Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon szívesen .
Carl.Rendőrt hívtál az esethez?Bár remélem késöbb nem az lessz hogy a gáré kitalálja hogy 6657 el jöttél és nem vett észre mint motoros bűnözőt,és tagad a bónusz visszaesése miatt (vagy mert otthon kiokosítják).Én jártam már így (bár autóval szerencsére) hogy mindent elismert (stopptáblánál földútról jött oldalról belém )azt mikor kijött a férj mégis meg akarta magyarázni hogy én vagyok a hibás és már nem is úgy volt a csajszinál ahogy történt.Én erre kihívtam a zsarukat még melegébe mielött bíróságra kéne rohangálnom bizonygatni bármit és még én fizethetek.
Köszi a segítséget!
Amúgy meg ha bárhova elviszed-motorkereskedés-bárhol megoldják a dolgot.Mondjuk ugyanígy-kereket kiszerelik és elviszik gumishoz,ki ki a sajátjához de ez mindeggy.
Szép estét skacok.

Gumicsere:AMC a mohácsi útnál.Mondjuk a kereket én kivetettem a hondánál és csak azt vittem le nem az egész moccot (illetve levittek engem és a kereket ők saját autóval és vissza is vittek-vagy ha otthagyod a moccot elviszik nélküled is) mert azt nem tudom hogy az amc nél ki és be is szerelik e a kereket.A művelet ára:hondánál kerék ki be asszem 2000 huf a gumicsere (szelepcserével-ez fontos-centírozással-ez is fontos-stb stb) is kb 2500 huf ba fájt.De így legalább nem aggódtam,mindenki azt csinálta amihez értett és végignézhettem hogy minden o.k. mindennel.
Reménykedjünk benne hogy ír egy ebben a témában jártas kolléga
Én se tudok semmit, dee engem is érdekel , mert lassan aktuális a dolog.
Pécsett kit ajánlotok gumit cserélni? Nagybanditára esedékes a hátsó csere, vinném a cseregumit. Mennyiért csinálják?
Szerencsére el se estem, és a motoron is csak a dobnak ment neki. Aréblökte a hátulját, és nem sokon múlt hogy nem csúsztattam meg. A dob viszont nem néz ki túl fényesen. Az eléggé összehorpadt. még a gumiba is beleért.
Az szép.....és még mi vagyunk a közveszélyes állatok Idióta figyelmetlen autósok....A technikát mennyire viselte meg?
Én semmit. Én csak mentem egyenesen, a nő meg meg akart fordulni. Azt mondja nem vett észre.................... Ez van. Szerencsére nem lett nagy baja.
Ember! Mi jót csináltál? Mesélj...
Helló!
Elmentem ma egy karikát , erre nem belém jött egy autós . Nekem szerencsére nem lett bajom, de a motoron kilapult a dob. Most vihetem kárfelmérésre.
Mi ez a nagy pangás?
Na ha valaki innen visszahozza akkor már tud .Egyébként meg úgy száll le ahogy akar .
A nyalóka fejű
Minek kell menet közben leugrani a motorról?
Lorenzo
Hali mindenkinek!valami csoda folytÁn lehet lesz motorom hÉtvÉgÉre!majd ha valami van azÉ szÓljatok !
Hy.Magyarországon nincsenek is buzik .Se cigánybűnözés se diktatórikus köztörvényes politikus .Csak motoros bűnöző.Tudod .
Mit szóltok urak, milyen tök jó országban élünk...már a buzik is házasodhatnak Klikk ide
Biztos ez volt a legégetőbb problémánk?
Hallo mindenkinek!
Nálam mindig minden megvan.
Csak néha a gyorshajtástól félek, nem vagyok fotogén.
35-be
Én most csak sunnyomba gurulgatok vele rendszám nélkül, de hát nem akarom kisérteni az ördögöt, tavaly ráb*sztam autoval. Elvették a forgalmim és úgy autoztam erre nem még 1x megfogtak a dögök . Kérdezték hol a forgalmi, mondom nálatok wazzeg
szerencsére csak 35-br fájt ez nekem