Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

230 ezer vedovel szemben,tegyuk hozza.
Es inkabb csak 110e mert a hadgyakorlatozoknal kevesebb volt a csapat.
Mondjuk egy 152 mm-es ZBV3 lövedék a maga 1 kilotonnas rombolorejevel eleg jol tudna szakitani varosokban.
Minek neveznéd azt, amikor "kénytelen" a lakosságot terrorbombázni, rakétázni, tömeggyilkolászni mert a katonai célpontokat nem sikerül legyűrni? Magyarul az ukrik kegyetlenül keményen védekeznek, ahelyett hogy megadnák magukat?
Felsült ? Lassan de biztosan foglalnak el mindent ami fontos. Ez lenne a felsülés?
Az ukránoknak minden régen rossz! Dollárban mért ezermilliárdos kárt okoztak EDDIG az oroszok a gazdaságukban, az infrastruktúrájukban, a lakóépületeikben. Plusz még területeket akar Putyin elcsatolni tőlük. Ki fogja ezt rendbe tenni, újra felépíteni, és miből?
Reméljük, hogy atomfegyvert nem vet be - mert az GARANTÁLTAN világháborúhoz vezetne.
A 150 ezer fős "szuper" földi- és légi alakulata meg konkrétan felsült az elmúlt 6 hétben. Csecsenekkel, szírekkel együtt.
putyin tuti nem vonul vissza
ellemben biztos vagyok benne hogy hajlik az olyan neglapodásra ami neki jó és az ukránoknak nem rossz
mond neki te hogy fordítson a te hangod mélyebb 😃
Te Bogyó, itt csak az a kérdés hogy mikor akar nyerni! Szó nincs ilyenről hogy nem tud veszíteni.
Ennyire hülye nem lehetsz. Ha parancsba adná, 2nap alatt ledózerolnák egész ukrajnát, nem akar feleslegesen civileket ölni!
Akkor miért nem azt írod hogy még olvasni is lusta vagy?
Szerinted mi jöhetne más? Putyin továbbra is vergődik, nem tud veszíteni, nem bírja abbahagyni....
"Ha ellenséget kell megnevezni, nekem az ukránok inkább az ellenségeim!"
akkor azt mondod tuti ekszabadul a pokot energia árak az égig érnek
mert akkor eladom az asszony egyik veséjét és építek otthon egy naperőmű farmot
kecske helyén elfér, azt úgy is felfaljuk ha szegénység lesz
Ja és amúgy az orosz emberekkel (legalábbis azzal a néhánnyal, akivel eddig találkoztam) semmi bajom nincs/nem volt.
Ja,és még pofozó versenyt is rendeznek. 😂
Te menj a büdös picsába,főleg hogy még mindig megy a gázkazánod,amilyen kétszínű gerinctelen handabandázó pöcs vagy. 😍
fene tudja
én is azt vallom hogy az ukránoknak a legnagyobb ellensége a vezetőik
a ruszki csak azt tette amit tennie kellett, ha basztatnak visszaüt
a ruszkik nem kényes nyugati libsi buzik, alik csak szóban mernek egymásba beleállni
ők még nem tartanak kultúrálisan ezen a szinten 😃
Mondjuk tuti nem úgy kelt fel hogy megborotválkozom,eszem egy rántottát...............ja és nyrjátok ki az ukránokat.
Tettek eleget érte.
Bár én inkább csak meghekkeltem volna a választásukat egy oroszbarát vezetővel.
Az is igaz hogy kurvára nincs semelylik hivatalos infoforrasban a tényleges miértek és okok.
Nem is lesznek.
Lehet tudomásukra jutottak bizonyos háttéralkuk,titkos projektek,szerződések.
Spec az ukrik aláírtak védelmi rakétarendszert is.
"Rezsicsökkentés, mi?"
Menj a 3,14-csába....

Talán "jó" is egy kicsit a fideSS újabb 2/3-a, egy év nyomorúság (ami most fog jönni) után a saját szavazói fogják kaszával-kapával elkergetni őket.
Neked ilyen bináris a gondolkodásod?
Semmi fokozat,vagy ellenség vagy barát?
Racionális érdekek kizártak?
Mondjuk emocionális faktort kizárva?
Az mindenesetre biztos hogy azokkal van, akik megtámadták a szomszédjukat, mert...csak.
az hogy nem ellenség az nem azt jelenti hogy barát
és ha nem barát attól még nem ellenség
nekem nem barátom, mindig is geci volt 😆
De kikéred magadnak amikor azt írom hogy oroszbarát vagy...
google fordító a barátod
kicsit megkopott az orosz tudásom fogalmam nincs mit írnak
már a betűk se igen mennek