Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csomorikámnak csak egy Orbán poszter amit egy nap lebaszhat 100X-or 😂
Hétvégente voodoozás 😂 😂
Mé ez a gödény szélsőjobbos? 😂
Csak a jobbos (pláne szélsőjobbos) gecikre haragszom.
Neked ezek listázva vannak a,faladon hogy kit vagymit kell épp gyűlölni? Elég megkeseredett fadzi lehetsz. Mondjuk meg is értem......se gyerek se egzisztencia és még az eu se segít 😅
Ebben feltűnt valakinek, hogy a 2006-os tüntetések után egy nappal a fidesz azt kérte számon fletón, hogy miért nem alkalmaztak éles fegyvert? 🤐
Jegyzőkönyvbe került....
http://youtu.be/zF0wru3Oz70
Internetre mindig lesz pénz: legfeljebb idén nyáron mi is fotelmotorozni fogunk, mint a sportmotorosok többsége szokott. 😂
már csak 2 napot bírjatok ki valahogy, utána jöhet az 1200 forintos gázolaj meg a 600 forintos földgáz
aztán mindenki megnyugszik, mert nem lesz pénz internetre 😂
Te csak ne aggódj értem, inkább idézz tőlem egy sort ahol "dicsőítem" a muszkákat!!!!!
Vagy te.
Bár amilyen papírkutya egy korrupt geszi szemétláda vagy örülsz hogy minden a régiben marad és a gyöngyike meg te ugyanúgy nyúlhatjátok le az adófizetők pénzét,nem lesz EU ugyész a kodruta asszony,így nem kerültök sittre gyöngyikével.
Pfejj. 😆
Azt majd holnapután fog kapni, ha itthon megint kitör a demokrácia! 😍
Viszont így a rubel árfolyam az egészéves átlag körülre ugrott vissza.És személy szerint te finanszírozod a háborút. 😂
A végefele azé elkezdtek beszarni,némi tétova kisérlet volt hűteni a feszkot,csak addigra a nyugati média önjáróvá vált és zselé is beleállt.
Úgy gondolta lesz nagyobb effektív katonai segély.De nem lett.
Eredmény,még ha elszenvedői is az agresszionak az hogy ukrajna 1/3-a totálromokban,az ipar minimum fele totálromokban,katonai potenciál szintén romokban.Ami pozitív hogy bidentől johnsonon át a japokig mindenki drukkol hogy az utolsó ukrán katonáig ki kell tartani.
Tárgyalással szerintem jobban jártak volna.De te tuti a harcot választod.
Tényleg nem értem miért nem a fronton hajkurászod a muszkákat ha ennyire fanatikus ukránhívő vagy.
Ha az eljutás a gond a lengyel határig istenbizony elviszlek. 😀
Vigyázz, agyvérzést ne kapjál!
De hát ők csak hadgyakorlatot tartottak...
Egyetlen sort hozz tőlem ahol "dicsőítem" a ruszkikat, te hazug, agyhúgyköves, faszparaszt!!
Mert o allt egy honapig a hataron fegyvert csortetve.
Te tenyleg ilyen hulye vagy vagy fested magad?
Dicsőíti őket a narkós kúrva anyád!
Ja és gondolom az sem zavar, hogy amiket Leírtam, azok TÉNYEK??!
Ja hogy ott élni nem akarsz, de dicsőíteni őket az megy? Akkor gondolom jól megfizetnek!
A krími műsort játszották újra. Ott is kb. két héttel a referendum előtt foglalták el a stratégiai és politikai fontosságú pontokat. Ott működött a nemzeti önrendelkezéssel revolverezés, itt is erre játszottak.
A krími előzetes megszállás a részükről kimagyarázható volt, hiszen a Janukovics-párti krími vezetés már korábban feldobta a referendum ötletét - amire az ideiglenes kormány nem reagált jól. Ugye így azt mondhatták, hogy ezzel akadályozták meg, hogy az ukrán hatóságok választási csalást kövessenek el. Ez lehetett az elgondolás a donbasz referendumnál is.
Például mert az egyik ország azért támadta meg a másikat, mert az utóbbi európai demokrácia szeretne lenni?
Csiba teee!!!
Honnan a picsából veszed, hogy én szeretnék Moszkvában élni, vagy érdekel, hogy ott mi történik?
Hogy a tökömben tudsz ezzel az egysíkú "gondolkodással", mondjuk motorozni?
Ott biztos nem fogtok ennyi lóvét kapni azért hogy a propagandát nyomjátok.