Tapsolok neki, mert:
- ha az ellenzék nyer és rendbe teszik a törvényhozást, akkor az egész eljárás okafogyottá válik, ergo kapjuk tovább az EU-s pénzeket.
- ha marad a Fidesz, akkor megvonják áprilistól az EU-s lét, akkor viszont lesz itthon ihaj, nyomorúság - előbb utóbb felhúzza a nép az egész bandát a lámpavasra.
Igen, ismerjük az ilyen pereket, nálunk már akkor ez ment, mikor még nem is volt EJU. Film is lett róla utólag: A tanú.
Ez az eljárás kb. ugyanaz. Tapsolj neki 🙁
A hsz lényegi részét elegánsan átugrottad, tudom, O1G... nem is tudom, miért ülök be a hintádba állandóan.
Ezzel a totyikkal is azt kell tennem, mint a kovidossal - hanyagolni, mert meghaladja az idiótatűrő határértékemet 🤔
Nem tudom, ezt miképp nyerhette meg, hisz - mint tudjuk - Magyarországon se jogállamiság, se független bíróság nincs... vagy mégis?
Mi ebben a balosok álláspontja?
"az oroszlán nem kapkod legyek után... 😁" - ez mondjuk egy toroczkai féle kihívásra esetleg lehet válasz. de egy 45-50%-os támogatottságú egyesült ellenzék vezetőjével szemben viszont ciki.
Mi van ha olyan buliba megyek ahol senki nem akar bebaszni? Ahol én fiatalon voltam gyakorlatilag csak én ittam magam állatra a többiek meg mesélték milyen fasz voltam. 🙃 😅
Mindenki tudja, hogy zaj egy báb... ha O1G kiállna vele vitázni, ezzel azt "mondaná" hogy komolyan veszi mint riválist... magyarul ez csak az ellenzéknek lenne jó... Ha zaj "zajosan" visszalépne, és Klárika mint helyébe álló ellenzéki jelölt hívná, az megint más lenne - mert ő az "igazi" jelölt.
Van erre mondás is: az oroszlán nem kapkod legyek után... 😁
A korabbi interjukban is azt lehetett latni, amit mondasz - jelesul ha a riporter adott programponttal vagy problemaval kapcsolatosan bekerdezett, valasz helyett csak feleletet kapott kb. olyan tartalommal, hogy az adott kerdest ez a kormany milyen szarul kezeli. Veletlenul sem az, hogy mink ezt fogjuk csinalni es igy fogjuk elerni, hogy csinalhassuk. Ebbol a szemszogbol igazad van.
Ugyanakkor a politikai kommunikaciot erre a szintre lezulleszteni hosszu evek munkaja volt es nem hiszem, hogy a mostani osszefosas a forrasa. Gatlastalanul muvelik, ketseg nem fer hozza, de a trollkodas bajnokai megiscsak boldog karacsonyt kivannak valasz helyett.
ez nem kényzer ez társadalmi elvárás, nincs buli pia nélkül
ha nem iszol akkor kb olyan vagy mint pipi a susogós jogging+fehér zokni szandállal a moziban vagy az okmányirodában
színházban is birka mindenki mert felöltözik rendesen? az sem kényzer csak elvárás
Ez is jó volt 😁 Ha Orbán ilyet mondott volna, már 28 db jogvédő szervezet tiltakozott volna, meg követelnék a lemondását, plusz megszállt volna bennünket a ZUSA 😅
Most meg kussol az egész eju...
Minek vitázna? Úgy járna zajjal, mint itt mi néhányad veled 😁 bármi észérvet felhozunk, csak annyit tucc, hogy O1G... 😠
Egyébként meg zajjal vitázni? az azt se tudja, hány gyereke van... 😅 https://mandiner.hu/cikk/20220...
De nem kényszerből, és csak annyit amennyit én akartam.
És ez sem igaz hogy kiközösítenek, csak az emberek birkák és mennek a többi után, mert azt hiszik így kell.
- ha az ellenzék nyer és rendbe teszik a törvényhozást, akkor az egész eljárás okafogyottá válik, ergo kapjuk tovább az EU-s pénzeket.
- ha marad a Fidesz, akkor megvonják áprilistól az EU-s lét, akkor viszont lesz itthon ihaj, nyomorúság - előbb utóbb felhúzza a nép az egész bandát a lámpavasra.