Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a mostani oroszok ugyanúgy a szovjetek kölykei , mint ahogy nálunk a vezetők mind a szocik/komcsik ivadékai
ezt tudta mindenki már akkor amikor tervezgetni kezdték a villanyautós átálást,

az autóiparnak már az euro 6 is olyan követelmény volt amit nem tudtak becsülettel megugorni
az euro 4 volt nagyjából az utolsó épeszű és kivitelezhető norma, ezt kellett volna megtartani és betartatni
és úgy betartatni hogy azt a 20 éves kocsik is tudják
de inkább baszakodtak a többi normával ami kurva kis különbség volt és mégis nagyon sokba került
cím szavak : VW ,Kína ,biznisz ....... Európa szopni fog
https://www.vadhajtasok.hu/202...
én pont akkor jártam az iskolákat amikor általánosban még ellenforradalom volt szakközépbe meg már szabadság harc és forradalom(kezeit széttáró) engem jól megkavartak azóta se tudom kinek higgyek 😅
Ezt nagyon jól összefoglaltad. Sajnos azt kell mondjam teljesen így van. Az erkölcsös, hagyományos nevelésre tenném én is, a hangsúlyt. És abban vastagon benne volt,hogy nem válunk tolvajjá,kurvává,csavargóvá. És még sorolhatnám. Egy jó ideje úgy látom, hogy a társadalom egy része, (tisztelet a kivételnek) nem vágyik a hagyományos,tradicionális,életre. Talán ez lehet a legnagyobb probléma.
ebben az esetben te kiszorulsz a perifériára(kezeit széttáró) Most buzinak kell lenne, azokkal a migránsokkal kell fajtalankodni akiket beengedünk, meg meg kell védenünk ukrajnát ha nincs más ásóval vagy kiegyenesített kaszával(meghajlós)
amíg nem darálták be kutyakajának bármi lehet belőle
Még nem láttam, de olyan dallasos bobby utánérzésem van....... 😁
Majd a második részben megnézzük mi lett vele 🤣
mindig csak az igazat....
nincs kamu egy kicsike sem
Tudtam én, hogy eddig kamuztál magadról. 😁
én nem vagyok se forradalmár se lusta
megfontolt vagyok és csak annyit dolgozok ami feltétlen szükséges az életben maradáshoz
Szovjetunió vagy orosz .... kb mert ugye nem ugyan az
Hol voltak az Ukránok 56ba?
Szovjet tankokba 😐️
Az kinyúvadt mire kiderülhetett volna mit csinálna. 😁
Hááát az irásaid alapján én a fordítottjára gondolnék. 😆
Maximus, a gladiátor! 😁
Én még ellenforradalomnak tanultam... bár az utóbbi 5-10 évben néha eszembe jut, hogy lehet, én tanultam jól 🤣
a szabadság igénylők kivétel nélkül mind lusták dolgozni és azon agyalnak hogyan lehet meló nélkül sok pénzhez jutni, erre a legjobb módszer hogy ők irányítanak...
mutass egy szabadságharcos forradalmárt aki miután megdöntötte az addigi hatalmat átadta a kormányzást az általa felszabadított népnek

és az általad szolgalelkűnek nevezett emberek tesznek a legtöbbet a társadalomért
dolgoznak építik a hazát, nem lázadoznak nem rongálnak
mindezt azért hogy a gyerekeiknek unokáiknak is egy stresszmentes nyugodt életet biztosítsanak
én nem bíznék
nekem teszik amit írtál és egyet is tudok érteni vele 👍️
jó kérdés 😂
bár én személy szerint vonakodok napi 2 óra sminkeléstől 😂
és a golyózáport se szeretem 🤪
hát mondjuk én paraszti családból származok
kulák jelzővel volt kitüntetve
de én amikor többes számba használtam az elejinket akkor időbe vissza gondoltam 1800- 1700- honfoglalásig
de ha 1956ra gondolok akkor ott is meg jelennek a 15-16-17 éves csibészek akik nem kommunisták voltak .
Bár az is igaz kinek mi jut eszébe 56rol (most olvastam hogy valakiknek még mindig ellenforradalom volt )
Dehogynem változott, nagyon sokat főleg eleinte az, hogy nem éltünk a lehetőséggel a régi beidegződésekből fakadt aminek még ma is vannak hívei lásd az itt jelenlévők közül az igazodáshíveket. 😁
Azt kellene megérteni, hogy ez változik amióta ember az ember, eleinte az elnyomás épült ki és utána a szabadságot igénylők ezt változtatgatják több kevesebb sikerrel, nekem semmi bajom a szolgalelküekkel az ad egyfajta lelki biztonságot bár másmilyet nem mert aki alá veti magát pont ugyanúgy legyalulja mint azt aki felszólal legfeljebb később.
azt kellene végre megértemi hogy a kisembernek nincs joga
sosem volt és nem is lesz
az hogy itt a rendszerváltás után azt hittük minden más lesz az egy tévedés volt
ha ez tudatosult benned utána ez a szolga meg félelem meg hasonló dolgok eszedbe sem jutnak