Inkább költsd maláj kurvákra, vagy pecakocsira. Annak több értelme van esetedben.
Ha ezeket a nélkülözhető aprópénzeket bedobálnád a malacperselybe, meg nem balatonszeletért olvasnád ki a hibakódot hanem kérnél legalább egy ezrest, már régen meg lenne az a Robur.
Venni nem próbáltam, de a K&H-nál benne van a listában.
3.44forint az eladási árfolyam.
Nem tudom, én nem vennék. Túl kockázatos, ötös lottón meg többet lehet nyerni.
mi utána nem mentünk sehová
mindenképp kp kellett volna mert az a biztos, ami a számlán van avval bármit tehetnek, a papírpénzzel meg ha úgy adódik ki lehet tapétázni a kinti budit, szóval nem tűnik el nyomtalanul
Tescos váltó 😆 bazzeg micsoda tözsdecápa vagy te.
Ez úgy megy hogy van deviza számlád és átküldesz rá forintot, amit átvált a bank. Jellemzően sokkal kisebb adás vétel árfolyam különbözettel mint az ilyen zugváltók ami szerintem csak azért van ott, hogy az illegális pénzeket lepapírozzák.
minden bizonnyal ez a válasz arra hogy megpróbálták elásni a rubelt
még agyaltunk is hogy kellene venni, de a teszkós váltónál nem volt, vagy csak nem akart adni olcsón
Ha se dollart,se eurot nem tud felhasznalni,befagyasztottakna szaamlait akkor mit tegyen?
Ha neki faj fajjon az unionak is.
Ugy gondoltad hogy hatradolve fogja vegignezni amig evekig keszulnek levallni az orosz energiarol?
Ez egy adok-kapok jatszma.Es a tet hogy ki mennnyi fajdalmat tud elviselni es okozni.
By klausewitz.
Egyenlore ugy tunik a ruszki tobbet visel el mint europa.
Allitolag parvnap es ehenhal a ruszki katona,osszeomlik a ruszki gazdasag.
Es leyen elkezdi venni a palagazt tankerszam.
Nekem ugy tunik europa jobban beszopta. 🤔
Ruszki fuggest usa fuggesre valtja 3-5x dragabban,es kerdeses hogy fizikailag tudnak e eleget hozni.
A CO semlegessegrol meg mar szo sincs.
Ennek viszonylag egyszerű az oka szerimtem, mivel csak rubelben lehet fizetni így aki venni akar annak a saját jó pénzéért rubelt kell vennie aminek viszont az átváltási értékét putin fogja meghatározni bőven a piaci szart nem érő ár helyett így igen jól jár hiaz a saját szara helyett értékes valutához jut amivel tudja folytatni a háborút.
Miért, ha én megállapodok veled hogy x szolgáltatást elvégzel havi y forintért, aztán én egyszercsak kitalálom hogy innentől pénz helyett mandzsettagombban fizetek, akkor nem jogosan küldenél el anyámba? Naugye...
A határmenti emberkék tudnának mesélni az ukrán néplélekről.
Az úgynevezett menekültek ember alatti módon viselkednek, összeszarnak, hugyoznak mindent, követelőznek, vergődnek.
Kárpátalján megjelentek a belsőukrán "emberkék", felfegyverkezve, részegen bactatják a magyarokat!
Mondjuk az RTL nem adja.
Nekem eddig úgy tünt vonulgatnak,turistáskodnak,de ezek szerint azé lövöldöznek is. 🤔
https://mandiner.hu/cikk/20220...