Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De úgy is mondhatnám: Orbán a Soros! 😍
De ha már kampányolunk - szerintem ez a kép nem látható a "közmédiában":
69, de ezt a Zoli úgy sem érti. 😆
Esetleg egy videó annak, akit érdekel, hogy Mariupolban m it csináltak az ukránok a civilekkel 2014-ben.
A feltöltése a videónak 2015.

http://youtu.be/Pmp0AaItuwU

Így azért kapunk képet, hogy miért NEM kell az ukrán buziknak drukkolni.
Nem rád értettem.
Akik mellett a kampányolás folyik.
42.
Micsoda kampányolás megy itt 😂
Egyik 19 a másik egy híjján húsz. 👌
Látszatra?
Hahóóóóó,4-es metró?
Régen vót,igaz se vót.......de orbán sokkal többet lop. 😂
Még mindig nem vagy a közelében sem a MÉRTÉKNEK.
Nem hinném hogy akkor munkaköröd van hogy csak egy mikronnyi szeletét látnád.
Ha ott lennél nem a fórumon hőbörögnél.
Számít,mert ha orbán meg putyinhoz szélkakas,ha ferkó akkor az régen vót.
Csak most feri gyün vissza.Te szavazod vissza.
Tudom,nem feri van az orrdíszen.
Csak ő mondja meg ki lesz az orrdísz.Ja.
Ha valaki 10-20 éve lopott akkor azt ugye örömmel kell ujra lopásra esélyes helyre tenni,mert megint csak azt teszed a szavazatoddal.
konkrétan őket mert egy vagon akkor lopó ember ott van köztük.
Vagy az orbángyűlölet köde miatt nem látod?
Mondj már összeget a külföldi templomokra?
Ne csak dobálódz a számtanilag semmire se jó MÉRTÉKÉVEL.
Objektív,te?
Ez volt a hét vicce. 😂
Kiszolgáltatottság?
Mert az hogy az usákok hozzák hajón az LNG-t nem az?
Baszki dehülyevagy.
Ugyanaz csak tripla áron.
De gondolom annak a MÉRTÉKE simán elfogadható lesz és megéri neked. 😂
A mértékbe akkor miért is kötsz bele? Vagy neked nem titkos? Csak nekem? Szerintem írtam itt már, mibe futottam bele, nemegyszer! Pár dologra sajnos rálátok! Amikre 10-12 éve is! Akkor, érdekes nem volt ekkora pénzszivattyú! Ha volt is! Kisebb, és a látszatra legalább próbáltak adni! Most már arra sem... Mondom mégegyszer: Nem újságcikk! Tapasztalat. (Tudom miért nem jelentem föl? Mert értelme nincs míg polt ott pöffeszkedik? Ráadásul nincs "ismerős magas körökben", aki esetleg megvédene a meghurcolástól...)
Az hogy 20 éve ki és mikor volt putyinnál, sztem most éppen nem számít! Meg amúgy is, azért mert valaki 10-20 éve lopott, az nem jogosít fel senkit arra hogy a mostani is lophat! Ha szerinted ez rendben van, akkor van baj a toronyban 😅
Külföldi templomok: mértéke mindegy, míg az iskolák itthon nincsenek rendben(és a tanári fizetésre nem külföldről kuncsorgunk pénzt), addig 20 forint is sok! Bocs!
Ezekben mi a nem objektív?
És nem, nem azt üzleteléssel van a baj! Hanem a kiszolgáltatottsággal!
Azt ismerem! 😂
BLM és társai pl.
Mire gondolsz?
Ott a pont. A sved szoclib jolleti allam pelda a nem csak rombolni tudasra, de ma mar a "baloldal" csak idezojelben hivhato annak.
Huhh,mertek.Az M5 ert maig fizet az adozo.
A merteken vitatkoznek,mivel titkos fingod sincs rola,ez kb az ukran-orosz veszteseg mediatalalasahoz hasonlit.
Koszono viszonyban sincs a fejedben kepzett osszeg a valosaghoz.
