Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne számolgass,neked ez úgy is magas.Pláne ne a másét.
😎 👍️
Azt jól teszed 😂😂😂😂
És rendes ember is vagy hogy tudsz titkot tartani
Én pl. tudom......viszont titok így nem mondhatom el. 🤫
A gond hogy se a békaevőknek se az angoloknak nincs meg a triád 3 eleme.Szarazfoldi inditasu,tengeralattjarorol inditható es a legiero gepeirol inditható.
A francia 4db tengeralattjarobol csak ketto mukodik,a szarazfoldi raketaerő megszunt,repulorol meg eleg sokaig tart elcipelni a ruszkikig,es addig lelovik a repcsit,ezert kell a pufferterulet.
A britteknek meg pont most krepált be az egyik tengeralattjaros rakettájuk teszt kozben.
Valos icbm kepessegekkel az amcsik es a ruszkik rendelkeznek.
Ezeknek van tengeralattjaroval kiloheto cuccuk,a repulos sima bombakon kivul.
Az amcsik europaban csak B 61-esket tarolnak,F16 rol ledobható.
Igazi bolygo killer cucc a mirv rendszeru tobrobbanofejes raketak csak a ket nagyhatalomnak van.
Na a fejlődés megkérdojelzhetetlen 😂 😂 amúgy a pontos számokat nem hiszem hogy valaha is közzéteszik. Hisz az titok 😉
Néz utána meg a kis rakéták embernek is van 1-2 db Oroszok meg USA is kétezer felett van természetesen nem most kezdték gyűjtögetni . Hanem a hidegháború otta méregték egymás faszat ezzel a módszerrel . Ja azt meg se említem hogy volt egy leszerelés féle ....... na akkor mennyi lehetett
fene tudja az űrben még mennyi kering?
valami 6000 darabról szólnak a hírek bár én még sosem számoltam meg nem jártam még oroszországban(kezeit széttáró)
ezt én is így gondolom(kezeit széttáró)
Abban blődinek viszont teljesen igaza van a 20 év alatt összerakosgatott aranykarkötővel gyorsabban szalad az ellenség elől mint én a pecókkal 😅
Hány tonna ércből is dúsították hogy meglegyen a szükséges mennyiség? Én nem mondanám könnyűnek, hogy valamelyik okos kitalálja hogy legyen nagyobb arzenál és másnapra meg is van.
Valójában de. Elég könnyű. Az alapkutatás volt nehéz az Oppenheimerben, de manapság ismert minden. A nagyobb gond, a hasadóanyaghoz hozzáférni mert azt őrzik, és ha meg is van nem nagyon lehet titokban tartani, mert sajnos műholdról elég jól be lehet mérni az ilyesmit, főleg ha feldúsítod a szükséges koncentrációra.
Az usákoknak eldönteni egy több éve húzódó háborút egy is elég volt... a második már csak az íze miatt...
Egyébként 10 mp gugli, és kiderül, hol mennyi van... nem 2, de még csak nem is 10.
https://qubit.hu/2022/02/28/ig...
Láttuk az Oppenheimerben, hogy nem olyan egyszerű ám előállítani szerencsére, hogy kitaláljuk hogy legyen még aztán meg is van 🤷‍♂️
Más esélyünk nem sok van.
Az hogy van 2 atomod vagy 10 azért nem leszel atom nagy hatalom 😉 én atom nagy hatalomról beszélek és az Oroszország meg USA. Szerinted a francia kilone egyet kettőt nem tudná semlegesíteni Oroszok ? És cserébe mennyit küldetésének vissza 20 40 60 na azt lehet elkapkodni . Ez a nagy hatalom . Arról nem beszélve hogy franciák ki lönnének 5db akkor a felét elis használták Oroszok ki lönnek 100db akkor még mindig csak 90% á használták el a készletek
Viktor is ebben bízik, nyilatkozott erről, nagyon optimistán. Megkérdezte a riporter, wtf ha nem Trump lesz? azt mondta:
- baj... 😁
Atom hatalom? Ehhez a kettőhöz még vagy 10-et tegyél hozzá... köztük a békaevők, ezért mer a macron gyerek pofázni...
Az mai áron 2,6 milliárd, annyi pénze biztos nincs - meg neked se 😃
...meg sztem itt mindannyiónknak összesen se 😂
Fogtömés? Az azért nem olyan sokat érő... 😁
Mert különben nem stimmel a matek... Azt mondtad a múltkor, havi 500 neked lófax kevés lenne. Na jó, legyen akkor 800 az életviteledre, 1 guriga bejön - abból a havi kéccázból, ami marad, nem sok aranyat halmozol fel... max egy vastagabb cigányos láncot - szemenként 😁
én még mindig azt gondolom hogy a ruszkik nem is akartak az elején háborúskodni
ímmel-ámmal eldurrogtattak pár tonna 30-40 éves hadianyagot aminek a megsemmisítése egy csomó pénz lett volna aztán arra gondoltak ennyi elég is lesz
amire nem gondoltak hogy egész európa támogatja az ukránokat és ennyire "beleáll" a ruszkikba
Bar nagyot fejlodott a ruszki,22 februarig egy egykereku biciklin ulo reszeg medvehez hasonlitott ami egy AK-val lovoldozott osszevissza.
Most ott tartunk hogy valos ideju feldeites alapjan azonnal hozzavagnak egy patriot rendszert szallito egyseghez iszkandert,es el is talaljak.
Ez meg tavaly sem tudtak megcsinalni.
Viszont teny hogy az egyesult allamok haderejeve egyutt eselye sincs nekik.
Es a nyugati vezetes egy hisztis gyerek egojaval rendelkezve nem tudja elviselni azt a tenyt hogy barmit csinalnak nem tudjak raszoritan a visszavonulasra.
Rohamsisaktol indultunk es most 500km es hatotavu cikaloraketakig meg teljes legvedelmi rendszerekig kezeokkel jutottunk,ugy hogy a celok felderitese,kijelolese,es a fegyverek iranyitasa is nyugati katonak dolga.
Ezt osszeadva a rakban haldoklo putyin csak az atomban bizhat.
Szerintem egesz jol birja a ravaszon viszketo ujjat visszatartani,de nem biztos hogy mindig igy lesz.
Ezt valahogy én is így gondolom,szerintem ő ezt olyan "egyszerű parasztgyerek"módjára hamar lerendezné.
Ha nem bánod én jobban bízok az aranyba mint a felhalmozott bútorban.Az arany a mai napig egy elfogadott fizetőeszköz a világ bármely pontján,nem úgy mint a zoli féle bútorok.
Én nagyon remélem, hogy őszig kihúzzuk és Trump rendet tesz a fejekben