Hát már csak a pancsi maradt neki.Amíg eladósorba nem kerül és én meg nem veszem.Múltkor vettem 1 rigát.Ultrabrutál gépezet.De mégis egy pancsi az jó lenne a gyűjteményembe.kissb?
.Lett volna?Azt is mi vettük meg .Illetve én intéztem a yoozsó barátomnak.Azóta is csókolja a lábam nyomát is ( remélem ezt nem olvasod yoozsó).De viccet félretéve.Nagyon örülök hogy meg lett véve.Én jó vételnek tartottam és ez most sem változott.
Hát, ja a Kárpátiéknál vannak érdekes vasak. Az Thundercat azzal a gagyi fejidommal, meg a Cagiva Canyon már min. 3 éve ott vannak. Ezekre még én is emlékszem. Csak jobban járna, ha kicsit lejjebb menne árban, de nem lehet őket meggyőzni. Jaja, a Kissb CB-je az jó vétel lett volna...nemde ?
szombaton a Cb forumrol jön egy emberek jopár motorossal( kb25fö) Békéscsabárol..
Pécs és környéke a céljuk... kicsit kalauzolom öket(TV torony,Orfű, Abaliget, M pihenö? )
akinek van kedve jöjjön... csúnyán túratempo lesz mert a Pancsival fogom diktálni a tempot...
Nekem mondod?De most is majd 2 hete keresgéltünk.A yoozsónál már az első nap mondtam hogy sasoljuk meg a te cb -et de képről nem jött be neki.Aztán amikor meglátta élőben már bánta a felesleges köröket.De itt nem igazán volt könnyű.vagy hitelt kellett volna intézni és max 500-600 körül vagy ez a megoldás hogy kp.de max 200 ig .Hát jó is legyen,szép is legyen,használható is legyen,szinte lehetetlen feladat.De remélem ez is jó választás lett.
Ja.Ez a naked változat és 84 es évjárat.De akkor is jobban örülök neki hogy nem 100 lovas sport mert az azért nem kezdő motor lett volna.De ha összejött volna rá a hitel (a gixerre) akkor mindíg rettegtem volna hogy mikor dobja el.Ez meg 200 ból lett véve új első gumival,új akksival és full friss (ma lett levizsgáztatva) műszakival.Ennyiből meg mást kapni ami használható is szinte lehetetlen.
Orfű jó hely
Pár hete voltunk mi is itt a kilátónál Tele sok jó kanyarral, amit elég nehézkes volt 2személlyel bütykös gumikkal, de remélem nemsokára lesz SM-felnim, és úgy is nekivágok majd
Azaz.Magánszemélytől vettük neki,ha a kárpáti a viszont a motorkereskedés(és kidgép-mez.gazd.gép) akkor nem ott.De ott is megsasoltuk a moccokat.Hát azon is csodálkoznék ha az elmúlt 20 évben 1 motort is eladtak volna.Egy hasonló kategóriájú gép mint amit vettünk 350-400 ba lett volna.horror.Azt hittem elírták az árakat vagy valami poénos csávó összekeverte őket bosszúbol.Iszonyat volt,a felhozatal is és a kiirt árak is.
köszönöm szépen hogy igy ismeretlenül is segitettél a xenonnal. Remélem hamarosan találkozunk itt Orfü környékén és gurulunk egy jót, ha nem lesz olyan zuhé mint ma délután , a nyakamon is folyt a viz hátul, hála a cb sárhányójának (ami nincs), a bukómon meg kopogott a jég kishajmás szitiben...
Hát, az nem motorsbarát időjárás. A Kárpátinál vettétek? Az R1-re én 1 + papírt gondoltam. De, a jövő héten már meglesz végre a 2009-es próbarendszámom. Szerintem szeretnék vele kicsit gurulni majd Úgyhogy talán nem olyan sürgős az eladás
Jaja, ismerem. Sornégyes, levegős. A 80-as évek vége környéke, nem ? Ebből volt burkolt, meg naked is. Nem egy erőgép de kezdésnek még talán jobb választás is. Egy évet elgurulgat vele, és jövőre majd feljebb lép.
Amúgy szentlőrincről hoztuk és igy még soha nem jártam moccal.Szakadó jégeső,az autósok végig az út szélén megállva én meg jöttem végig el mellettük-1 centis jégdarabokon.Szarrá áztam és szarrá vert a jég.A combom full lila pöttyös lett,attol féltem összetöri a búkómat úgy kopogott a sisakon.Nagyon rábasztam de hazaértem vele,inkább mondom haladok mint szarrá ázott ruhában ácsorogjak az út szélén egy fa alatt és várjam meg míg elvonul.
Hello.Egy suzuki gsx400f et sikerült találni és én adtam neki kölcsön rá nem kellett hitelt felvennie.Nekem törlesztheti szépen lassacskán a bank helyett a zsét.Amúgy nem éppen gixxer 600 kategória,inkább túra jellegű (pld mint a honda cb500 stb-hasonló mint a yoozsóé csak sor 4 és 400 ccm).de kezdésnek ez ideálisabb mint a gixi (saját véleményem szerint).
igen tul gyors a Pancsi is
félek rajta...
már a dugattyut is csiszolgattam, hogy lötyögjön picit a hengerben ugy talán nem megy annyira...
Gábor!
a Pancsi nem eladó!