Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mostakkor nem nyírsz füvet többet? 🤔
Ja, nekem meg közben a benzinre sem futja 😂
Hát,ha a velejéig korrupt gyöngyike is menne a börtönbe az lenne a legjobb.
A simlis bogyó is vele bukna tuti.
Bennevan ő is a mutyiban.Különben hogy telik erre a sok új méregdrága ketyerére? 😂
Pedig nem ártana elszámoltatni végre a baloldalt. Elkoboznák a narancs cliokat a vén komcsiktól, börtönbe kerülhetne a teljes DK vezérkar végre, oda ahova valók. A nyugatifényt betiltanák...egyre vonzóbb ez a nacionalista párt 😝
Jobb, mint a baloldali ajtófélfának önként rohanó Ágika 😉
Ez már sokkal jobb, lényegesen jobb tervszerűség látszik e-mögött mint a teljes baloldali politika mögött.
Céljaik sem mindenben elrugaszkodottak.
És most lehetőséget is kaptak annak bizonyítására hogy tényleg képesek ezt az irányt felelős politizálással képviselni.
Ha igen, akkor a következő választáson övéké a szavazatom, de a mostani kampányukkal, Toroczkai hülyeségeival nem győztek meg.

Sajnos a Jobbik is így járt. Mire kezdték összeszedni magukat és túlléptek a gárdamellényes hőbörgésen, és kezdtem úgy érezni hogy rájuk kéne szavaznom, beálltam Baliknak.
Szerintem jobb lenne.
Igazából egyre kevesebb értelmét látom az EU tagságnak.
Ha az ukrikat felveszik soron kívül az meg olyan totális anyagi csőd lesz hogy menekülni kéne kurvagyorsan.
És amilyen önkéntesen és mély lelkesedéssel tolt szankciók igen komoly önszopató hosszútávú hatásait nézem az ugyancsak túltolt klímahsztivel karöltve mégjobban elmegy a kedvem ettől az EU dologtol.
Amilyen vakhittel benyeled a propagandát te tuti a falig mész eu felszopásban.De INGYENPÉNZ sosem volt.Csak valamennyit visszaosztanak abból amit kiszívnak a gazdaságból,ezeket is csak olyanra ami az ittlévő nyugati cégeknek fontos,úthálózat,ipari infrasruktúra,sosem versenyképesség fokozás,és olyanok amik véltlen közvtetten sem az előbb említett versenyképességet növelik,pl sportberuházások stb.Talán az idegenforgalmat lehet fejleszteni.
De még így is sokkal több haszna van a nyugati tőkének belőlünk mint nekünk belőlük.
arról nem beszélek hogy 20 év mulva ez a hülye liberális agyhalott eu vezetés eltünik és a főbb magországokban sorra muszlim vezetés lesz.
Én már nem élem meg hála az égnek.
De téged előreküldelek hogy szolgálj a paradicsomban,...................."ahmat szila" 😂
Szerencsénkre.
Esélytelen hogy az atlanti fősodrú pénzügyi elit ezt hagyná,csak az oszták jörg haider vagy a csak picit a hivatalos közbeszédből néha kiszóló kurz megbuktatására gondolva egy mihazánk formátumú pártot nem hagynak regnálni.
Ti csak legyetek gyurcsányok 😂
"rendíthetetlen, tiszta szándékú vezető"

A Dórikára gondolnak? 😂
Kéne.
Én csak azt nem értem, hogy ezzel a mocskolódos o1g taktikával már az előző választáson sem tudtak nyerni. Mire gondoltak? Ha fullban nyomják a kretént akkor jobb lesz?
Az embereknek ebből volt elegük, és a választották a kisebbik rosszt.

És persze, a Fidesz is tolta, mert kell az ellenpólus, de közben nyújtott egy értelmes alternatívát is annak aki picit is tovább látott az orránál.

Ellenzéknek mi volt a programja? Nekem nem sikerült kiderítenem.
Ez itt 100% bullshit, ami meg kb. értelmes lenne azt pont elcseszték amikor hatalmon voltak. Kétfarkúnak is hitelesebb jobb a programja.
https://dkp.hu/celjaink
creampie jobb 😁
Mondjuk nem a hatalom a népé?
54%. 😂
Ez minden valasztasi rendszerben kurvanagy pofaraeses.
Kene mar egy jo ellenzek. 🤔
Elég megkeseredett hitvány életed van.
Mé, "pinky pussy"-ra egész szépeket hoz... 😅 lehet, csak lemaradt a vége 😁
Nem nagyon tudom elképzelni azt az élethelyzetet amikor én rákeresnék a "Pinky" szóra. Bár nem kell aggódnod, manapság teljesen elfogadott dolog ez férfiaknál is 🌈😂
Mondom én hogy zsidó a geci: https://www.origo.hu/itthon/20...
Tehát náci fasiszta cigány zsidó kommunista buzi.
Egyéb? 😂
Amúgy meg nem úgy volt hogy ti vagytok a tolerancia mintaképei? Vagy csak a saját libernyák bagós gyíkember fajtátokat toleráljátok? 😂
Ez mondjuk logikus, hiszen a demokrácia is csak odáig terjed amikor tietek a hatalom. Ha mást választ a nép akkor "le kell váltani a népet"
Ilyen is vót má. Évtizedeken keresztül. 👹
Ő nem, van is egy hivatalos megítélése!
rákosinak rosenfeld volt az eredeti neve🤔
Sztálin személyesen kérdezte meg tőle, hogy "mit akar maga Magyarországon, zsidó királyságot?"
😂
A főni is zsidó - bár cigányban ritka! 😂