Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mert o1g 😅
itt mi jó leszünk. Amíg ti szívjátok az atom szmogot addig mi kapjuk a delejt a napelemből 😂
akkor meg minek elégedetlenkedsz???? Neked tök mind1 ki van hatalmon sosem lesz ennél jobb(kezeit széttáró)
Van munkád amiben igazából nem kell megszenvedned. Tudod fizetni a számláitokat, még a hobbidra is marad időd és pénzed(kezeit széttáró) Sokan szeretnének így élni(gondolkodós) Persze ehhez az élethez az is kellett, hogy nem neveltetek fel egyetlen gyereket sem. Igazából a társadalom ellen ti vétettetek a legtöbbet és nem ti tettetek mert van 3 oltásotok(ujjával nemet mutató)
Akkor menj ki a franciákhoz, olaszokhoz a németekhez de lehet elég osztrákia bizonyos részeire lakni majd megtudod hol lakik a jóisten 😂
A te "ötszörös" fizetésedet elhajítva menekülsz haza az ágyad alá 😂
Ööö… nem teljesen…
te férfiasan meg nem ismersz be semmit.(ujjával nemet mutató) Soha nem voltál az 😂
a te haverjaid sokat tettek a cigánykérdés megoldásán(taps)
Maradjunk annyiban ezt eddig szőnyeg alá söpörte mindenki(puszit küldő)
baxmeg te veszed be a győzelmi híreket hány oltásod is van? 😂
Az elméleted szerint akkor romániában jobban élnek mint nálunk(gondolkodós)
valahol nem mondtam már neked, hogy ezért dolgozni kéne? Nyugati színvonal meg 5x ös fizetés. (gondolkodós) Sokunknak ez meg van ám csak nem a pöcsünket vakarászgatjuk színes üvegcserepekkel az ágy alatt min te 😂
Eddig sem volt ellenség. Ezt csaka libernyák fakenews írta.
Korábban is megmondta, hogy támogatjuk Ukrajna EU és NATO csatlakozását, csak ne szopassák a magyar kissebbségeket. Ez azért jogos elvárás szerintem.
De minek? A Tesla ingyenessé tette minden villanyautónak a töltőit, az Ukrán határ közelében, nem kell sorba állni 😁
A Főni ma mondta, hogy az ukránok a barátaink és Ukrajna egy baráti ország 😁
Usa orosz szerzodes?

Ezt kerdezed, amikor az usa az oroszoktol vesz olajat?
https://magyarnemzet.hu/gazdas...

Es ez nem akkori uzlet volt, mielott megkerdezned.
Mi faszát gurultunk.
Na nem mentünk le a térképről, mert csak itt a környéken, de én ma hoztam ki az idén először a tehenet!
Négy körül már kezdett hüsi lenni.
😂 👍️
A CIA már NYILVÁNOSAN elismerte, hogy belenyúltak a majdanba és más ukrajnai eseményekbe, ahogyan a bödön választási "sikerét" is beismerten manipulálással érték el.
Tájékozódj!!
Soha, senkit nem tiltok.
A hülyék is az élet részét képezik s ezen az sem változtat ha homokba dugjuk a fejünket. 🤔
Szerintem.
Én is ott voltam 😁 11 körül értünk oda... ehettünk volna egy fagyit 😅 Nem értettem, miért nincs vásár... sose szoktunk ilyen korán kiérni, mindig van 11:30-11:45, mire odaérünk, addigra pakolnak ☹️
Papírkutya vagyok én ahhoz, hogy ilyen időben motorra üljek.

A mohácsi busójárást meg kétszer már végig fotóztam anno, így autóba sem ültem.
Kb az 5. Hebrakolo variacional tartottam ma este a kocsog honda tankjanal ket utangyartott egy gyari,es egy full sajat gyarmany,es mind mashol,egesz delelott benzinben pacsmagoltam!
Kinn az udvaron,mer benzin es joido igy kinn.Utana tesonal konyha veglegesites.
Delutanra feladtam es rendeltem egy tourmax csapot a gerecsemotortol.
Ez kb ugy fajt penzugyileg mintha kizarnanak a SWIFT rendszerbol náculás es despotizmus miatt. 😂
Ne is mondd. Bementem a pecsi vasarba, lofasz nem volt, csak vacogas.
az a legfőbb gond hogy nem olvas utána mi miért történik, csak egy verziót ismer és azt ismételgeti
körbenézne, több forrás után több ismerete lenne, és akkor a sok szájba rágott automata válaszok nem lennének kizárólagosak
aztán ha igazán érdekelné a dolog akkor elkezdene a veriók bizonyítása után keresgélni
pl ténylegesen volt-e usa-ruszki szerződés hogy nem terjeszkedik keletre a nato stbstb
mondjuk a kisebbség szopatásáról ezernyi bizonyíték volt-van, de ez a legkisebb ok a bulira
😂
Ja, jó idő volt pl. Pécsett ma délelőtt... kicsit szeles, kicsit esett az eső, meg kb. 3 fok volt... ☹️
IS...... 😅