Az a gond hogy ertektelen lesz egy igazan cudar vilagban.
Egy 1200g-os kutyakonzervet sem fogsz tudni megvenni belole.
Mert nem lehet az aranyat megenni.
Orosz atom nagyhatalom van még egy az meg USA
de a lényeg lehet hülyeségeket beszélni nyugat Európából ...... Ukrajnából .....stb hogy légyőzük Oroszokat
de atom nagyhatalmat nem lehet legyőzni és pont
a többi hülye duma vagy pénz mosoda, kereset ...stb
hogy itt mi a cél még nekem nem világos
de a számok a következő 8 milliárdan lakják a földet
Európa 1 milliárd lakosú
És akik csinálják a dolgokat nem arról híresek hogy aggodalmaskodnának ha még a 8 meg is feleződne
Tömören így látom
A gond hogy ha megtortenik es egy taktikait kapnak a lengyelek vagy barki akkor mar mindegy hogy ki hol van.
Ha tul is eljuk rankrohad a vegyvedelmi es a gazalarc eletunk vegeig.
Mert egy utan jon a tobbi,es elterjedt a nyugati vezetok koreben hogy tulelheto egy atomhaboru.
Szerintem nincs olyan, hogy nato katona. Az az ország belép a haborúba amelyik katonát küld, vagy onnan indulnak a gépek mint pl. Lengyelország. Onnantól nem vonatkozik rá a nato védelem szerintem, mert a balhe ott kezdődík hogy a másik visszaüt ugye. A lengyelek remélem fellógatjak ezt a bandát gyorsan 🤷♂️
kis pénz kis siker
ha ilyen szarokra lesz szükség akkor az él túl aki az első pár évet túléli, utána már megy minden magától
de erre még várhatunk pár évtizedet, annyi meg már nekem nincs hátra, szóval csak te szopsz be keményen, én addigra már az angyalokat hajkurászom 😆
én vettem egy ilyet ha nagy a gebasz: https://tuleloviz.hu/lifestraw-mission/
plusz van annyi peca cuccom-csalim hogy avval évekig pecázok
szóval kaja-víz megvan
van egy kis kályhám ha minden közmű kihal, gizgaz meg fa mindenhol van, nem fagyunk meg
tervben van egy nyílpuska, de nem akarok hoki szart venni ami jó az meg 500 felett van, aztán jöhet aminek jönnie kell
a karácsonyi asztaldíszekről mindig leszedem a gyertyákat már van egy vödörrel szóval világítani is tudok egy ideig
a zombik ellen meg vannak kardjaim 😂
A logika!!!!
HA olyan lenne, akkor pont neked az értéktelen papírfecnikért, vagy egy halom nulla- és egyes számsorozatért meg pont odaadják az aranyukat.
Akkor ezert (is) terveztek a panelek tobbsegenek aljaba szuterent? :D
A nagyon magasok eseten nem feltetlen, de a 4+1 szintesek tulnyomo tobbsegeben van, minden lakashoz tartozik egy cirka 3-4 m2 alapteruletu tarolo.
Egy 1200g-os kutyakonzervet sem fogsz tudni megvenni belole.
Mert nem lehet az aranyat megenni.