Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az intoleranciát ne szabad tolerálni. alapszabály!
a konkrét háború nyílt támogatásáról van szó. ilyesmit csak néhány elmebeteg cseh tenne amúgy is, inkább maguk az oroszok, orosz ügynökök teszik cseh nyelven... miattuk meg nem kár.
Ja(meghajlós) mondom nem követem az eseményeket sem régen sem most. Patrik jó néhány évvel idősebb nálam. (óranézegetős) Amikor 84 ben egyedül visszaverte az oroszokat én még a homokozóban játszottam(kezeit széttáró)
Van fenn.a neten valahol egy putyin interju. Pont ezt ragozza..valahol igaza van, még ha sokan támadják is putyint. A köcsög amerika a hunyo most is. Soha nem otthon háboruzik inkább elmegy jó messzire viszályt kelteni.aztán harcolni meg fegyvert eladni. Aztán bebukják és hazasomfordálnak a szart meg ott hagyják. Lesz egy csomó veteránjuk aztán büszkék magukra.
Dehatazt mar megcsinalta,csak a Swayze megallitotta. 😆

http://youtu.be/1_I4WgBfETc
Egyet tudok ini ezt nem TE írtad(fetrengős) De bár honnan is másoltad hozzvetőleg érthetően összefoglalja a mostani és évtizedekkel ezelőtt elindult eseményeket. Én akit igazából sem akkor sem most nem érdekelt ki miért háborúzik, most legalább látok egy átfogó képet az egészről.(meghajlós)
Bár ha az írást szó szerint vesszük akkor putyinnak nem ukrajnát kellett volna megtámadni, hanem amerikát(kezeit széttáró)
https://www.facebook.com/watch/?v=660807698591683
Hát nem tudom 😟 😲
Tragédia (zokogós szmájli)
A mobilarenas csavot neztem parszor,mondta hogy fura rendszer a kinai,egy nyugati vpn-nel siman tudja hasznalni a feszbukot meg mindent,a kinai nem,de nincs is igenyuk ra,elvannak magukban.Igy nem csapja le a nyugatit a tuzfal,vagy ha igen csak vpn-t cserel.
azért az ilyen ip tiltást nem nehéz kikerülni, ellenben egy intranet nem olyan amiből ki tudsz menni felhasználóként
kína ilyen zárt világ
Nyilvan, persze. De pl. vannak eszak-amerikai oldalak, amiket mi sem latunk, mert azt mondta az uzemeltetoje, hogy fuck GDPR es IP alapjan kapsz egy uzenetet, hogy "Europabol ez az oldal nem elerheto". Az angoloknak meg a szerzoi jogokat barmilyen modon serto oldalak vannak szurve.
Nem egy sulycsoport, termeszetesen, csak zarojelben teszem hozza.
Pontosan,ezért nem kéne beleavatkozni a legkevésbé sem.Oldják meg maguk amit akarnak aztán majd elcsendesednek.
Kina sokkal jobban el van zarva.
Teljesen o sem hulye. Lehet, hogy az orosz resze az internetnek egy kicsit mas vilag es adott oldalakat a ruszki juzerek nem ernek el, noch dazu megvannak neki is a maga propaganda-szocsovei, de az biztos, hogy tudta, mi lesz a kommentfalakon es kozossegi media-posztokban. Aztan jol megvonta a vallat, mert ahogy eddig sem, most sincs semmi sulya.
Azok az oroszok akik allitolag netes csalassal megvalasztottak trumpot? 😆
az internet adta vélemény nyilvánossággal szvsz putyin nem számolt. legalább is most úgy tűnik.
Megtalálták mar azokat a tomegpusztito fegyvereket amik miatt szetkúrtak egesz irakot?
Legyőzték az afgán tálib terorristákat?
A videók alapján igen. Nem szeretnék pofozkodni egyikkel sem, de még úgy sem hogy nálam fegyver van nála meg csak a 2keze. Elég robosztus teremtésnek látszanak.
2004 vagy 05 ota oroszbarat kormany van a Csecsen koztarsasagban. A szakadar vezetes menekules kozben hatba lotte magat, szornyu ongyilkossag, nem? (Kacsintos szmajli)
Én is amikor megláttam a videot hogy indulnak, gondoltam most kezdődik a kemény része a háborúnak. Azon tanakodtunk hogy a fenébe jutnak oda? Aztán megtúrtam a netet, az oroszok oldalán állnak.
Akinek terület kell most kell beszállni a buliba 😆
Valami koncra vadásznak
Ezt nem igazán értem.
A csecseneket (is) rendesen megtaposták a ruszkik.
Vagy annyira beteg állatok, hogy mindegy, csak gyilkoljanak?
Nem ulnek a seggukon.
Azt mondjátok meg inkább, mit csinálnak a csecsenek meg a kurdok most ?