Hisz te emlitetted,nem vagy otthon kozbeszerzesekben,csak a sajtot olvasod.
Forgas,emlekszel feri meg a kutyajat is odadta putyinnak,minimum 20 volt moszkvban,es otthon is voltak vele,sot magantalija is volt.
A kulfoldi templomokra kitolt penz pont jo helyen van.
Foleg mert neked nem tetszik. 😆
De van fogalmad mekkora osszeg vagy megint a kodos mertek?
Lofaszt ilyen sarkos a kozeledes hogy kelet-nyugat.
Ez is csak a fejedben levo tevkepzet.
Egyszeru energetikai-gazdasagi realitas.
Nyakonontve foldrajzi es orokolt sajatossagokkal.
Te tenyleg csak azt latod amit a nyugatifeny mutat meg a dk egybites propagandaja?
Ha van egy kiepitett csovezetekrendszer amin kozelrol,olcsobban es biztosabban jon az energiahordozo akkor nem kene onnan venni?
Vagy neked az a lenyeg hogy dragabban,bizonytalanul hajozzuk at az atlanti oceanon vagy a voros tengeren mert fuj orosz?
Ennyire hibbant lennel?
Amugy csak szolok a nemetek joval nagyobb orosz es keleti kapcsolatokkal rendelkeznek.
Az itteni nyugati multik eddig finnyassag nelkul uzleteltek veluk.
Merkel,makaroni stb nagysagrendekkel tobbet volt putyinnal mint vitya.
Az nem keleti irany?
Ahogy nezem elegge befolyasol az a tenyezo hogy orbant utalod.
Elegge elcseszi az objektivitasod a szemelyes gyulolet.
Ugyhogy,de szerintem meg az elvagott ujjadat is orbanra kened. 😆
Mondjuk ezektől sajnos mára elég messzire távolodtak...
"A baloldal csak és kizárólag rombolni tud, másra nem képesek!"
a hűbérrendszert, jobbágyrendszert, monarchizmust a baloldali mozgalmak törölték el. a nők egyenjogúságát, a szabad hétvégéket, a sok fizetett szabadnapot, nyugdíjrendszert a baloldali mozgalmak harcolták ki.
sértegetésre meg a fölényeskedésre fussa. ne várj tőle többet. :)
Nemigen lattam az ilyen harcos kiallast akkor erte toled. 😆
Jaj, nem... dolgozom, nem érdekel minden percben orbán...
Az a baj hogy olyan ellenzékre szeretnél szavazni amilyen még a földön nem született!
Mindenkinek lehet találnia múltjában érdekes/gyanús dolgot! Vagy ha csak felhozol valami gyanút, akkor is az fog elterjedni!
Sosem lesz teljesen tiszta kormány, biztos vagyok benne hogy mindenki megcsinálja a maga kis-nagy mutyiját! A mérték a nem mindegy!
Az hogy ki merre forog, szerintem ez ne elemezzük ki, orbánék helyében már szédülnék...
Te úgy gondolod hogy a külföldi templomokra kitolt pénzeknek nem lenne jobb helye? Ha mindenhez így állunk... Nemszámít... Nem biztos hogy jóra vezet!
Azt értsd meg, az irány nem tetszik! Ha a nyugat vagy kelet felé kell közelíteni, nekem nem a kelet a szimpatikus!
""Ha neked fáj az egyházi iskolák és templomok felújítása akkor az mély elégedettséggel tölt el." ez elég sok embernek fáj, csak legfeljebb nem veri nagy dobra. de az semmiképpen sem fair, hogy az egyháziakat jobban támogatják.
Mert most éppen az oroszok lövik szarrá a szomszédunkat. (Anno az iraki megszállást is elleneztem. Busht is bíróság elé kellett volna állítani.)
Ja,most lapatolod ossze az ellopott korrupcios penzt.
Ertem. 😆
még nem, de már tervezi 😉
Meló van, most még kummantani sem érek rá, vaze! 😂