Nem,az ilyen fórumokon általában kivállóan megszakértik a másik anyagi helyzetét.Mint ahogy pipi a tiédet.Az fedi a valóságot?Pedig ő is csak abból indul ki hogy te nem dolgozol.Nincs itt semmi ellentmondás,max a te infóid hiányosak.
Nem, engem nem érdekel az anyagi helyzeted, csak furcsa, hogy egymásnak ellentmondó dolgokat írsz le. Vigyázni kell az ilyesmivel az ilyen fórumokon, mert általában kiszúrják - tudod, sok itt az unatkozó ember... 😁
Pedig mégis azt teszed......érdekes,de engem rohadtul nem érdekel a te anyagi helyzeted,mint ahogy másé sem,miközben te azzal vagy elfoglalva hogy nekem hogyan van és mennyi.Az meg hogy te hiányos infók alapján kikövetkeztetsz valamit és ezáltal hazugsággal megvádolsz valakit,hát nem is tudom mi lenne a helyes jelző az ilyen emberre,az idióta túl enyhe,szerintem.
Dehogy számolgatok, csak következtetek... tudom, hogy kilószám van otthon arany, mert megspóroltad a gázáron a fatüzeléssel! 😅 meg 25 órát melózol naponta, és akkor még ott az éjszakai ügyelet is! 😂
Nem ismered a régi kártyás mondást? Abból kell jáccani, amit osztanak nekünk... 😁
Ha rossz vagy kevés adatot adsz meg - amik egymásnak ellent mondanak - abból kell következtetni.
A számolással semmi baj nincs, ha rossz a végeredmény, akkor a kiinduló adatok pontatlanok. vagyis kamuztál megint... 🤣
Anderzen, egy számoló versenyre bármikor kiállnék veled 🤣
Vaaaagy... így jobb az optikája a szövegemnek.
Ha rossz vagy kevés adatot adsz meg - amik egymásnak ellent mondanak - abból kell következtetni.
Anderzen, egy számoló versenyre bármikor kiállnék veled 🤣