Az már az előváladékozáskor eldőlt,a liberálkomcsik a fasiszták támogatásával tarolnak.A lényeg hogy az éhes oligarháikat kell beültetni a vitya oligarhái székébe.
Ezt megpúpozzuk egy nárcisztikus saját magába szerelmes elmebeteggel és a falusi budikban kutató félőrült repülőgépes balfasszal.
Tényleg,a zokniházi egyéni jelöltként jutott OGY fizetéshez vagy csak listán került be?
ha a feri bohóc időben fel lett volna kötve egy lámpavasra akkor már egy ideje az o1g lába alatt is fújna a szél
de amíg azva bohóc ott van a bal oldalon addig a vityusz marad a király, még nyernie sem kell mert a többiek saját maguknak intézik a vesztést
de azért a lényeg az hogy ott volt az üveg meg ittál is
szóval nem volt buli alkohol fogyasztás nélkül
ha sosem ittál volna kb kiközösítenek abból a csoportból
pl én a disco korszakban szinte mindig sofőr voltam így megvolt az indok a nem ivásra, amikor meg nem akkor " kénytelen" volt inni az ember
mivel ritkán ittam a kevés us megártott a sok meg még jobban....
amúgy egy nyugger bulin is patakokban folyik a sör meg a bor és mindig van pár ember aki futkos a pálinkás üveggel hogy ezt kóstold meg ilyet még nem ittál
szóval az óvodai farsangon kívül kb minden buliban inni kell mert ez a megszokott és elfogadott
aztán van aki tud kontrolláltan inni és van aki nem a gyengék elvesznek és alkeszok lesznek
Magyaroknál mindent IS ezerrek kínálgatnak, tukmálnak, mert ez a vendéglátás mutatója.
Simán kifejlesztettem technikákat amivel könnyedén tudok nemet mondani. Pl. pohárból csak félig iszom ki , kaját, sütit is hagyok a tányéron, így mindig mondhatom hogy azért nem szedek, mert még az előzőt sem ettem meg. Persze az akarat gyengék, elhíznak ettől, meg alkoholisták lesznek, de simán lehet azt mondani hogy "nem kérek többet"
Nekem erre az volt a trükköm, hogy vettem valami drága, jó piát, vittem magammal, buli végéig a kezembe volt. Iszogattam amennyi jól esett, de osztogattam amit a jó pia lévén mindenki örömmel fogadott, így úgy tűnt mintha megittam volna egy üveggel 😆
El is terjedt rólam a középiskolában hogy iszonyat mód bírom a piát.
Szóval simán tudtam úgy bulizni, és jól érezni magam, hogy nem aljasodtam le, és buzi-e se lettem.
Ez a mások elvárásainak megfelelési kényszer, szerintem sokkal nagyobb buzit csinál az emberekből. Általában a szolgalelkű, gyenge akaratú embereket lehetett beszopatni ilyesmivel, hogy elfogadják, de baromira nem ezen múlt.
Gyanítom hogy mi se véletlen kezdtük fejleszteni és német hadipart ide hozni .
Gyanítom hogy régi jó globális módszerről van szó kis csoport gazdagszik a hadi részvényből nagyobb része elhullik (ritkul) amolyan "természetes kiválasztódásnak mondanák ők " magyarul ütemezve kb 50 évenként kell egy v háború 😟 már úgy is rég volt itt fegyveresfokliktus 😖
Amúgy egy vezetőnek mot kéne mondania ha egy szomszéd ilyesmiket művel? Meghunyászkodni? Mert akkor nekünk is azt kell majd ha valamelyik szomszéd összeszedi a haderejét a határunkon.
Holnap majd kiderül , de a Orosz helyébe ha támadni akarnék azt biztos nem szerdán tenném .
Nehogy már usanka titokszolgának legyen igaza 😂 😂 😂
Nem mintha számítana csak olyan dafke
Nem vagyok absztinens, ha úgy gondolom szívesen iszom ezt-azt, de csak jót.
Sosem ittam meg a büdös pálinkát, csak mert kellett.
Már kölyökként is volt ebből konfliktusom, mert "ha nem iszod meg rádborítom", oszt volt ebből ütésváltás is, mert nehezen viselem ha más mondja meg , hogy hülyének kell lennem.
Én meg nem akartam hülye lenni!
Mindig azt mondtam, hogy " a büdös rántott húst sem eszem meg"!
Aztán, ezt vagy elfogadták, vagy ki kellett állnom magamért!
Néha fájt, de ha mögmondtam, hát mögmondtam!
Ő nem iszik bulikor sem(kezeit széttáró) Amikor az apósánál szüreten mindenki részeg és vidám, Ő a földhöz baxa a puttonyt azt megsértődve hazakullog(kezeit széttáró) Aki nem tud vegyülni együtt örülni az szerintem kizárólag magának való(kezeit széttáró)
Hulyeseget beszelsz. Es raadasul nekem, pedig párszor már mondtam, hogy en nem iszom alkoholt. Igy nekem van ralatasom a dologra. De ha igazad is lenne, pont az lenne a hulye, aki egy tok rossz szokast nem vesz at? Az nem rossz szokas, ha jeles napokon a hagyomany miatt ledont egy poharral, de az lelki es testi sivarsag bizonyiteka, ha valaki csak alkohol fogyasztasaval erzi jol magat.
nem magyarázom az ártatlanságukat, én se lettem alkesz meg még egy csomó mindenki sem
én azt mondom nem feltétlen az egyén a hibás
ezt a virtuális pisztolyos duma hibás, de ezt nem értheted mert a te agyad másképp jár(mondtam ár hogy hülye vagy??)
azt mondom bármi buli van akkor vagy kihagyod, vagy nem fogysztasz alkoholt és kilógsz a sorból(buzi vagy-e) vagy iszol, mert inni kell
ez így elfogadott
hozzátenném azért már sokkal kevésbé jellemző a fiatalok között mint mondjuk 20 éve volt
amíg alkoholokat reklámoznak, és mindenhol is árulnak addig ez így lesz
majd amikor az általános iskolákba éves szinten behordják szemléltetni a ronccsá ivott alkeszokat akkor ez a helyzet nehezen de fog változni
Tehat te azt allitod, hogy a tarsadalom virtualis pisztolyt tartott az alkeszok, de ugy altalaban mindenki fejehez, hogy igyon?
Komolyan ezzel magyarazod az alkeszok artatlansagat???
társadalom
pl
ha valami buli van és nem iszol buzi vagy, és ez teljesen mindegy mi, még a temetés utáni kaján is tolják sokfelé a piákat
igazándiból kikerülhetetlen az alkohol fogyasztás, persze a mérték az változó, de nincs olyan csak egy sört kérek
visszamegyünk 30-40 évet még a munka előtti rövid+sör teljesen elfogadott volt meg az öltöző szekrényben rejtegetett piák
persze ez mára már megszűnt szinte mindenhol, de akik most vannak pia miatt leszázalékolva azok többsége még a munkahelyen került bele ebbe a körbe
fiatalabbaknál inkább a drogok kerültek előtérbe, ez is társadalmi jelenség, papa-mama dolgozik amíg majd megszakad, gyerekre alig van idő, aztán keresik az utat....
Ezt megpúpozzuk egy nárcisztikus saját magába szerelmes elmebeteggel és a falusi budikban kutató félőrült repülőgépes balfasszal.
Tényleg,a zokniházi egyéni jelöltként jutott OGY fizetéshez vagy csak listán került be?