Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az ukránok mentek át a ruszkikhoz lelövöldözni a népeket?
lehet volt rajta lopásgátló, aztán nem volt rá idő........
Hát ja! És kiálltak velük a piacra? A micukon miért hagytak rajta alufelnit? A hyundai-ról miért vitték az acélfelnit?
Biztosan kell a menekülőnek az a felni, azzal jobban tud szaladni... 😅
Nem a vicc topic-ba akartad ezt?
Hagxd már a faszságaid. Az ukránok ezt csinálják lassan tiz éve. A kárpátaljai magyarokat mér nem véded? Azért mert a libsi mind hazaárulo saját fajtáját gyülölö?
Rohadt gecik. Bogyot basznám oda, hadd lássa aztán örvenedezzen mig le nem lövik....
Meg a kazettasradio. 😂
alá nem néztek, lehet a katalizátor is megszökött 😁
Vihettek volna az egeszet,nem csak a kerekeket. 🤔
egyszerűbb kivenni a gyújtáskulcsot.......
nem ismerem az orosz katonákat, de úgy gondolom elenyésző aki egy alap inditásgátlót ki tud kerülni, szóval mindenképp használhatatlan kulcs nélkül
amit a videón látsz az az alap mentalitás, ha csak egy picike kis lehetőség van arra hogy következmények nélkül tudjanak lopni megteszik
Én sem hagynék ott nekik működőképes autót...
én nem örülnék mert vissza kellene falazni a kéményt amit pár éve leszedtem a tető szintig
igaz mivel bölcs voltam( nem lusta) fent hagytam a padláson a téglákat szóval nem olyan nagy erőfeszítés lenne
nekem mind1, mert fával fűtök és villannyal főzök gázszámla is csak az a készenléti díj jön
Ja,ki tamogatja a gaz azonnali lallitasat a ruszkiktol?
küld nekik egy maréknyi kinzsalt hálája jeléül putin bácsi, csak győzzék elkapkodni
https://twitter.com/i/web/stat...

Az ukrán katonák az orosz hadifoglyokat lövöldözik le.

Szerintem ez SEM marad válasz nélkül.
kenyérre kellett 😂
még a rendőrkocsikról is
Ukran mentalitas.
Amikor elfutottak az oroszok elol, az alufelniket meg ellopkodtak.
http://youtu.be/iW94qM_5Kqw
Azt zsebreteszi es aszongya orban a hibas.
Szal szopnak bogyoek,de legalabb kussban lesznek egesz vegig. 😂
Valami nagyon más műsort nézhetsz, mert én egyszer sem minősítettelek egyikőtöket sem.