Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor egy kipipálva. 👍️
Az igen. De nem általánosítva és nem mindenkire. Elég jól behatárolható körre használom azokat.
De igen.
Pl a jelzőid, amiket használsz?
De szólásszabadság van.
Úgyhogy hajrá! 😂
Melyik viselkedésem a "mindenki szemében" kifogásolható? Konkrétan.
Én nem mondtam olyant, amit te megpróbálsz nekem tulajdonítani.
A legszörnyűbb az, hogy biztos vagyok abban, hogy te - és a többiek is - tökéletesen tudjátok, hogy miről van szó. Hogy neked miért jobb hülyének tettetni magad, azt nem tudom, hogy miért inkább ez, mintsem odaírni, hogy ja, gyarló vagyok, úgy sem tud a társadalom mit tenni.
Vagyis tudna, csak nem meri, vagy éppen soknak érdekében áll, hogy a jelenlegi állapot fennmaradjon. De még ez sem baj, a baj az, hogy ez a kegyelmi állapot sem elég jó a sok élősködőnek, még többet, még könnyebben szeretnék.
És ezt üvöltik... akár a fórumokon is.

A teféléd pont azzal adnak igazat most pl. nekem, hogy a szenvedélyrabokat a meggyszedésben leesőkkel hasonlítják össze. pedig nem. Az alkesz sem egyenlő, aki egy évben a jelesebb napokon iszik valamennyit. A gyorshajtó sem az, aki 90 helyett 105-el megy egy egyenes úton. Vagy 120-al, amikor nincs ott senki. A zsírdisznó sem, aki a magasságához ideális 90 kiló helyett 100 kiló.
Nem kell megpróbálni tömeget csinálni a nyomorultakból, kitágítani az elfogadott mértékű gyarló életvitelt, mert akkor abba többen, akár az illető is belefér. Az élet alapvetően úgy is igazságos, még akkor is, ha az ezerszer hallott, szokás szerinti nagypapa 94 évesen a napi három doboz mezítlába Munkás elszívása után is úgy halt meg, hogy leesett a meggyfáról, miközben a szomszéd Pistike, aki szuperzöld volt, magokat evett és palackban szállított hegyi levegőn élt, meghalt tüdőrákban 25 évesen.
Nem, az életvitel még kegyetlenebb jószág, mint te azt el tudod képzelni. Vagy én, pedig én sok szart elé tudok képzelni.

És ne kend a társadalomra.
🤔
😂
ja a szög

nem bújt ki mindig is kint volt..
ha minden igaz amit eddig leírtál magadról a viselkedésedről, a nézeteidről, a családdal és embertársaiddal való kapcsolatról, nyíltan leírom hogy te egy beteg elme vagy, de ezt nem veszed észre, mert ugye beteg az elme, és neked ez így teljesen rendben van
nem minden hülye fogyatékos, te sem vagy az, csak egyszerűen idióta vagy kb mindenki más szemében
Amúgy jól vagytok? 🏍️

Majd elmúlik! 😆
akár meg is rokkanhat..... nekem pl egy motoros esés miatt elcsúszott a nyakcsigolyám, ha kicsit szarabbul esek most kb muskátli szinten vegetálnék és ti fizetétek az értelmetlen életbenmaradásom
de akár meggyszedés közben is járhat így az ember
a te elméletedben az a hiba hogy lehetetlen határt húzni

amúgy én ismerek több alkeszt is pl nagybátyám is az volt jó sokáig(25+ éve tünetmentes)
nem feltétlen állítanám hogy csak egyéni hiba, leginkább társadalmi hiba amit nem növünk ki évtizedek múlva sem
Aha, csak kibujt a szog a zsakbol.

