annyira nehéz elfogadni, hogy aki nem nyalja putyin seggét az nem feltétlenül amerikabuzi? nem vitatom az amerikai külpolitika hibáit, beavatkozásait. ha lesz ilyen, akkor lehet arról is vitázni, most azonban éppen putyin agressziója a téma.
Ezzel csak az a baj hogy ártatlan civilekkel basztak ki. Nekem is van ott számlám és én sem férek hozzá a pénzemhez. És ki miatt? A nyugat miatt akik így akarják hátráltatni az oroszokat de valójában a saját népükkel basznak ki.
egyetértek. szerintem inkább csak azért dobta be zelenszkij, mert közvetlen utána voltak a tárgyalások meg hát látja azt az európai szolidaritást és támogatást, ami talán az előzetes várakozásoknál jelentősebb. (igaz, putyin sem csak a szakadár területekre vonult be, ami nyögvenyelősen, de még magyarázható lett volna a többmilliós orosz lakosság miatt.)
Ez így biztosan nem fog összejönni zelenszkíjnek.
Még háború nélkül sem sikerülne.
Ha a csődtömeg ukrajnát bevennék az amúgy sem acélos EU gazdaságilag összeroppana,akkora összegbe kerülne a kohéziós alapok elindítása.
A másik hogy ha magyarországra korrupció miatt jogállamisági szankciókat vezetne be akkor ukrajnát felvétel után ki kéne zárni.
Apró szines hogy a USA határvédelmi segítségeként kapott toyota terpjárókat az ukrán jófogáson árulták a határőr tistek. 😂
De techno tuti nem sivalkodna korrupciót kiáltva az tuti mert #freeukrajna. 😂
Már ezért SE vennék fel......... https://www.eca.europa.eu/hu/P...
"Ukrajna elnöke szeretné, ha egyszerűsített eljárással, azonnal felvennék országát az Európai Unió tagjai közé, írja az AFP és az Interfax hírügynökség is." https://444.hu/2022/02/28/zelenszkij-azonnali-unios-tagsagot-ker-ukrajnanak
ennek őszintén örülök. műbalhénak nincs helye, de az is igaz, ha tényleg negatívan érinti őket, akkor a magyar kormány nem hagyhatja figyelmen kívül a kárpátaljai magyarok érdekét.
ez azért fura mert a románoknál lehetett hallani hogy "panaszkodnak"
igazándiból nem olyan nagy gond csak annyi hogy magyar iskola magyar nyelvű oktatás és minden értékelést jelenést előkészületet stb románul kell elkészíteni
ami egyrészt érthető hiszen az ellenőrző szervek románok, ellenben fura mert ha mondjuk a mezei nyúlról tartasz oktatást neked románul(is) le kell írni mit tanítasz róla
ezt olyan mondta aki tanít
végülis csak anbyi a hondja hogy amit megcsinál magyarul 2 óra alatt azt utána románul is meg kell ismét 2 óra alatt természetesen 2 órás munkabérért
szóval ha magyarnak tanít ingyen(is) dolgozik egy csomót
Spori észrevétele ezzel kapcsolatban:
"Odavalósi vagyok. Még mindig sok tucatnyi barátom, ismerősöm, rokonom lakik Kárpátalján. Rendszeresen konmunikálunk. Soha, senki nem panaszkodott a nyelvtörvény miatt. Írd és mondd - az általam ismert embereket nem érdekli, ennyi év alatt egyetlenegyszer még csak meg sem említették."
Itt akinek hatalmas probléma van a fejében az te vagy 😂
El tudom képzelni mennyire felbaszod magad egy az idő alatt míg leírod ezt az ostoba kommentedet 😂
"ne szopassák a magyar kissebbségeket. Ez azért jogos elvárás szerintem." teljes mértékben. ritka pillanat volt, amikor egyetértettem szíjjártóék keménykedésével.
Mielőtt bárkit is bírálnál, szeretném ha felcsapnál egy történelemkönyvet, mondjuk Trianonnál!!
Egyébként pedig veled ellentétben én nem látok itt ruszkikat szopkodókat, ellenben olyanokat igen akik jogosan bírálják a nyugatot s amerikát.
1956-hoz még lenne annyi adalékom, hogy a szabad európa rádió rendesen tüzelte a népet, amerikai segítséget ígérve!!
No de tudjuk, hogy az imádott, felvilágosult, demokrata nyugatod, jaltában odadobta kelet-európát a komcsiknak!
Csak ismételni tudom magam!
Buta vagy, tájékozatlan, demagóg!
Szóval, tökéletes baloldali szavazó!!
az mindenesetre érdekes, ahogy a hagyományosan ruszofób jobboldali emberek szépen ruszofilekké lettek, éppen úgy alakítva álláspontjukat, ahogy szélkakas vezetőjük. 1849, 1.vh., 2vh., moszkoviták, 1956, mo. szovjet katonai megszállása ellenére magyar jobboldaliak tapsolnak putyin agressziójához. remélem ezek a fideszcsicskák a sberbanknál bankolnak, bocs bankoltak.
Ezt nem hiszi senki(kezeit széttáró) Néhányan akik vettek már ilyet abban bíznak, hogy amíg ez az idő elkövetkezik addig nullába lesz az autójuk(meghajlós) Nekem 2 hónap alatt 100 ezer ft, maradt a zsebembe az aurishoz képest(szemeit körbeforgató) évente 6 kiló amit nem dobok ki az ablakon. Meg én valóban zöld vagyok(fetrengős) Nekem a nap termeli bele a delejt(fetrengős)
Igy meglatod a geopolitikai erovonalakat.