Az mindegy, gondolom a tűz nem a szabványos és az elvárt gondoskodással/karbantartással üzemeltetett hőfejlesztő/*elektromos bármitől gyulladt ki, hanem csak úgy.
baszki otthon sem voltam amikor kigyulladt az épület(fetrengős) több mint 300 km-re pecáztam a helyszíntől 😅
Elmulasztani a fizetést meg nem mulasztottam el(kezeit széttáró) Mindent kifizettem amit kértek(kezeit széttáró)
Jó eséllyel te is, ha másért nem is, közveszélyokozásért, amiért a pajtáddal majdnem a szomszéd kecóját gyújtottad fel, illetve a tűzoltók kiszállási költség megtérítésének az elmulasztásáért.
A hozzád hasonló belterjeséknél az a baj, hogy a máshol amúgy evidens szokásokat, elvárásokat most nem tudjátok elképzelni, hiszen amikor jogosítványt szereztél, ott is feltétel volt az életkor bizonyítása kérésre és nem volt kötelező. Csak éppen akkor most sem lenne jogsid, csak az az érdekedben állt. Ott nem volt baj. Most, hogy baszagalódni szeretnél - nálam mondjuk nem tudsz - ezt hirtelen elfelejted te és a hozzád hasonló fajtikáid.
Nagyon helyes, hogy kirúgták. Van egy elég világos rendeletcsokor, aminek a szellemisége - ha minden NORMÁLIS emberben alapból nem lenne meg - amit be kell tartani.
A megoldás pedig, de csak neked, mert neked ezek szerint nehezen megy: a problémás képek külön teremben vannak, oda csak az ÖNKÉNT felmutatott igazolvánnyal lehet belépni, nyilván a megfelelő korhatár felett. Ha nincs vagy nem mutatja vagy kevés az életkor, akkor a belépés elutasítva.
Ez a megoldás a fejemben kb. 5 másodperc alatt született. A bejáratnál ki van írva a látogatás feltétele még a jegyvásárlás előtt.
No? Rákattantál a darálásra? Dórácskának ilyen hatása van rád? 😁 Ügyes!
Gondolom a kiállítás igazgatójának kirúgását is helyesled?!? Ha már nincs joga személyit kérni, és így nem tudja szűrni a kiskorúakat?!?
Vagy őt is le kellett volna darálni?
Akkor viszont miért zavar téged hogy egy senki cseszteti bármivel is a megdönthetetlen, hazafias, csakacsládértmindentis kormányt? Amúgy leesett hogy a "csakacsalád" csak az ő családjuk?!?
Nagyon nagy baj hogy a papírok ledarálása nálad egy vállrándítás ezek szerint, de az hogy mit mond, és milyen stílusban egy "hülye kurva" senki, arra még időt és billentyűt is koptattál!
Hát, sajnos nincsen jó véleményem az emberekről! Nem szeretik hallani az igazat! És ezzel nem tudok mit kezdeni... Így értelmét sem látom... Éppen elég problémás a gyerkőcöt a lehetőség szerinti legjobb/leghasználhatóbb oktatás felé terelni. És ez nem a gyereken múlik, hanem a lehetőségek mennyiségén!
Hiába teszed a hülyét.
A katasztrófa az, ahogy műveli ezt, ahogy a faszi ki is mondja, egy nulla százalékos megélhetési buta, az elhíresült "kabul rózsája" a hülye kurva akarja ás ahogy teszi az ellenkezését.
Erről van szó, semmi másról, nem pedig papírok ledarálásól.
Jaaaa.. Értem! Bár nálam már az is kiveri a biztosítékot hogy hazudik, hiszen mozog a szája! És mekkora blődségeket mond! Nem ő volt aki hisztikézett hogy egy keresztet nem engednek felállítani a nemzeti parkban? Ha ekkora keresztény, mi lenne ha azzal kezdené (és kedves társai is) hogy betartják a 10 parancsolatot. Pl, ne hazudj, ne lopj, ne dugj félre... stb.
