Ahha...és mé nem? Azt a sok rittyót letakarították az útról átkötőn ? Az abaligeti emelkedőn a jobbos közepén egy nagy halom sár volt még tegnap..érdekes élmény volt...
És a legjobb jelenet pedig az volt, amikor a srác a lábtartón felállt, a csaj meg dögönyözte-masszírozta a fájó seggét hátulról... na, ilyet még nem láttam, de ötletes) Bevezetjük!
Eléggé ismerték az utat, jót mentünk utánuk. A második segített is előzni, kint maradt villogó index-szel ha belátott, jelezte nekünk hogy szabad az út. A második barátnőjének üzenem, hogy jó segge volt hátulnézetből))))))
Sziasztok.
Tegnap délután Zalából hazafelé utolértünk két motorost a kaposvári elkerülőn, mindketten utassal voltak. Az első két db háromszögletű kipufogós volt, a hátsó két db kerek közvetlenül az ülés alatt. Típusokat nem tudom, beálltunk mögéjük és a sikondai elágazóig mentünk velük. Talán közületek voltak? Pécs irányába mentek tovább. Mi egy fekete és egy bordó Nagybanditosok voltunk.
Igen, Pécsre, hozzánk jöttek a motorosok, akiket láttatok. Az egyik egy Kawasaki Z1000, a másik egy Yamaha volt. Feketeerdőröl jöttek látogatóba.
Tegnap délután Zalából hazafelé utolértünk két motorost a kaposvári elkerülőn, mindketten utassal voltak. Az első két db háromszögletű kipufogós volt, a hátsó két db kerek közvetlenül az ülés alatt. Típusokat nem tudom, beálltunk mögéjük és a sikondai elágazóig mentünk velük. Talán közületek voltak? Pécs irányába mentek tovább. Mi egy fekete és egy bordó Nagybanditosok voltunk.
Lassan elindulunk Orfűre, vagyis csak én egy
am kész a gép.. vélemény?
Akkor holnap!
Nekem 45perc kell hogy odaérjek!No meg mire össze szedem magam reggel!