nekem 44 felett van a bmi, a leírás szerint a dagadt disznó is soványabb mint én, már minden épeszű kategória felett vagyok
ez azért jó mert már ettől rosszabb nem lesz, nem kell félni hogy átesek valami egyéb besorolásba
én bármikor le tudok adni sok sok kilót, és ügyesen a többségét zsírból, mindent is tudok az emberi szervezetről olyan étrendet csinálok magamnak hogy be kell állítani az emlékeztetőt hoy mikor kell enni mert elfelejtek enni annyira nem vagyok éhes, és ha gyors a fogyás nagyon fogy az izom is
csináltam már többször is
de
attól még minden nap minden percében hiányzik a cukor, és így kibaszott szar élni
mehetek én bármilyen agyturkászhoz ez sosem fog elmúlni, ha 2 évig nem múlt el utána sem fog
esetleg egy teljes életmód váltással elmenni valami lófasz kis szigetre az óceán közepére halásznak, ekkor esetleg nem ennék édeset mert 300km körön belül nem lenne, és úszni sem tudok 300km távot szóval jó eséllyel túltenném magam rajta x évtized után
egy megoldás van: legalizálni kell a füvet aztán nem fog a cukor hiányozni, és az élet sem fájni, 3 nappal többet dolgoznék egy hónapban és meglenne a cucc ára
más megoldást nem látok
Na de attól még nem elhízott mert olyan a tömege hogy nem tud 5 felhúzást mecsinálni.A súlyzós edzésnek ez a nagy hátrány,az a rövid ideig tartó nagy erőkifejtést fejleszti,na meg aztán elég kötött lesz tőle az ember,egy tornásznak az nagy hátrány.
Nem teljesen baromság, mert bár rám is 25-t ír, de rajtam nem sok zsír van... ugyanakkor a szálkás alkatok sokkal erősebbek, ellenállóbbak. Tornászt, triatlonost egyet se látsz nagy izomzattal... Volt badis ismerősöm, az nem tudott egymás után 5 húzódckozást korláton, mikor én tudtam annyit - egy kézzel 😅 viszont azt a súlyt, amivel szériázott, azt én csak gurítani tudtam 🤣
Ugye,mondtam hogy egy baromság.Ebből a két adatból nem lehet tiszta képet kapni.Akin van még 10kg izom az meg már II.fokú elhízott,ehhez kéne még egy testzsír%
Szerintem az a 10ezer egy kicsit túlzás,de nem is lehetetlen.Én 185cm vagyok és 105kg,sportolással és aktív fizikai munka mellett 5000kalóriával már tömegelek,nyilván nekik sokkal nagyobb az aktivitásuk,de azt nem gondolnám hogy 10ezret elégetnek naponta,bár az is tény hogy teljesen mindegy hogy mennyi,az biztos hogy azért ők tolják keményen.
Elhiheted, hogy meg tudom különböztetni az izmot meg a hájat-pocakot 😅
Egyébként ez gyakori csapda: az ember fiatal, gyúr, sportol, feszegeti magát a strandon 😁 esetleg pl. tűzoltó, ahol kell az erőnlét is a melóhoz.
Aztán telnek az évek, jön a 40, és már nem annyira fontos a gyúrás, a sport, inkább a kényelem - viszont a szervezet be van állva egy kalória bevitelre... na akkor jön az, hogy pár év alatt felugrik 20 kió - ami nem izom 😁
Hát nem tudom te mennyit mozogsz, az amerikai katonák esznek állítólag 10000kcal-t. Én mostanában nem edzek, az hogy felhordok a padlásra 10 tábla osb-t vagy gipszkartont megerőltető, de ettől fogyni nem lehet.
Mert te sportolsz valamit? A tűzoltó laktanyában fekvésen kívül? A helyi tűzoltókból ismertem párat anno, jó erőben voltak általában, de mind túlsúlyos.
ez azért jó mert már ettől rosszabb nem lesz, nem kell félni hogy átesek valami egyéb besorolásba
csináltam már többször is
de
attól még minden nap minden percében hiányzik a cukor, és így kibaszott szar élni
mehetek én bármilyen agyturkászhoz ez sosem fog elmúlni, ha 2 évig nem múlt el utána sem fog
esetleg egy teljes életmód váltással elmenni valami lófasz kis szigetre az óceán közepére halásznak, ekkor esetleg nem ennék édeset mert 300km körön belül nem lenne, és úszni sem tudok 300km távot szóval jó eséllyel túltenném magam rajta x évtized után
egy megoldás van: legalizálni kell a füvet aztán nem fog a cukor hiányozni, és az élet sem fájni, 3 nappal többet dolgoznék egy hónapban és meglenne a cucc ára
más megoldást nem látok
170 cm-hez 62 kg-nak kellene lennem 😅
Egyébként ez gyakori csapda: az ember fiatal, gyúr, sportol, feszegeti magát a strandon 😁 esetleg pl. tűzoltó, ahol kell az erőnlét is a melóhoz.
Aztán telnek az évek, jön a 40, és már nem annyira fontos a gyúrás, a sport, inkább a kényelem - viszont a szervezet be van állva egy kalória bevitelre... na akkor jön az, hogy pár év alatt felugrik 20 kió - ami nem izom 😁