Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyilván nem. Arra viszont remekül alkalmas, hogy ezzel a gesztussal megmutassuk az egész világnak milyen kibaszottul gerinctelen, kétkulacsos politikát is folytatunk.
A 2.-3.-4. ukrán hadseregtől?
Ja nem,azok a tankokkal jöttek.
Simán lehet tudni.Német-lengyel-ukrán.
Mondjukspec a fejükre is esett pár kalibr 20 km-re a lengyel határtól.
De konvolyt is be tudnak mérni.
Mondjuk azért, amiért mi is kaptunk segélyszállítmányokat (ha nem is sokat) 56-ban.
Alapból a lengyelek csináljanak amit akarnak.
Másodsorban szovjetek nincsenek. 😂
Oroszok vannak.
Pontosan azt mondta hogy tőlünk nem.
Biztos nem elég az az 500 km lengyel-szlovék határ ahol toporzékolva várják hogy szállítsanak?
Feltétlen az a 100-as határszakasz dönti el a háború sorsát?
Érdekes azért hogy a lengyeleknek nem gond "célponttá" válni, pedig ők még közvetlenül határosak is a szovjetekkel...
Mint ahogy jól is tették... áruld már el, mi közünk nekünk ehhez a konfliktushoz? Miért segítsük az EGYIK felet?
Szlováktól a tengerig van pár választás az átengedésre.
Felfogható az az álláspont hogy nem kéne célpontnak lenni.
Továbbá a fegyverszállítás bár tény hogy hősies és nagyon jó egybites jo-gonosz háborúnak tartani nem az.
Továbbá csak elnyujtja a pusztítást.
Le kell ülni tárgyalni.
USA-Ruszkik.
Mondjuk onnan hogy Orbán meg Szíjjártó többször is ilyet nyilatkozott?
akkor honnét tudod hogy akadályoztuk? 😂
Nekem ezt mégis honnan kéne tudnom?
ezek a szállítmányok honnét jöttek-jönnek?
Nem engedjük át a nekünk nem tetsző szállítmányokat.
miben akadályoztuk?
Nyilván nem kell - viszont mi még azt is akadályozni próbáljuk, hogy mások megtegyék. Ez azért elég szignifikáns különbség szerintem.
Lófaxt lesz felkötve... fletó is ott van az ellenzék élén 12 éve, a mai napig, pedig annál nagyobbat kevesen buktak eddig - és még pár idióta most is tőle várja a megváltást...
Ha véletlen sorra kerülnek, mást se fogunk hallani, csak hogy azé szar minden, mert O1G 12 évig így meg úgy 😁
Pici adalek.
Asszem itt bide arrol beszel buszken hogy azellen a vallalat ellen nyomozo allamugyeszt vagy kirugjak vagy nem kapjak meg az usa segely penzt.

Erdekes,bogyo korrupcio ellenes gyomra ezt beveszi vagy marad a mediavezerelt ruszkigyuloet-nyugat/ukri imadat?

Es neeeeem,nem az usakok keverik a szart ugyesen,kitlzart....... 😆
Az egyik lengyel gyar mar irta hogy a korpusz gyartas +10% mert ukran es feherorosz a butorlap forras.
Ezé mondom.
Ha zselé leult volna anno 19-ben targyalni putyinnal ahogy akarta akkor ez nincs.
De feltuzektek a sajat nackói (asszem nyomatekositottak hogy lelovik ha targyal) meg az usakok McCain meg a masik senator beigert minden tamogatast.
Ezert tovabb ment a donbasz agyuzas es a tobbi.
Nem kellett volna.Most nem lenne ennyi halott es romnalott varos.
http://youtu.be/5Eds-8P0VfA
osztálytársam ács, múlt héten összefutottam vele 2 percet beszéltünk, azt mondja elszálltak a fenyő fűrészáru árak, de durván, amit jósolt árcsökkenés nem jött össze, pedig heti szinten 10-15 ezerrel lett olcsóbb a háborúig
de a lényeg, azt mondja hogy már romániában készítik az árut jövő hét elején jön a fa, ilyen 150-160 ezer körüli köbméter árban számlásan áfásan mindenestől, és nem 200+ mint a tüzépen akarnák adni
igaz meg kell venni egy kamionnal mert csak akkor ennyi ha teli van, neki elmegy 2 hét alatt ennyi fa
Hat ......az osszes buorlap,faaru kemeny es puha onnan jott.
Bar a fenyo eselytelen miota az usakok lekotottek 5 evre.
Mast nemigen tudok. 🤔
😂
van ez a cikk az ukrán buziról: https://24.hu/kulfold/2022/03/...
aki ideológiailag megfelelően képzett, árulja már el nekem miért KELL nekünk bármit is az ukránoknak segíteni?
eu-nato-stb faszságokat értem, de kifejezetten nekünk mi a közünk az ukránokhoz?
én azért kicsit várom hogy nyerjen a baloldal, van annyi tartalékom hogy 2 évig simán kihúzom, addigra meg lángba borítják az országot és fel lesz kötve mind
lehet lenne egy kis nélkülözés, de ennyit simán megérne az hogy az ilyen bogyó féléknek meglássam hogy csinálnak a szájukból segget, amikor ugyanilyen lelkesedéssel szidják a baloldalt hogy "nem ezt ígérték"
😂