Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondjuk a vendéglátósnak valszeg elég nagy baj (az egész halmaz amit leírsz). De hát azokra meg ők szavaztak...
Nem engem, csak aki nem a te véleményedet osztja.
Továbbra sem tudom, hogy mikor minősítettelek...
ha klárika kerül a trónra, kapunk vagy 2milliárd dodó segélyt az biztos. most jön el az aranykor
https://nyugatifeny.hu/2022/03/26/orban-megbomlott-mikozben-putyin-civileket-gyilkol-o-brusszellel-akar-haboruzni
Nem. Együttérzek velük. Érjék be ennyivel.
Esetleg a határon áttévedőknek adok kaját.
Slussz.
A hajlékonyt letartóztatták mert lopott, megkérdezték miért, azt mondta, hogy a MEGÉLHETÉSÉRT.
Aztán azt kérdezték tőle, mi lopott?

- beer.

https://www.breitbart.com/crim...

Megélhetés. Sör.
az ő hazájuk, ők akarják megvédeni, ezért ők vérrel fizetnek érte. mivel nem részei a mi szövetségünknek, így mi legfeljebb pénzzel, fegyverrel tudjuk őket segíteni. persze ők fel is adhatnák a hazájukat és BÉKÉSEN átadhatnák az ukrán területeket az oroszoknak. de hát mit lehet tenni, ha saját országot akarnak?
Az én pénzem és/vagy az ő vérük?
Szerinted melyiket választom?

:-D
a szabadságnak ára van, mégha ez neked furcsa is. vagy vérrel, vagy jó esetben pénzzel fizetnek érte. én a pénzre szavazok... a szélerőművek de facto betiltásáról mi a véleményed?
https://www.borsonline.hu/cele...

""Míg korábban 56 ezer, most 236 ezer forintot fizetnek. ""

A momentumos Cseh Katalin szerint is Magyarországnak is annyit kell fizetnie az orosz gázért, mint másoknak, akkor is, ha az drágább.

Tessék-tessék, a szabadságnak ára van, kérem a kasszához fáradni!
Azert meg kell hagyni propagandistanak sokkal jobb vagy mint taktikai elemzonek.
Amikor egy korbezart varost lonek romma azt ostromnak hivjak.
Amikor meg egy felmento sereget lonek ugyanugy a gyurun kivul azt vedekezesnek.
Azert vicces hogy csak panelek vanbak nalad az ellenzeki sajtobol.
Milelott zsele belokte volna a nepavazazast eszdbe se jutott.
Persze hozza kell tenni hogy az oroszok elcsaljak,odaig nem jutsz el eszben hogy zsele az ukranokat akarja megkerdezni es leszavaztatni,nem orosz rendezesben. 😆
Abba bel tudnak nyulni az oroszok. 😆
A dnyeper vonal nem oroszberenc hanem realista velrmeny.
de amúgy nem nullásra kéne tervezni minden évi költségvetést? vagy esetleg szufficitesre?
Ne aggódj, ha sikerül neki kormányra kerülni, az EU meg fogja oldani, mivel egész Európa érdeke is.
oké, de mit csinál az mzp kormány az 1500-1700 milliárdos hiánnyal?
Egy hetet bírj már ki! Leváltjuk a gecit! 😆
"Egy vendéglátósnak te nem orbánista, putyinista, gyurcsányista vagy, hanem fizető vendég." remélem, hogy igazad lesz és tényleg így fognak gondolkodni. a politikai színtérrel kapcsolatban pesszimistább vagyok.
Így azért nem teljesen igaz. Akkor várják a pénzedet, ha van két oltásod, erről papír, teszt, megbetegedési igazolásod, valami.
A nigger meg kievickél, és nemhogy költi a pénzét beoltva, hanem eltartatja magát és közben romba dönti a nyugati államokat.
Ami persze nekem nem baj, csak úgy megjegyzem.
Az átlagmagyart nem fogja hátrány érni se nyaraláson se síelésen. Aki pénzt visz oda, azt tárt karokkal fogadják. Eddig is így volt, ezután is így lesz. Egy vendéglátósnak te nem orbánista, putyinista, gyurcsányista vagy, hanem fizető vendég.
Magyarország körül fogy a levegő. A brüsszel elleni hadjárat miatt eltávolodtunk az eu-s tagországoktól. most az orosz invázió idején orbán az oroszbarát szerbiába repült, miközben a a cseh, lengyel és szlovén kormányfők kijevben tárgyaltak az ukránokkal.
Szerintetek milyen lesz a magyar-eu viszony a közeljövőben? vajon az átlagmagyart érint-e hátrány nyugati nyaralása/síelése alatt az orbáni politika miatt?
GD
Nyilván nem. Arra viszont remekül alkalmas, hogy ezzel a gesztussal megmutassuk az egész világnak milyen kibaszottul gerinctelen, kétkulacsos politikát is folytatunk.

Figyelj, nagyon fontosat fogok írni:

Majd HA én anyagilag annyira tehetős leszek álhumanista buzeránst játszani, mint azok, akik ezt kérik rajtam számon - és most nem rád gondolok - majd akkor én is ilyen álhumanista leszek.

Tehát te oda húzol ahová akarsz, leírtad a véleményed, leírom az enyémet, de te lehetőleg engem NE minősíts a véleményem miatt.
És.
Az iea fűtéscsökkentést javasol, de erre is csak azt tudom írni, majd ha a buzeráns török faith birol-al és a ratyi jenki paul simmonssal összemérhető lesz a jövedelmem, megint csak AKKOR elgondolkodom, hogy melyik buzi ukránért csökkentsem a fűtésemet.

(A két faszcibáló munkáját nem minősítem, mert ismeretlenként nyilván nem lenne tisztességes őket minősíteni, de amikor olyanokat olvasok, hogy 400 repülővel mentek a köcsögök a Föld megmentésére egy konferenciára, vagy ilyen, akár megérdemelten jó jövedelmű ember akar engem anyagi terhekkel vagy kényelmetlenséggel járó politikai elköteleződésre, addig csak megmakacsolom magam.)
"Szerintem ha megnézzük mit nyernek, cserébe mit vesztenek, akkor ez valami orbitálisan elb.szott történet a részükről." - egyetértek. nem véletlenül hulltak fejek az fszb-nél.
úgy legyen. nyugat-ukrajnában van lehetőség toborozni, kiképzéseket tartani. a morál erősnek tűnik. a nyugati fegyverek és intel pedig sokat segít.
az eu pedig gőzerővel dolgozik az orosz olaj és gáz kiváltásán, néhány év és oroszország nyugati piaca megszűnik.