Javaslom megkeresni a demens biden jóska gyogyós fiának a laptopos esetét kirobbantó informatikus esetét,
de esetleg a németországban azonnal kirúgott magyar fociedző másik estét.
És az pedig csak a véleményét mondta el munkaidőn kívül.
A kínaiaktól egyet várnak el, de azt mondjuk konzekvensen. Ne menj az állammal szemben.
De feltűnt, de már régebben megjegyeztem, a baj az, hogy a két csoport között nem kicsi átjárás van.
Ők az örök elégedetlenkedők, a panelprolik (lakjanak akárhol is) a lippppsik, a bolsik, akiknek mindig munka nélkül vagy a másiké kell.
(És közben az emeletes házak előtti kispadon ülnek, esetleg a garázskocsmákban órákat egy-egy tablettás kisfröccs előtt.)
De a legjellemzőbb az, aki otthon "dolgozik" és az eus pénzeket követeli.
ezért jó a diktatúra, ott ilyen nincs, amit mond a kedves vezér az van
pl kína egész jól hasít, az is diktatúra csak nem annyira veszi észre a nép, pedig egész befolyásos és gazdag emberek is képesek eltűnni ha kicsit is a rendszer ellen megy
De, kell, mert az, hogy megvan, az nem azt jelenti, hogy jó helyen is van. Van ami igen és van, ami nem.
Most elég lenne, ha csak a felzárkóztatási (teljesen felesleges) alapot nullára vágnák.
Kezdésnek.
Aztán jöhetne a szenvedélybetegek kitartásának megszüntetése második lépésnek. Aztán a kárpik, nemzetközi támogatások (kivéve szórvány magyarság) megvágása, az afrikai niggerek zabálják, amit megtermeltek.
Folytassam?
a napelem fasza
most beszéltem egy napelemes emberrel tud hozni 3 eres sodrott vezetékeket féláron, 150ft a 3x1,5-ös vezeték és uv álló
igaz hogy 600 méteres gurigában van de egész gyorsan találtam rá vevőket, mert nekem csak 100 méter kellett
a napelemben még mindig nem látom azt a lehetőséget hogy feltegyem a tetőre, hátsó kertbe esetleg elférne pár négyzetméter de arra állítólag nincs támogatás
(szemeit körbeforgató) Ini csak benzint írt reméltem a gázolajat nem piszkálják(kezeit széttáró) Akkor venni kell még egy villanyost meg pár tábla napelemet(gondolkodós)
de esetleg a németországban azonnal kirúgott magyar fociedző másik estét.
És az pedig csak a véleményét mondta el munkaidőn kívül.
A kínaiaktól egyet várnak el, de azt mondjuk konzekvensen. Ne menj az állammal szemben.