Miért ha valaki megnő férfi méretre és 100kg?Baszki én 100pár kg vagyok és ezt sportal érem el,garantálom hogy jobb fizikummal rendelkezem és nem mellesleg ezáltal az egészségemért is többet teszek mint te.Szóval vesszenek a tokás 175 alattiak.
Nem ,a bútoros emlegette hogy a gyújtos meg a papír is biztos ott nő ki a kazán oldalán.Erre írtam,szerintem azt gondolja hogy ezek másfél km-re vannak.
Mer az nem rogyasztja meg a tb-t baszki? Idős bácsi véget akar vetni a szenvedéseinek. Akinek már egyébként is mind1 halálos beteg egyébként meg 80+-os. Azt felvonul az egész üdvhadsereg, hogy megmentse az életét pedig pont saját maga akarta elvenni, hogy ne szenvedjen már tovább. Talán csak a tűzoltók nem voltak kint(kezeit széttáró) Mentőhelikopter baszki a világ végéről.(fejét fogó) Van vagy 6-7 bázis az országba minimum szentesről kellett jönnie ha az ért épen rá(kezeit széttáró) Ki az a marha aki ilyet elrendel? A a zöldtakony színű szaroddal pont akkor lök fel oldalról egy zsiguli kaposváron aztán a bácsika miatt nincs légimentő azt ott murdelsz meg akkor mit szólnál? Persze akkor már semmit. Bár remélem hallanád még a cb- beszélgetést mint utolsó mondat, hogy nincs szabad mentőhelikopter mert egy nyugdíjas öngyilkost ment. Én öngyilkosokkal nem terhelném az állományt. Ki miért gondolja így mindenkinek megvan a saját maga oka. Kinek van ebbe joga beleszólni? Az emberek saját önrendelkezésébe(gondolkodós)
Én egész eddig azt hittem az az apátságáról meg a levenduláiról híres (kezeit széttáró)