Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi is inkább elmentünk a környékbe "séta motorozásra"
Nekem se tetszett, nem is maradtam sokáig
Sziasztok. Keresek egy pécsi srácot aki GSR volt kint Orfün.
Ahha...és mé nem? Azt a sok rittyót letakarították az útról átkötőn ? Az abaligeti emelkedőn a jobbos közepén egy nagy halom sár volt még tegnap..érdekes élmény volt...
nekem nem tetszett
A KTM felhajtás milyen volt ?
És a legjobb jelenet pedig az volt, amikor a srác a lábtartón felállt, a csaj meg dögönyözte-masszírozta a fájó seggét hátulról... na, ilyet még nem láttam, de ötletes) Bevezetjük!
Az ülés alatti két kerek kipuff. Közelebbről: a csajon szürke farmer volt
:) melyik volt a második? A Kawa a szögletes kipuppanós!
Eléggé ismerték az utat, jót mentünk utánuk. A második segített is előzni, kint maradt villogó index-szel ha belátott, jelezte nekünk hogy szabad az út. A második barátnőjének üzenem, hogy jó segge volt hátulnézetből))))))
Szia!

Igen, Pécsre, hozzánk jöttek a motorosok, akiket láttatok. Az egyik egy Kawasaki Z1000, a másik egy Yamaha volt. Feketeerdőröl jöttek látogatóba.
Sziasztok.
Tegnap délután Zalából hazafelé utolértünk két motorost a kaposvári elkerülőn, mindketten utassal voltak. Az első két db háromszögletű kipufogós volt, a hátsó két db kerek közvetlenül az ülés alatt. Típusokat nem tudom, beálltunk mögéjük és a sikondai elágazóig mentünk velük. Talán közületek voltak? Pécs irányába mentek tovább. Mi egy fekete és egy bordó Nagybanditosok voltunk.
hopp...az utasom lemaradt... (remélem csak a mondatban maradt le )
még jobbat

Lassan elindulunk Orfűre, vagyis csak én egy
Jó reggelt!
szépjóestét! nincs valakinek kedve holnap felugrani balcsira?
am kész a gép.. vélemény?
ma!
Köszi!Neked is!
Akkor holnap!
Rendben! Jóéjt!
Én is akörül kelek!Ahogy megtudom a pontos időpontot dobom is az sms-t!MOL!
Jólvan akkor felkelek ilyen 8:30 körül, aztán majd küldj egy sms-t vagy nemtom. Akkor a MOL kúton találkozunk!
Szerintem olyan fél 10-10között!De ezt pontosan még én sem tudom!
Hát ja nekem is, de kb. mikor kellene Pécsre érni? mert akkor úgy kelek fel.....
Akkor Neked is jó úgy ha előtte egy órával szólok!
Nekem 45perc kell hogy odaérjek!No meg mire össze szedem magam reggel!
Nekem kb. fél óra