Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tuti valami nav-os vagy......
jaj, már megint ez a gyenge szöveg, megint a karakterrombolás.
És mit szóltak?Egyébként ez egy fórum,itt nem jár elismerés a spicliskedésért mint a munkahelyeden,itt felesleges ezzel próbálkozni.
Igen, jeleztem a többieknek. A többi csak körítés.
Mégis felemlegeted......
ha előkerül majd megkérdezem(kezeit széttáró)
Nem is érdekel. Te írtad.
Mert szerinted látja?Mondtam már,kérdezd meg tőle hogy le vagyok-e tiltva vagy sem.
én nem unatkozok(kezeit széttáró)
Ahogy te inivel, nem látja szerinted, de írsz neki. Akkor én is tehetek így, úgy gondolom.
Vaaaagy... így jobb az optikája a szövegemnek.
Akkor miért nekem válaszolsz?
A többieknek jelzek.
Na látod,akkor meg mit picsogsz itt?
Ne hülyéskedj, el sem hinném, ezért határozott nem a válasz.
Ha sajnálom,az segít?
Ez kontraproduktív a részedről.
Nem,az ilyen fórumokon általában kivállóan megszakértik a másik anyagi helyzetét.Mint ahogy pipi a tiédet.Az fedi a valóságot?Pedig ő is csak abból indul ki hogy te nem dolgozol.Nincs itt semmi ellentmondás,max a te infóid hiányosak.
Nem, engem nem érdekel az anyagi helyzeted, csak furcsa, hogy egymásnak ellentmondó dolgokat írsz le. Vigyázni kell az ilyesmivel az ilyen fórumokon, mert általában kiszúrják - tudod, sok itt az unatkozó ember... 😁
Pedig mégis azt teszed......érdekes,de engem rohadtul nem érdekel a te anyagi helyzeted,mint ahogy másé sem,miközben te azzal vagy elfoglalva hogy nekem hogyan van és mennyi.Az meg hogy te hiányos infók alapján kikövetkeztetsz valamit és ezáltal hazugsággal megvádolsz valakit,hát nem is tudom mi lenne a helyes jelző az ilyen emberre,az idióta túl enyhe,szerintem.
Dehogy számolgatok, csak következtetek... tudom, hogy kilószám van otthon arany, mert megspóroltad a gázáron a fatüzeléssel! 😅 meg 25 órát melózol naponta, és akkor még ott az éjszakai ügyelet is! 😂
Még szerencse hogy nem az számít hogy nálad mi a matek,hanem az ami nálam.De azért te számolgass csak bőszen!
Nem ismered a régi kártyás mondást? Abból kell jáccani, amit osztanak nekünk... 😁
Ha rossz vagy kevés adatot adsz meg - amik egymásnak ellent mondanak - abból kell következtetni.
Ha csak részadatok vannak,akkor az eredmény pontatlan.De, így, ebből csak egy hülye von le messzemenő következtetést.
A számolással semmi baj nincs, ha rossz a végeredmény, akkor a kiinduló adatok pontatlanok. vagyis kamuztál megint... 🤣
Anderzen, egy számoló versenyre bármikor kiállnék veled 🤣
mer gondolod valaki leszerelt valamit? 😅 Talán papíron 😂