Esetleg megnézné hol vannak a horkolásgátló papírjai? Vagy kérdezze már meg a kakadut! Kíváncsi lennék ha te a Nav ellenőrzéskor benyögnéd hogy a 3 évvel ezelőtti papírjaidat ledaráltad! Vajon csak annyit mondanának hogy áááá... belefér, semmi gond!
Tudom-tudom engedjem már el a lélegeztetőgépeket, az a bajom hogy valakinek még a mai napig fizetnek érte (az én adómból is) közel 1Mrd-ot/év?!?
De igazad lehet, biztos a hülye kurva teszi tönkre az országot...
Hát ja! Azóta már több infarktust is kihordtam lábon 🤣...
Megyegetek, de sajnos nem annyit mint eddig/szeretnék. Ismét visszatérőben a gumicsere téma, az után loholok... Meg le lett szervizelve kötelezővel a vas!
Elmulasztani a fizetést meg nem mulasztottam el(kezeit széttáró) Mindent kifizettem amit kértek(kezeit széttáró)
A hozzád hasonló belterjeséknél az a baj, hogy a máshol amúgy evidens szokásokat, elvárásokat most nem tudjátok elképzelni, hiszen amikor jogosítványt szereztél, ott is feltétel volt az életkor bizonyítása kérésre és nem volt kötelező. Csak éppen akkor most sem lenne jogsid, csak az az érdekedben állt. Ott nem volt baj. Most, hogy baszagalódni szeretnél - nálam mondjuk nem tudsz - ezt hirtelen elfelejted te és a hozzád hasonló fajtikáid.
A megoldás pedig, de csak neked, mert neked ezek szerint nehezen megy: a problémás képek külön teremben vannak, oda csak az ÖNKÉNT felmutatott igazolvánnyal lehet belépni, nyilván a megfelelő korhatár felett. Ha nincs vagy nem mutatja vagy kevés az életkor, akkor a belépés elutasítva.
Ez a megoldás a fejemben kb. 5 másodperc alatt született. A bejáratnál ki van írva a látogatás feltétele még a jegyvásárlás előtt.
Gondolom a kiállítás igazgatójának kirúgását is helyesled?!? Ha már nincs joga személyit kérni, és így nem tudja szűrni a kiskorúakat?!?
Vagy őt is le kellett volna darálni?
De ugy hallottam a Baskir orvosi egyetem parjat ritkitja Ufa-ban.
Miért pont Svájc? Türkmenisztán felé nincs valami nívós? 😅
Vagy nem arra kell most nyitni?
Nagyon nagy baj hogy a papírok ledarálása nálad egy vállrándítás ezek szerint, de az hogy mit mond, és milyen stílusban egy "hülye kurva" senki, arra még időt és billentyűt is koptattál!
A katasztrófa az, ahogy műveli ezt, ahogy a faszi ki is mondja, egy nulla százalékos megélhetési buta, az elhíresült "kabul rózsája" a hülye kurva akarja ás ahogy teszi az ellenkezését.
Erről van szó, semmi másról, nem pedig papírok ledarálásól.
Esetleg megnézné hol vannak a horkolásgátló papírjai? Vagy kérdezze már meg a kakadut! Kíváncsi lennék ha te a Nav ellenőrzéskor benyögnéd hogy a 3 évvel ezelőtti papírjaidat ledaráltad! Vajon csak annyit mondanának hogy áááá... belefér, semmi gond!
Tudom-tudom engedjem már el a lélegeztetőgépeket, az a bajom hogy valakinek még a mai napig fizetnek érte (az én adómból is) közel 1Mrd-ot/év?!?
De igazad lehet, biztos a hülye kurva teszi tönkre az országot...
A férfit majd akkor, ha okot ad rá, nem mint a buta hülye kurva hazaáruló, amelyik folyamatosan.
Megyegetek, de sajnos nem annyit mint eddig/szeretnék. Ismét visszatérőben a gumicsere téma, az után loholok... Meg le lett szervizelve kötelezővel a vas!
Motorkazol meg?
Tényleg durva!
De miért buta, hülye kurvázol le egy pasit? Ezt nem értem... 🤣
Tessék, meg lehet nézni a buta, hülye kurvát, a folyamatos pofázását.