Neked ezek listázva vannak a,faladon hogy kit vagymit kell épp gyűlölni? Elég megkeseredett fadzi lehetsz. Mondjuk meg is értem......se gyerek se egzisztencia és még az eu se segít 😅
Ebben feltűnt valakinek, hogy a 2006-os tüntetések után egy nappal a fidesz azt kérte számon fletón, hogy miért nem alkalmaztak éles fegyvert? 🤐
Jegyzőkönyvbe került.... http://youtu.be/zF0wru3Oz70
már csak 2 napot bírjatok ki valahogy, utána jöhet az 1200 forintos gázolaj meg a 600 forintos földgáz
aztán mindenki megnyugszik, mert nem lesz pénz internetre 😂
Vagy te.
Bár amilyen papírkutya egy korrupt geszi szemétláda vagy örülsz hogy minden a régiben marad és a gyöngyike meg te ugyanúgy nyúlhatjátok le az adófizetők pénzét,nem lesz EU ugyész a kodruta asszony,így nem kerültök sittre gyöngyikével.
Pfejj. 😆
A végefele azé elkezdtek beszarni,némi tétova kisérlet volt hűteni a feszkot,csak addigra a nyugati média önjáróvá vált és zselé is beleállt.
Úgy gondolta lesz nagyobb effektív katonai segély.De nem lett.
Eredmény,még ha elszenvedői is az agresszionak az hogy ukrajna 1/3-a totálromokban,az ipar minimum fele totálromokban,katonai potenciál szintén romokban.Ami pozitív hogy bidentől johnsonon át a japokig mindenki drukkol hogy az utolsó ukrán katonáig ki kell tartani.
Tárgyalással szerintem jobban jártak volna.De te tuti a harcot választod.
Tényleg nem értem miért nem a fronton hajkurászod a muszkákat ha ennyire fanatikus ukránhívő vagy.
Ha az eljutás a gond a lengyel határig istenbizony elviszlek. 😀
A krími műsort játszották újra. Ott is kb. két héttel a referendum előtt foglalták el a stratégiai és politikai fontosságú pontokat. Ott működött a nemzeti önrendelkezéssel revolverezés, itt is erre játszottak.
A krími előzetes megszállás a részükről kimagyarázható volt, hiszen a Janukovics-párti krími vezetés már korábban feldobta a referendum ötletét - amire az ideiglenes kormány nem reagált jól. Ugye így azt mondhatták, hogy ezzel akadályozták meg, hogy az ukrán hatóságok választási csalást kövessenek el. Ez lehetett az elgondolás a donbasz referendumnál is.
Csiba teee!!!
Honnan a picsából veszed, hogy én szeretnék Moszkvában élni, vagy érdekel, hogy ott mi történik?
Hogy a tökömben tudsz ezzel az egysíkú "gondolkodással", mondjuk motorozni?
Hétvégente voodoozás 😂 😂