Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor a bokros ember kb azt tette amit tenni lehetett
mindenkinek fájt, de ha nem teszi akkor is fájt volna csak sokkal tovább
akkor is meg most is az a legfőbb probléma hogy a problémás helyzet kialakult, és a problémát nem kezelték hanem mindig egy kicsit arrébb tologatták
most is a tologatás levét isszuk meg, csak most a nyakunkba szakadt minden egyéb tőlünk független szarság ami az elmúlt 2 évben elérte a világot
innen felállni nagyon fájdalmas lesz kb mint a bokros csomag idejében, de lehet még szarabb lesz mert az eu-s buzikkal most nem annyira van jóba a vezetőség mint amennyire az elvárt lenne
Hat,nem nekem kell az ingyen eccajg, ak skulo meg hogy puszira szopassam meg magam energiaval es gazdasaggal.
Szoval piszokul kene tepetniuk hogy az europai ertekekek es a demokraciat negvillantsak naluk. 😆
De ez valahogy rendre meghiusul es kilog a sunyi,rosszindulatu,korrupt,arrogans,kovetelodzo lolábuk. 🤔
Ja, bokros áldásos" tevékenységére emlékszünk!
Amúgy meg rinyálsz, abból vetted a rünyót!
De azért te sem fizetednéd a drága rezsit!
Volt ilyen céljuk? 😆
Meg mindig nem tudtak megszerettetni velem magukat az ukranok. 🤔
Mongyuk gerince nem sok van, de legalább nem lóg ki a többi lopitikus közül.
Szerintem kibábozzak vele a maradek ket evet es valasztas lesz.
Pontosan, hisz alelnok. Megorokli a szeket, mint Johnson Kennedy utan.
Minden jozan amcsinak remeg a segge ettol...
ha a bidé leadja a felszerelést, ótómatikusan ő az elnök
Amennyi hulyeseget csinal nemhinnem hogy a demokrata jeloltvalasztason nyerne. 🤔
Amugymeg mivan erdogannal?
Most hogy szeretik nyugaton mar nem despota? 😂
a kalamona következik. még azzal nyalja be nagyon az eu
Odacsoszogsz a renyoval es beprobalhatnad. 😆
Hátha Putyint is hamar tarkón lövi valaki....
Bidé nem el orokke,remelem valami ertelmesebb kerul a helyere. 😆
Ezt már rég mondjuk, csaknem mindegy mennyire. Vonát régen is csiptem, nem hülye faszi.
ha kicsit jobb lenne a memóriád akkor emlékeznél arra hogy ezt már hónapokkal ezelőtt is mondtam
és akkor még háború sem volt még
most hogy van fokozottabb a szopás, o1g szerintem azóta agyal hogy lehetne méltósággal elbukni a választást, de amíg a baloldal csak egy ilyen zajos féle szélütütt csimpánzt tud összehozni akkor is nyerne a fidesz ha az egész csapat az adrián kurvázna minden hétvégén 😁
Szar lesz ez mindenhogy:

https://index.hu/velemeny/2022...
😉Azért kell még oda 1-2 alkatrész!
Nem tehetek róla, hogy képtelen vagy bármit is értelmezni.
Szerencsédre, ini a segítségedre sietett!! 👍️
most is láthatóan csak a libsik drámáznak rajta, az átlagembernek az a véleménye, h ott szabják meg egymást, ahol vannak
az így szerzett aluminiumból csinálnak a hazafiak drónokat, h legyőzzék vele a csúnya orosz bácsit