A törökök leszarják a nyugati embargót.
Buzi brüsszelita lmbtqwexc niggerfaszszopkodók majd fizetik a gázt - hisz a szabadságnak ára van - a török, paki, indiai meg majd fűt.
nem tudom milyen oldali vagyok
szavazni nem szoktam, akasztani se, igazándiból nekem minden mindegy, én egy porszem vagyok amit arra visz a szél amerre csak akar
egyedül bogyón akarnék egy kicsit kárörvendeni amikor beszopatja a valamikor hatalomra kerülő baloldal
az ottani inik juttatták hatalomra ezt az idióta faszt
szóval egyék meg amit főztek
de pl a az északi szomszédaink sem jobbak ám, emlékszem amikor sítáborban voltunk csehszlovákiában ki volt írva a magyaroknak cipőhöz nyúlni tilos
légpuska lövedéket is letagadták a gecik, ahogy közelítettünk a pulthoz már tették is el hogy nincs
ukrán közemberekkel meg emberségesek vagyunk, idejönnek, kapnak szállást, kapnak kaját, és ennyi
én is vittem nekik 2 zsugor sólet konzervet, pedig a pecához vettem, most meg vehetek majd másikat sokkal drágábban........
"miért KELL nekünk bármit is az ukránoknak segíteni?" - egyrészt emberségből: ott is vannak inik, akik csak élni akarnák az életüket. másrészt hitler sem elégedett meg az anschlussal, sem a szudéta vidék elfoglalásával. harmadrészt: az antidemokratikus erők ellen érdemes fellépni, mert ha nem tesszük, akkor a salvinik, le penek és orbánok segítségével a saját képükre alakítják a szabad világot.
"én azért kicsit várom hogy nyerjen a baloldal, van annyi tartalékom hogy 2 évig simán kihúzom, addigra meg lángba borítják az országot és fel lesz kötve mind" - egy jobboldali demokratát hallottunk.
Tényleg olvastad Klausewitz munkáját? Ha igen akkor a nemzeti átlagnál sokkal tájékozottabb vagy. Bár van itt aki a Mein Kampfot és a Bibliát is elolvasta.
Konfuciust még ajánlanám.
Hogy értsed, én pl. 0,5 fokkal sem venném lejjebb a fűtést, hogy az ukránok gondjai megoldódjanak.
Ez nem jelenti azt, hogy utálom őket - mondjuk de - mert én nem olyan egybites módon gondolkodom, mint te, hogy akit nem szeretek, azt egyből utálom is.
meg macskákat tiltanak ki macskaszépségversenyekről, meg azt az orosz vodkát öntik ki a lefolyóba, Csajkovszkijt nem zenélnek.
Hiába no, a fotelharcosoknak ezek a fegyvereik vannak.
Nem is kell velük foglalkozni, csak taposni kell őket, mert idegesítéshez értenek, azt be kell valljam.
Buzi brüsszelita lmbtqwexc niggerfaszszopkodók majd fizetik a gázt - hisz a szabadságnak ára van - a török, paki, indiai meg majd fűt.
szavazni nem szoktam, akasztani se, igazándiból nekem minden mindegy, én egy porszem vagyok amit arra visz a szél amerre csak akar
egyedül bogyón akarnék egy kicsit kárörvendeni amikor beszopatja a valamikor hatalomra kerülő baloldal
szóval egyék meg amit főztek
de pl a az északi szomszédaink sem jobbak ám, emlékszem amikor sítáborban voltunk csehszlovákiában ki volt írva a magyaroknak cipőhöz nyúlni tilos
légpuska lövedéket is letagadták a gecik, ahogy közelítettünk a pulthoz már tették is el hogy nincs
ukrán közemberekkel meg emberségesek vagyunk, idejönnek, kapnak szállást, kapnak kaját, és ennyi
én is vittem nekik 2 zsugor sólet konzervet, pedig a pecához vettem, most meg vehetek majd másikat sokkal drágábban........
Az Érvelés mesterségét csak gyorsban, szerintem hülyeség.
És tényleg. Zelenszkij táncoz:
http://youtu.be/C5eXWeoe1Ko
Konfuciust még ajánlanám.
Ez nem jelenti azt, hogy utálom őket - mondjuk de - mert én nem olyan egybites módon gondolkodom, mint te, hogy akit nem szeretek, azt egyből utálom is.
Hiába no, a fotelharcosoknak ezek a fegyvereik vannak.
Nem is kell velük foglalkozni, csak taposni kell őket, mert idegesítéshez értenek, azt be kell valljam.
ha adunk nekik egy sliccgombot máris több mindent tettünk értük mint ők az elmúlt 20+évben
Amúgy az ukránok milyen jót tettek a magyarokkal? 🙄