Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Javaslom megkeresni a demens biden jóska gyogyós fiának a laptopos esetét kirobbantó informatikus esetét,
de esetleg a németországban azonnal kirúgott magyar fociedző másik estét.
És az pedig csak a véleményét mondta el munkaidőn kívül.

A kínaiaktól egyet várnak el, de azt mondjuk konzekvensen. Ne menj az állammal szemben.
De feltűnt, de már régebben megjegyeztem, a baj az, hogy a két csoport között nem kicsi átjárás van.

Ők az örök elégedetlenkedők, a panelprolik (lakjanak akárhol is) a lippppsik, a bolsik, akiknek mindig munka nélkül vagy a másiké kell.
(És közben az emeletes házak előtti kispadon ülnek, esetleg a garázskocsmákban órákat egy-egy tablettás kisfröccs előtt.)
De a legjellemzőbb az, aki otthon "dolgozik" és az eus pénzeket követeli.
És mi tart még vissza? Vagy már csomagolsz? Ott ez már megvan! Lehet menni, ha szimpatikus!
Elgondolkodtató.
Van benne igazság.
ezért jó a diktatúra, ott ilyen nincs, amit mond a kedves vezér az van
pl kína egész jól hasít, az is diktatúra csak nem annyira veszi észre a nép, pedig egész befolyásos és gazdag emberek is képesek eltűnni ha kicsit is a rendszer ellen megy
Ha még nem tűnt volna fel, igy oszlik meg az emberiség.
szenvedély betegek
szóval nincs cigi nincs pia nincs gyógyszer
ha ezt meglépnéd itt háború lenne, tízmillió idegbeteg országa lennénk
Gondoltam, hogy nem fog tetszeni.
Az a baj, amit nem akartok megérteni, ha A-t mondok, akkor az egyik fele üvölt, ha B-t akkor meg a másik fele.
Igen!!!! 😂
És rád szavazunk 😉
Ha felébredtél, majd jelezd!
De, kell, mert az, hogy megvan, az nem azt jelenti, hogy jó helyen is van. Van ami igen és van, ami nem.
Most elég lenne, ha csak a felzárkóztatási (teljesen felesleges) alapot nullára vágnák.
Kezdésnek.
Aztán jöhetne a szenvedélybetegek kitartásának megszüntetése második lépésnek. Aztán a kárpik, nemzetközi támogatások (kivéve szórvány magyarság) megvágása, az afrikai niggerek zabálják, amit megtermeltek.
Folytassam?
Nyugi, tele a tartály!
Simán meg fogjuk ugrani.
nem kell tartani de attól még lesz
amúgy ebben igaza van a zajosnak, ami olcsó nem becsüli meg senki sem.......
Akkor nem kell tartani az áremelésektől ami fel lett sorolva!
Ne végre valami pozitívum.
Dehogy üres.
Ott van a 13. havi nyugdíjban pedig csak 12 hónap van, ott van, hogy nem piaci áron fizeted a gázt, hanem a töredékét.
O bakker,romanok........ 😂
Meg ezt IS........

https://rangado.24.hu/nemzetko...
a napelem fasza
most beszéltem egy napelemes emberrel tud hozni 3 eres sodrott vezetékeket féláron, 150ft a 3x1,5-ös vezeték és uv álló
igaz hogy 600 méteres gurigában van de egész gyorsan találtam rá vevőket, mert nekem csak 100 méter kellett
a napelemben még mindig nem látom azt a lehetőséget hogy feltegyem a tetőre, hátsó kertbe esetleg elférne pár négyzetméter de arra állítólag nincs támogatás
Köszönjük!
Jó étvágyat!
Eszemben sincs.
Csak le ne fényképezd és ide linkeljed! 😂
Eszem egy majkremes szendvicset. 😂
Te mit teszel?
Azt döntsd már el, ne légy szélkakas!
Én eddig se adtam a szavára.
Vegyel.Teslat. 😆
Ha akarsz adsz ha nem akarsz nem adsz,dontsd mar el mit szeretnel.Nelegy szelkakas. 😂
Tenyt kozoltem.
Rad harul mit teszel a tennyel. 😂
(szemeit körbeforgató) Ini csak benzint írt reméltem a gázolajat nem piszkálják(kezeit széttáró) Akkor venni kell még egy villanyost meg pár tábla napelemet(gondolkodós)
Akkor most kell adni a szavára vagy sem?
Mert egyszer kell, egyszer nem.
Nehéz itt egyeseken eligazodni 😂