Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De nálunk nem jobb az élet a - hozzám hasonló - átlagpolgárnak, hanem sokkal rosszabb. Miért kellene tapsolnom azért, hogy egy bizonyos kör mocskosul megszedte magát a KÖZPÉNZBŐL?
ez a despota kifejezés fura, ezt nem tudom ki adta a szádba mert mifelénk nem használatos
igazándiból egy csomó általad gondolt személynél nem is állná meg a helyét
de
legyen ahogy gondolod, kinyírva az a 10 ember
szerinted mi változna,
pl kinyírnák az észak koreai köpcöst, egyből eljönne a kánaán? legjobb esetben még aznap a helyére állna valaki, rosszabb esetben egy kis belviszály alakulna ki

ha nálunk veszítené el a fejét a köpcös akkor itt lenne változás de csak azért mert nem egy zsarnok egyeduralkodó
a fidesz darabokra hullana mint a baloldal 6-8 kis lófasz párt kerülne a parlamentbe és 4 évig csak a fingot reszelnék mert egyetértés nem lenne sosem, mint amire volt is már példa....
de akkor se lenne jobb se neked se nekem
Az enyémmel meg már veszít.
Te azt hiszed,hogy nyugaton mindenki liberális.Csak 10-15 százalék rájon közüllük,hogy folyamatosan átbasszák megváltozik minden.És mi magyarok rávilágíthatunk arra,hogy jobb is lehet az élet a liberális fasz gondolkodás nélkül.Ez szúrja a nyugati buzik szemét.
Az jo,mert az enyem semlegesiti. 😂
Én megpróbálom a rendelkezésemre álló eszközzel: elmegyek szavazni április 3.-án! 😆
Ott ahol azt mondtak 3 nap es elfogy a ruszki katonak kajaj es feladjak,ket hete. 😂
Igazabol konyebb es jobb lenne teged kiiktatni. 😂
De azer muris lenne ha megprobalnal egyet te kiiktatni. 😂
Ott is csak egyetlen f@szt kellene eltávolítani a hatalom éléről, mint nálunk. 😇

Mondtam már egyszer régebben: az egész világon elég volna összesen TÍZ despotát eltüntetni, és sokkal jobb lehetne az emberiség élete.
ezt meg hol hallottad? 😂
Az a nepesseg a nagyvarosok kozepretege,nagyon kevesen vannak.
A jagytobbseg tenyleg a bazinagy lakotelepek es kockaladak vilagat eli.
Fingja sincs rola mi az a barilla teszta meg a petpalackos argus.
Hazai termekbol meg onellato.
Es mivel az ukran most nlawal kergeti a T80 ast nem vet-arat,a ruszki gabonat meg onkent kitiltottak igy jovore hiany lesz.
De johet az amcsi GMO kukorica-buza dragabban.Ha lesz eleg.
Ez is Putyin agressziója miatt van, de ők legalább megpróbálják a népet felkészíteni a várhatóra:
https://index.hu/kulfold/2022/...
A vicc hogy csak a rubelert veheto gaz bejelentesere erosodott a rubel,ugy felment az ara a kereslet miatt.
A szaudiak meg aszondtak mostantol jüanert is adnak olajat.Valszeg nem akarnak a dollartol fuggeni,mondjuk mert kaphatnak a nyakukba egy szankcio cunamit mert tomeges kivegzeseket tartanak,ok se az a hovirag demokracia.
Most a 30 eves dollar-euro kotvenyekert se tolong az autoriter banda kina,india,pakik delamerikaiak mert milessz 15 ev mulva?
Valamit rosszul csinalnak es befagyasszak mindenuket?
Aztan lehet gebaszt csinalni mashogy is,eddig az orosz energiahordozoktol fuggtek,most kuncsorognak az OPEC-hez.
Nade a ruszkik siman keverhetnek egyet a kozelkeketen es terrorszervezetek megfurnak par tankert a szabadpiacon veletlen eladott javelinekkel es ugrik egy 100 dodot az olaj ara,foleg ha az a hajo a suezi csatornaban ul fenekre.
Szar ugy egy lapra tenni. 😂
Mert könnyebb Oroszország belső bajaiért (akárcsak nálunk) valaki külső ellenséget /ellenségképet keresni, ahelyett hogy a saját rendszerüket változtatnák meg. Ott is agymosottak az emberek, mint nálunk.
és miért is alakult ki ez az orosz agresszió?
erről mindenki hallgat az összefosott balodalon, meg kb az egész liberál buzi nyugaton

ok nélkül nincs okozat, ezen érdemes lenne elgondolkodni

amúgy a ruszki nép komplett idióta, ha túl sokat basztatják akkor begorombul és lángolni fog egész európa-usa- meg aki basztatja
akkor is kivágja a szívedet ha beledöglik
Nem tudom. Hátha....

Pár évig csak megízlelték a "nyugatot", a mekis kaját, a rendes(ebb) autót, az internetet, az iPhone-t, a külföldi nyaralásokat. Ha mindez eltűnik az életükből egy pár hónap alatt az nem lesz kellemes nekik - főleg ha csak szélsőjobbos, hazug kormánypropagandát kapnak cserébe.

Kíváncsi leszek hogy itthon (ha ne adj isten marad az Orbán-rezsim), akkor pár év igen szar világ után - ami BIZTOSAN következni fog - mikor lesz itthon elégedetlenség, tüntetések-sztrájkok a kormány ellen, esetleg polgárháború... Illetve annyira nem is vagyok rá kíváncsi.
bogyót kibaszásból deportálni kellene akár kelet ukrajnába akár oroszországba :) én támogatnám még anyagilag is a projectet :)
A szemet orban torvenye ne tartson vissza,kopj ra.
Elviszlek ingyen a hatarig. 😂
Bazmeg ember,ezek a ruszkik 3 evig a szomszedokat ettek leningradban,szerinted ha eltunik a mekdonads meg a prada a havanna+lakotelepeken elo gopnik tomegek lazadnak majd? 😂
Mert Magyarországon ezt tiltja a törvény?
Aha....értem. Te továbbra sem vagy okos.
Igen kitekert egy szociopata vagy,azon felul hogy rasszista,homofob es gerinctelen meg beszari is.
Probaltad mar ezt a velemenyedet egy tolmacsolni eloben egy orosz melosnak itt magyarorszagon? 😂
Esetleg elindulnal a nemzetkozi legioba csehkatkaval oroszokat oldosni ?
https://mandiner.hu/cikk/20220...
A szankciókat az orosz agresszió miatt találták ki, nem öncélúan. Remélhetőleg eredményes lesz, és meghátrál, leállítja a támadásokat az a pöcsfej. Utána még ki kell verni Oroszországból a helyreállítás (háborús jóvátétel) költségeit - és csak ezután szabad feloldani az ellenük elrendelt szankciókat. Így lehet "leszoktatni" őket a hasonló háborús bűncselekményekről. Már csak úgy demokratikusan, liberálisan.
A szankciókat nem az oroszok találták ki hanem a felmagasztalt eud aki pl a másik szomszédunkért a délszláv háboru idején a kisujját sem mozditotta. Mondjuk ott nem is volt sok számára fontos dolog. A magánvélemény meg mit sem ér :)