édesanyja hosszú idő óta a jászjákóhalmai MSZP elnöke.[2] Lukácsi végzettségei szerint katolikus hitoktató, történész és zsidó közösségszervező.
Hát igen, összenő ami összetartozik.
a nevéhez kötődik az IKSZ Holokauszt Emlékév programsorozata, de az ő ötlete alapján valósult meg egy beszélgetőest Röhrig Géza és Sajgó Szabolcs,[7] majd Erdő Péter és Köves Slomó között.
..
2016-ban elnyerte a Kőrösi Csoma Sándor Program Izraelbe szóló ösztöndíját, így hat hónapon keresztül foglalkozott Tel-Avivban az izraeli magyarok közösségszervezésével.
..
Azzal is felkeltette a figyelmet, amikor bejelentette, hogy 2017. július 8-án részt vesz a Pride-on.
Buzi, filoszemita, hasznos idióta, lipppppsi, mi kell még egy igazi européer ribanchoz?
Lukácsi Katalin zokogva ölelte át Bibó István sírkövét a választás másnapján
2022. április 4. 20:15
Szerinte a gondolkodót épp azok árulták el, akik útmutatást nyertek tőle.
Lukácsi Katalin meglátogatta Bibó István sírját a választási vereség másnapján, amiről egy Facebook-posztban számolt be. Elmondta, hogy „zokogva öleltem át a sírkövet”. A baloldal egyházügyi felelőse kifejtette, hogy azért tett így, mert Bibó is másmilyennek remélte Magyarországot, és a rendszerváltáskor azt hitték, hogy teljesül az álma.
De épp azok árulták el, akik útmutatást nyertek tőle. Hogy történhetett ez? Van remény álmaim Magyarországára?
Nem lehet reménytelen, hiszen nem vagyunk egyedül” – írta.
Nekem tetszik, amikor a buzik saját maguk alatt fűrészelik a fát.
A mostani kormánynak tulajdonképpen nem is kell tennie semmit, csak ismételgeti a médiában, amit a hülyék mondanak folyamatosan. Lásd márki-zay.
Elintézik ezek magukat.
Jó, ha ennyire szeretnéd. Maradjon csak a fidesz 😅
Én még mindig azt mondom nagyon jó hogy ott vannak, erősödjenek csak. De egy ennyire szélső jobb szerintem nem vezethet országot. Most majd kiderül mennyire szélsők, nem bánnám ha egy picit engednének de az elveik megmaradnànak. Csak hogy mégjobban tudjanak erősödni.
Nagy szükség lenne rá. Suszter maradjon a kaptafánál......ukrajnában.is mi.lett a vége, ha szinész kormányoz. Azt hiszi ha nem heppiend a vége átirják.a forgató könyvet és ujraveszik.
Bár nincsenek nagy reményeim a politikusokkal kapcsolatban, de eddig is ezt tették!
Ha jó volt az országnak, akkor támogattak bármit, bárkit!
De gondolom a nyugati fény csak a nácizásig jutott!
Mi ezzel a probléma? Ez eddig sem volt titok. Ha valamivel egyetértenek akkor miért szavaznák le, mert fidesz? Ez pontosan az az ostoba gondolkodás mint amit te is csináltál a népszavazáson. Neked annyi a mentséged hogy egy töketlen nemzésképtelen ember vagy, ebben az a gáz hogy azok is így tettek akiknek vannak gyerekeik csak azért mert a fidesz. Ostobák.
...szerencse, hogy az Árpád-háziak után most nem a SZARHÁZIAK következtek.
;-)