A dnyeper jó határvonal,nem kellenek oda hidak.
Az egészet nem tudja benyelni.
Elég a keleti fele és a tengeri rész.
Utána beül és megvárja mikor esik szét az a budi ami megmarad belőle.
Ilyen követelések mellett nem tudom meddig fogja finanszírozni az usa.
Afgánoktól is szó nélkül leléptek.
Pedig ott is elköltöttek egy vagon dollárt eredmény nélkül.
Jó a buborékban mi?
Apropó,ballisztikus rakétak,nem egy ukri fölény,épp a vasuti rendszert teszik taccsra.
Mondjuk én már a háború elején ezt tettem volna.
A dnyeper hidak nem tudom miért állnak még,de jön még kutyára T72B3. 😆
Remélem saját maga leszerelte a "tetves komcsi" van benne annyi tartás, hogy nem használ olcsó orosz energiát (gondolkodós) Majd én adok el neki akácot az is biztos lesz mázsája 6-7 ezer az eddigi 4 helyett (fetrengős)
de van lakossági fix ár. Hiszen a rezsicsökkentett választási kampány óta 110 Ft-ért fixen kapjuk a gázt. A lakosság szemszögét nézzük, hol érdekli a halandót, hogy az állam milyen tőzsdéről mennyiért szerzi be a gázt? A népet az érdekli adott hónapban mennyi a befizető és ez vagy 7-8 éve változatlan(kezeit széttáró)
Nincs lakossági fix ár, uúgy tőzsdei árat fizetünk a lekötött mennyiségre is, csak 2 hónap késleltetéssel… ezért van, hogy hol többet, hol kevesebbet mutat az épp aktuálishoz képest. Amikor többet mutat az épp fizetendő, akkor jönnek ezek az írások 😆
Ez megint egy ilyen uszító cikk(kezeit széttáró) kb. 7-8 éve 110 Ft-ért kapjuk a lakossági gázt, bogyókám ilyen a világon nincs. Biztos voltak átmeneti időszakok amikor esetleg többet kellett fizetni a fix árral a gázért mint adott esetben bizonyos pillanatokban az adott piaci értéke volt. De ha ezt a 7-8 éves lakossági gázárat amit mi fizetünk belerakod a serpenyő egyik oldalába és a piaci árat a másik oldalába bizony erősen kileng a mérleg a lakosság javára a nemzetközihez mérten.(gondolkodós) Mondjuk ez szépen tönkre is baxta az akáceladásaimat amiért előtte térden könyörögtek a kereskedők, hogy vihessék, most meg én könyörgök, hogy vigyék(kezeit széttáró) Szóval a szánalmas zugfirkász kiragadott 1-1 hónapot amikor épen a piaci árak kisebbek voltak a nálunk beállított lakossági fix áraknál(tapsolós) te meg benyalod mint szokás szerint mindent IS 😂
Én leszek a legboldogabb ha végre itt is felemelik a gáz árát remélem lesz vagy 800 ft köbmétere(meghajlós) Ismét nagyságos úr leszek több mint 100 ha akáccal az eladás hasznából meg vígan kifizetem az éves 3000 m3 gázfogyasztásomat 800 Ft-jával is 😂
Az egészet nem tudja benyelni.
Elég a keleti fele és a tengeri rész.
Utána beül és megvárja mikor esik szét az a budi ami megmarad belőle.
Ilyen követelések mellett nem tudom meddig fogja finanszírozni az usa.
Afgánoktól is szó nélkül leléptek.
Pedig ott is elköltöttek egy vagon dollárt eredmény nélkül.
https://www.facebook.com/Dr.AttilaDemko/posts/10159918281074549
Apropó,ballisztikus rakétak,nem egy ukri fölény,épp a vasuti rendszert teszik taccsra.
Mondjuk én már a háború elején ezt tettem volna.
A dnyeper hidak nem tudom miért állnak még,de jön még kutyára T72B3. 😆
A T80 mikor volt a legmodernebb baszod?
76-ban rendszeresítették.
https://index.hu/kulfold/2022/...
Én leszek a legboldogabb ha végre itt is felemelik a gáz árát remélem lesz vagy 800 ft köbmétere(meghajlós) Ismét nagyságos úr leszek több mint 100 ha akáccal az eladás hasznából meg vígan kifizetem az éves 3000 m3 gázfogyasztásomat 800 Ft-jával is 😂