira fontos az uniónak ez a szankcionálgatás amivel gyakorlatilag saját magának kötni meg a kötelet(napszemcsis)
igazad van
de
evvel pusztítasz, és saját hazád pusztítod vele
szóval teljesen értelmetlen
és teljesen mindegy mit pusztítasz erdő-mező vagy lakótér, mind rengeteg pénz helyteállítani
szomorú ez de nincs olyan ország ahol ez ne így lenne(kezeit széttáró) Ezen dolgoktól nekem is nyílik a bicska a zsebembe de attól még, hogy szándékosan belemenjünk abba, hogy mi is 5-10szeres árat fizessünk a gázért meg dupláját a benzinért engem egyénileg nem fog előrébb vinni(gondolkodós) Tudom, hogy mindenki millás fizetéseket akar de ezt azért nehéz kigzdálkodni egy vállalkozónak, hogy a hónap végére neki is maradjon valami.
26 tagország szankciózzon(meghajlós) Itt nincs ez ellen senki(kezeit széttáró) Bennünket hagyjanak már a picsába(szemeit körbeforgató)
Leírtam kb. 2 kila lenne a havi rezsid a nem soká 800 Ft-os kg kenyér mellett. Ez neked biztos jó? Persze hó eleje van holnap csippan a telefonod a 800 juróval a hónap elején még kemény a legény 😅
az önjáró annyival jobb mint a telepített hogy az kb csak a közelebe tud lőni a célnak
az ilyennek pont a megfélemlítés a célja, védekező fegyvernek teljesen alkalmatlan
egy fasza drón 50mm géppuskával többet ér ha védekezésről van szó
https://index.hu/gazdasag/2022...
https://index.hu/gazdasag/2022...
Nem,darut is.
Ez jo javitas? 🤔
http://youtu.be/U4sOJU4huZc
olajembargó: Na erről szerintem érdemes annyit tudni, hogy vityának esze ágában sincs az orosz olajról leválni sem most sem később(kezeit széttáró) Biztos lenne egy olyan szemtelenül nagy összeg amiért hajlandóak volnának méregdrága mindenféle szar minőségű jött ment olajra átállni de ezt meg az únió nem hajlandó megfizetni. Akkor mindenkinek is fizethetne pl. a többi nem gondolkodó barom tagállamnak (kezeit széttáró) Aztán a szívatgatás miatt, most Ő is visszaszívat egy kicsit had érezzék a törődést(gondolkodós) Most valami kiril pap miatt vagy mittudém ki ez, most hallottam erről előszőr lehet vitya is 😆 De ha ezt kivonnák a szankció köréből akkor meg az orosz macskák nemzetközi versenyekről való kitiltása miatt nem szavazná meg 😅 Persze valamit ki fog találni az únió, hogy tegyen bennünket háttérbe bár csak kibasznának már onnan végre(gondolkodós) Orbán most időt húz. Ha bekövetkezne valami fordulat ukrán fronton esetleg nem is lenne már annyira fontos az uniónak ez a szankcionálgatás amivel gyakorlatilag saját magának kötni meg a kötelet(napszemcsis)
de
evvel pusztítasz, és saját hazád pusztítod vele
szóval teljesen értelmetlen
és teljesen mindegy mit pusztítasz erdő-mező vagy lakótér, mind rengeteg pénz helyteállítani
Leírtam kb. 2 kila lenne a havi rezsid a nem soká 800 Ft-os kg kenyér mellett. Ez neked biztos jó? Persze hó eleje van holnap csippan a telefonod a 800 juróval a hónap elején még kemény a legény 😅
az ilyennek pont a megfélemlítés a célja, védekező fegyvernek teljesen alkalmatlan
egy fasza drón 50mm géppuskával többet ér ha védekezésről van szó