Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Asztal alatt toltotted a hetveget? 😱
Pedig kurvajo ido volt.
Csütörtök este a kalocsai OMV kútnál komoly sorállás volt. Ennyit mondtam, ennyit állítottam. Számomra meglehetősen szokatlannak tűnt, azóta meg nem voltam kint az udvarról.
Neked se kene,max van 2-3 jo eved ha most eldobod a bagot,ha nem jovore feldobod a pacskert. 😆
Nem, itt te vagy a leginkább elvakult. Azt mondod érvelsz, közben össze vissza dobálózol mindenféle kijelentéssel összefüggéstelenül.
amúgy kiskőrösön is voltak sokan múlt péntek délután 5 felé, legalább 6 autó volt a kúton
OFF Bogyónak.
Átmentem tegnap-ma keresztül az országon oda-vissza, és sehol nem volt a kutakon sorbanállás. Ma tankoltam is hazafelé, egy nagyváros OMV kútján, ketten voltunk épp a 8 oszlopon...
Szóval vagy ott feléd hülyék a Zemberek, vagy csak te kelted a pánikot.
Meg tudod őket győzni? Nem.
Meg tudnak ők téged győzni? Szintén nem.

Akkor viszont ez nem vita, hanem simán időtöltés, vagyis rögeszme-csere. Ne vedd komolyabban a kelleténél. 😍
vita
te nem vitázol, simán csak ugyanazt írogatod, ez nem vita, ezt egy okosabb betanított csimpánz is megcsinálja
a sok szalmabábérvelés, meg a másik fórumozó személyével való foglalkozás miatt elég nehéz vitázni. lehetséges, hogy a sok jelző használata, a sok személyeskedés azt jelzi, hogy nem is akarnak egyesek vitázni? vagy csak én vagyok túl racionális a sok túlfűtött orbánista/gyurcsányist a között?
Dehogy Orbán. Orbán csak utasítást adott Putyinnak, mert kell Kárpátalja, hogy onnét is ellopja a pénzeket (jelentsen ez bármit is), és abból is stadion legyen.
Meg mindig technot tartjatok szoval? 😂
Az ipse szerelmes a zajosba,bar miota rohadtsok hulyeseget hordott ossze kisebb hofokon rajong erte. 😂
Igy inkabb az orban ellopta a holdat is propagandaban eli ki magat.
Szerintem fix meggyozodese hogy orban rohanta le ukrajnat IS es most taiwan celpontban. 😂
Persze amit lerohan elotte meg el is lopja. 😂
MZP a bp-i kémbankot is szankcionálná. az oroszok bankja érinthetetlen, magyar hatóságok nem ellenőrizhetik. https://index.hu/belfold/2019/...
tényekről beszéltél, miszerint ukrajna usa bábállam. tehát nem az ukrán nép választotta meg zelenszkijéket? mesélj még! :)
Ez csak úgy:

https://nyugatifeny.hu/2022/02/27/ket-milliardos-orosz-oligarcha-is-felszolitotta-putyint-azonnal-allitsa-le-a-haborut
Érdekes, ez pont olyan mint itthon a "köztévé" szokott lenni. Lehet hogy onnan van a licencünk?

https://index.hu/kulfold/2022/...
Téged is kibirunk, pedig hasonlo faszságokhoz ragaszkodsz rögeszmésen 😅
Ha nem bírod a gyűrődést, akkor ikszeld ki!
Én is így tettem egy kedves topiktársunkkal - azóta sokkal alacsonyabb a vérnyomásom. 😍
Ha figyeltél volna, akkor láttad volna, hogy nem használtam a ruszkik, általad felsorolt érveit!
Én tényekről beszéltem, te lózungokkal válaszolsz.
Ismét "elegánsan" átlépsz a tényeken.
Egy nívósabb fórumon, a kutya sem szólna már hozzád:)
buzeráns?
az nem érvelés, hogy különböző jelzőkkel és egyéb megfogalmazásokkal sértegetni próbálod a másik fórumozót. (nívósabb fórumokon már rég repültél volna.) az sem érvelés, hogy visszaböffinted az orosz propaganda hazugságait. békefenntartás? náci ukrán kormány? népirtás oroszok ellen? van, aki ezt tényleg elhiszi? az ukrán kisebbségi törvényről már írtam, hogy e téren valóban az oroszoknak van igazuk. na de a katonai agressziónak nyilvánvalóan nem ez az oka... az ukránok nem akarnak az orosz birodalom részei lenni. ez van, le kellene nyelni a békát. annak idején az osztrákok szerettek volna németországhoz csatlakozni (anschluss), nem is volt fegyveres összecsapás. itt nem ez a helyzet.
mindig ez van
ha a nácik svájcban tárolt pénze miatt 100 dolláronként egy svájcinak ugrana egy golyója az egész ország töketlen lenne
és akkor még nem is csak itt voltak-vannak a pénzek.......
Vótmá, hogy két ellenzéki buzeráns összeverte egymást?

https://index.hu/belfold/2022/...

A kormányoldali képviselők se mind normális, de ennyire még soha nem voltak hülyék.

Halló Bogyó, a faszkalap cimboráid ütik egymást a koncon!
Ez ismét egy olyan háború melyet a bankárok robbantottak ki!!
Mert?
A tankok rég le vannak gyártva, a katonáik számolatlanul sokan vannak, benzint meg saját forrásból tudnak amennyit csak akarnak...
:) elveszett a vége ...

15 max 20 napig tarthat az egész balhé, mert addig futja az oroszok pénze. 630 milliárd megtakarításuk van angol, eu, usa és japán bankokban, ebből befagyasztottak eddig 252 milliárdot. Hozzáférhető maradt kb 380 mrd, és napi 15-20 mrd-ba kerül nekik a háború. A megtakarításuk 22 százaléka aranyban van, ezt nem érintik a szankciók, szabadon kereskedhetnek vele, ha kell nekik még pénz. Ennyi a matek, röviden.