Hat,a rogeszmedet a tenyek sosem zavartak.
Szoval voltal olyan görény es mertel orban befagyasztott aru 95 oset tankolni vagy van gerinced es fizettel a premiumert 550 et literenkent? 😆
Hát ezt még sose mondták rám - nem hiszem, hogy a megszólalásaimból ez jön le... 😅 csak azt nem értem, ha libsi vagy, miért szégyenled?
Nem baj az, csak levontam a következtetést, és nem is most - csak most írtam le.
"elképzelhetők, hogy ezek a lépések az orosz magánszemélyek letétbe helyezett pénzeszközeit is érinteni fogják. Erre egy orosz képviselő hívta fel a figyelmet." https://index.hu/gazdasag/2022...
ahogy MuZ mondta, a komcsit onnan lehte megismerni, hogy dobálja a jelzőket.... mint te 😆
nem kell belemagyarázni semmit, ne pisild össze magad, ez eddig is így volt, ezután is így lesz. majd lesz békemegállapodás és feloldják a zárolást, mint mindig. Te hozzám képest olyan ős kommunista vagy, hogy ihaj..... 😆
Próbáld már meg bemagyarázni, hogy az "elveszik" meg a "zárolják" nem ugyanazt jelenti... felodják, majd mikor az lesz, amit szeretnének.
Lefodítom: "vissza adjuk a saját pénzed, ha úgy ugrálsz, ahogy fütyülünk"
Egyre inkább úgy vélem a megszólalásaidból, hogy te ugyanolyan buzi libsi vagy, mint Bogyó, csak te próbálod eltitkolni 🙁
Lefogadtam volna.Elvek apropenzert lehuzva a klotyon. 😆