De ha a felresikerult buli miatt nem felelos az egyen, akkor a tarsadalom aki egyebkent ott sem volt, az miert legyen keszfizeto?
Amugy ha egy pillanatra hasznlnad az eszedet, akkor rajohetnel vagy lathatnad, hogy egy felresikerult estere en nem mondtam, hogy eletviteli problema.
Az nincs ott amikor a maszkba csulázott,szerinted utan felvette? 😆
az hogy te egy komplett idióta vagy az nem azt jelenti hogy másnak is úgy kell élnie
pl ha valaki néha elmegy a kocsmába inni a haverokkal és hazafelé megsérül én azt nem itélem el, nem jött össze és kész
a belterjesség meg kb mindenkit veszélyeztet, 1700as években kitakarodott a török azóta jelentős vérfrissítés nem volt magyarhonban, az a pár vödör ruszki örökítőanyag ami szét lett szórva a komcsi rendszerben nem jelentős...
Szenilis hü..éknek lehet még ígérni 😂 😂 😂
http://youtu.be/BRHMG4dVL7c
Akkor jó így érdemes legalább oda szavazni
A rokkant nálam az, aki önhibáján kívül lett rokkant. Az életvitelből fakadó rokkantság és a belterjesség nálam nem az, ezt csak úgy a margóra szánom.
Ez egy szükséges rossz. HA én rajtam múlna, ez nem így lenne.
Ha a lipppsi-bolsik lennének, akkor az áfa 355 lenne meg imf-hitel, hiszen a sok rohadt aljadék emberszabású nigger és arab migráltakat is el kéne tartani, nem különben a sok erre szakosodott hazaáruló, belső ellenség álhumanista szopadékot, akik ezt a sok bélférget akarnák integrálni, de még olyan hatásfokkal sem sikerülne, mint a a rothadó nyugatiaknak.

Persze azok, akiknek ősei vonalzóval húzkodták az országhatárokat Afrikában, Közel-Keleten, szétterítették a niggereket az egész földgolyón, legyilkolták az ingyánokat amerikában északon- és délen, akik lepermetezték a gyomirtóval a fél ázsiai földrészt, kivagyiságból atomfegyvert vetettek be civilek ellen, vagy tízmillió ukránt éheztettek halálra, azok most megkapják.

(Csak azért írtam ilyen relatíve terjengősen, hogy a következő kérdésedre is válaszoljak előre.)

:-D
rokkant szerintem sokkal kevesebb van mint volt régen, ezt a fidesz elég jól megvágta, ismerek olyat aki alig él és megvonták tőle
a cigókérdés akkor kezdett elszabadulni amikor a családi pótlék duplázva lett és a munka adójóváírást egyidejúleg megszüntették
legalább 10 éve saját szememmel láttam a postán hogy 240 ezer segélyt kapott egy cigó, akkoriban jó ha fele volt a fizetésem
és azt is láttam hogy a patikában azt mondta a cigó hogy nincs pénze a gyógyszerre a patikus írt valami lapot hogy menjen a polgármesteri hivatalba és kifizetik helyette
A világbajnok áfa meg elmegy a cigányokra, a világbajnok arányú rokikra, millió alkeszra, meg fizettünk ezermilliárdokat felzárkóztatásra, kárpótlásra.

Ezt kinek a számlájára írod?
Az általad preferáltak ezeket még különböző megszorításokkal szokták megfejelni!
A narancsosokat, meg az úgynevezett európai polgárokat (liberálférgeket) ugyanarra a fára kellene fellógatni!
😆
Van benne valami!
Bogyokam,ha elkuldenelek putyinhoz vendegesgbe sziberia kies videken meg a kiesett vilagbajnok afa miatt se bankodnek. 😆
HA van cigire pénzed, az autódat direkt nem emlegetem, maradjunk csak a ciginél, akkor azt kell írnom, hogy ezek krokodilkönnyek...

A világbajnok áfa meg elmegy a cigányokra, a világbajnok arányú rokikra, millió alkeszra, meg fizettünk ezermilliárdokat felzárkóztatásra, kárpótlásra.
Minek fizetnének az ilyennek, ezek önmaguktól is elvégzik ezt a munkát. Még ha csak fizetős fórumok lennének, akkor is, mert szerintem itt is volt valaki, aki büszkén verte a mellét a hülyéje, hogy valami előfizetéssel támogatta a lipppsi buzikat.
De lehet, más fórumon, de tulajdonképpen mindegy is. meg kellene csak nézni a támogatók számát a szélsőlipppsi tolvaj médiáknál.