Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://youtu.be/mSg4bYxCq3w;ab_channel=VassB%C3%A1lint
A dnyeper jó határvonal,nem kellenek oda hidak.
Az egészet nem tudja benyelni.
Elég a keleti fele és a tengeri rész.
Utána beül és megvárja mikor esik szét az a budi ami megmarad belőle.
Ilyen követelések mellett nem tudom meddig fogja finanszírozni az usa.
Afgánoktól is szó nélkül leléptek.
Pedig ott is elköltöttek egy vagon dollárt eredmény nélkül.
Szerintem nem akarta úgy széjjelbaszkodni az ország infrastruktúráját, hogy ő sem tudja használni.
Az ipse nagyon nem oroszbarát.De reális.

https://www.facebook.com/Dr.AttilaDemko/posts/10159918281074549
Jó a buborékban mi?
Apropó,ballisztikus rakétak,nem egy ukri fölény,épp a vasuti rendszert teszik taccsra.
Mondjuk én már a háború elején ezt tettem volna.
A dnyeper hidak nem tudom miért állnak még,de jön még kutyára T72B3. 😆
Nem baj: ha Mariupolban tarják a páncélos Pride-ot, én az ukrik helyében oda ejtenék pár ballisztikus rakétát. 😍
Bogyókám,azindex egy katasztrófálisan felkészületlen sitthalom oldal.
A T80 mikor volt a legmodernebb baszod?
76-ban rendszeresítették.
Öntudatos dolgozó nem hajol meg - láncfűrésszel a kezében sem! 😆
nyilván 😆
De szigorúan egy méter magasan mert akkor csak rongálás 😁
Szerintem nem fogják kérdezni. 😅
azt nem szeretnénk 😆
Az apacsok majd ingyen kivágják 😂
igen előkészítve. azért arra számolni kell, hogy a fa ára is változni fog.
4-ért gondolom hasogatva, felénk 3,5 kugliban. 🤑
Remélem saját maga leszerelte a "tetves komcsi" van benne annyi tartás, hogy nem használ olcsó orosz energiát (gondolkodós) Majd én adok el neki akácot az is biztos lesz mázsája 6-7 ezer az eddigi 4 helyett (fetrengős)
de van lakossági fix ár. Hiszen a rezsicsökkentett választási kampány óta 110 Ft-ért fixen kapjuk a gázt. A lakosság szemszögét nézzük, hol érdekli a halandót, hogy az állam milyen tőzsdéről mennyiért szerzi be a gázt? A népet az érdekli adott hónapban mennyi a befizető és ez vagy 7-8 éve változatlan(kezeit széttáró)
No,kene egy tizköb erdei,akacbol. 😆
Bogyo mar sosefizet,leszerelema gazcsapjat. 😆
Te sose leszel "nagyságos úr", csak egy "tetves kulák"! 😍
Nincs lakossági fix ár, uúgy tőzsdei árat fizetünk a lekötött mennyiségre is, csak 2 hónap késleltetéssel… ezért van, hogy hol többet, hol kevesebbet mutat az épp aktuálishoz képest. Amikor többet mutat az épp fizetendő, akkor jönnek ezek az írások 😆
Ez megint egy ilyen uszító cikk(kezeit széttáró) kb. 7-8 éve 110 Ft-ért kapjuk a lakossági gázt, bogyókám ilyen a világon nincs. Biztos voltak átmeneti időszakok amikor esetleg többet kellett fizetni a fix árral a gázért mint adott esetben bizonyos pillanatokban az adott piaci értéke volt. De ha ezt a 7-8 éves lakossági gázárat amit mi fizetünk belerakod a serpenyő egyik oldalába és a piaci árat a másik oldalába bizony erősen kileng a mérleg a lakosság javára a nemzetközihez mérten.(gondolkodós) Mondjuk ez szépen tönkre is baxta az akáceladásaimat amiért előtte térden könyörögtek a kereskedők, hogy vihessék, most meg én könyörgök, hogy vigyék(kezeit széttáró) Szóval a szánalmas zugfirkász kiragadott 1-1 hónapot amikor épen a piaci árak kisebbek voltak a nálunk beállított lakossági fix áraknál(tapsolós) te meg benyalod mint szokás szerint mindent IS 😂
Én leszek a legboldogabb ha végre itt is felemelik a gáz árát remélem lesz vagy 800 ft köbmétere(meghajlós) Ismét nagyságos úr leszek több mint 100 ha akáccal az eladás hasznából meg vígan kifizetem az éves 3000 m3 gázfogyasztásomat 800 Ft-jával is 😂