fidesz egyetlen érdeme hogy elkezdte kialakítani a magyar uralkodói réteget
az az elve hogy magyar embert magyar fasszal kell szopatni nem külföldivel
ez nagyon nem tetszik a nyugatnak, ezért vagyunk egy ideje szopóágon
nem az a lényeg hogy a mesekönyvben nem 2 királyfi lovagol egymáson hanem az hogy nem áramlik úgy a pénz kifelé mint a gyurcsány bohóc idejében
nyilván minden benne van, de ha olyan erős belső gazdaságunk lenne, mint állítják, akkor mindegy lenne.... nincs....
háború van és a pémzeinket sem kapjuk meg és választás is van stb
nem megyek tovább benne, mert a sok külpolitikai szakértő mindjárt átmegy gazdasági szakértőbe én meg nem értek a pénzhez 😆
A forint mélyrepülésének köze lehet a közelgő választásokhoz... valahogy az ejuban jobban örülnének gyurcsótány bandájának, mint O1G-nek. Most a háború ürügyén is lehet baxtatni minket (a "van sapka - nincs sapka" nevű, nemzetközileg elfogadott irányelv szerint)
aham, akkor.... viszont a növekedés ütem jóval stabilabb és ez számít....
tudod olyan ez, amikor a Főniék elmagyarázzák, hogy nagyobb a százalékos növekedés nálunk mint nyugaton.... aham csak nem mindegy mi a bázisszám 😆
nem kell kiemelni egy mondatot, a kontextus sokkal többet számít
a végeredmény: igen
a kés élén táncolunk, de a Főnionek egyelőre jól balettozik, csak nehogy a balos összefosás jöjjön, mert akkor csak medvetánc lesz, nekünk meg annyi 😆
Most a két végletet emlegeted.
Talán a mandineren? 😂
Amúgy még 3 hete is a hitelminősítők xxxx+++++ ra értékelték hazánkat.
- bogyót.Mert őt a guantanamóra raknák. 😂
nem kell azt szopatni, megoldjuk saját magunk... ilyenkor jön az ki, hogy nem elég led lámpákat szerelni, utat, metrót építeni nagyságrendileg többszörösen túláűrazva, mert bár szépen mutat a statisztikában, de gazdaságilag valójában nincs meg az a hozzáadott értéke
a magyar gdp-t még mindig nyugati multiuknak hívják, főleg AUDI, BMW, stb
az eu jogtalanul, de visszatartja a pénzeket, így az nem jön, cserébe jön választás meg hitel... csak nem a gazdaságba, hanem szociális kiadásra, mert mégiscsak választási év van
tudom-tudom, nem így van az M1-en megy a nyugatifényben (egyiket sem nézem/olvasom), de az életben valahogy mégis 😂
a forinttal tuti szopatnak hiszen mindenhez is elúszott
eljött az idő hogy a buzi libsik be tudnak szopatni, és be is szopatnak
a gazdaságunk már nem épül annyira a ruszkikra mint régen, a ruszki függőség se igen nagyobb mint más országoknak
A végéhez tennék hozzá két dolgot: ha nekik táncos komikusuk van, nekünk cigány színészünk, nem tudom melyik a jobb 😂
A forintot szerintem nem shortolja senki, egyszerűen ilyen erős a belső gazdaságunk
Ez mar csak ilyen... Lehetne azzal ervelni, hogy Torokorszag nem EU-tag, nem lehet beleugatni, de a realitas szerintem inkabb az, hogy Erdogan tovabbra is kell nekik a nepvandorlas miatt.
Az elvek mindig ott ernek veget, ahol az erdekek elkezdodnek, erre a nemetek kivalo peldat adtak a minap.
az az elve hogy magyar embert magyar fasszal kell szopatni nem külföldivel
ez nagyon nem tetszik a nyugatnak, ezért vagyunk egy ideje szopóágon
nem az a lényeg hogy a mesekönyvben nem 2 királyfi lovagol egymáson hanem az hogy nem áramlik úgy a pénz kifelé mint a gyurcsány bohóc idejében