Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, csak a zukránok gondolják pöttyet másképp.
Merugye a nyelvtörvényt is az örök barátság jegyében alkották?!
amúgy meg már rég kiderült, hogy pont telibeszarja a határon túli magyarokat, csak a voksaik kellenek.
Az oláhok csatlakozásánál is tudtunk volna ezt-azt elérni, de akkor sem volt fontos, hogy érdemben mondjon valamit.
Lózungokban kúrva jók, oszt ennyi.
Inkabb csak hulyeliberalnaci virtus. 😆
Magyar virtus. 😆
Te folyamatosan oda hugyozol. 😆
Vagy legalábbis ne hugyozzunk a kerítés rossz oldalára, mint szoktunk rendesen....
Fonit meg bayert nezel szakmanyba,lasd bogyot,inkabb a halal mint bayer. 😂
Apropo,elobb ezzel kinzom bogyot. 😂
Neeeeem 😂 nem vagyok neokommunista 😂 igaz, oldschool sem 😂
azért itt most kimondták a frankot, kicsik vagyunk mi, ne ugráljunk most…. 😂
Az a Szabad László.
Eddig fasiszta vótam. 😂
Te meg komcsi. 😂
Te fideszes vagy. 😂
Hülyeség is azt hinni hogy a villanyautósok nem lesznek beszopatva, hogy majd mindig ingyen töltés, parkokás stb. Na persze.....
felszoktam(kezeit széttáró)
Egyébként neked nem szar az, hogy 11 emberből 9 más állásponton van?(kérdőjeles)
Ne értsd félre nem probléma ez(ujjával nemet mutató) mert mindig kell egy szembejövő az autópályán, hogy tudjunk miről beszélni 😂
Mi van kulák, felébredtél? 😆

Én is szeretlek! 😍
Igen
ha bogyó nem lenne meg néhány hasonló faszkalap mint teknoid vagy ki akkor kinn lehetne röhögni, 😂 miről írogatnánk? 10-en itt veregetnénk egymás vállát nagy egyetértésünkben(gondolkodós) Baromi uncsi lenne, kellenek a kretének a boldogságomhoz 😂
Te nezed? 😂
Érdemes most megnézni a Bayer show-t….
http://youtu.be/loYIhvrVJGw
tán annak is retyó kliója van? 🤔
nem az egész országban háborúznak egyszerre a munka nem áll meg mert az ország egyik végében háborúznak(kezeit széttáró)
hát ahol előtte 6 millerért rendbe kell tenni a tetőt ott el kellett gondolkozni kell e a napelem 😂
gondolom összedobta neki a család...
Nem! Csapjanak bele(meghajlós) Felőlem afrika mehet(kezeit széttáró)
gondolom engem kívételnek kihozol ebből a bmw-s sztoriból(fetrengős)