Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló Fire!
Köszönöm a kérdésed!
Kezd felszakadni egy kicsit a köhögésem!De még nem az igazi!
Ma voltam dokinál!Beutalt egy tüdő szűrésre!Azt mondta lehet tüdő gyulladásom van!
Bocs hogy nem értem vissza tegnap!De nem nagyon időztek a Metróba Szüleim azért nem mentem vissza!
üdv mkinek
Roli! Megfertőztél!
Engem is elkapott a takonykór.
Szeva Roli! Gyógyulgatsz már ahogy kell?
Szép napot Mindenkinek!
Helló!

Köszi!
Igyekszik az ember .
Dob se fog sokáig így kinézni (remélem).
A dobot leszámítva csini nagyon a vas
Jaja,ebéd le van tudva...sőt most már a vacsora is Mentünk ma a robberral egy szép nagy karikát...ki is fáradtunk és fagytunk ahogy kell
Köszi, akkor szerencsére nem tudom, ki lehetett. Ettől még jobbulást neki. Ebédre hazaértetek ?
FZ6S
Gábor...nem tudod, milyen tipusú?
Sziasztok,

Egy ezüst szinű yamaha borult egyet pár perccel ezelött az utolsó orfüi kanyarban. Nem látszik nagynak a sérülés a motoron, ahogy elmentem mellette, de a sofört mentő vitte el. Remélem nem esett komolyabb baja.

Óvatosan menjetek.

Üdv

Gábor
Helló!

Így van, az enyém az
Szép estét mindenkinek.Hát ma nem jött össze a gurulás pedig jó lett volna ebben a király időben.Kicsit elhúztuk az időt és már ilyen későn nem akartam menni pedig jó lett volna.
Fire.Voltál pihenőnél?Amúgy holnap mentek gurulni valamerre?Összefuthatnánk valamerre ha neked is jó mert ma a jó idő ellenére elszaladt az idő és nem mentünk semerre,holnap pótolni kellene a mai kimaradt menést.
Hallo! Pihenőnél akkor találkozunk! Ja,és a kormányomat nyilván én sem 60-ért vettem Remélem délután akkor összefutunk.
Na lassan megyek,ha így folytatom lazán elérem a 7000.hozzászólást még ma.D.u.jövök.
tök jó.Egymagam irogatok ide.Azt hiszem beszélnem kéne egy orvossal .
Fire.Ti mentek ma valamerre?Vagy ha valaki menne akkor .Mi dzsozéval délután tuti gurulunk csak elötte összeugrunk elötte bográcsozni eggyet tesóméknál.Azt délután .Szerintem pihenőhöz is felnézünk majd de...
Amúgy erre a hétre elég volt a karbantartásból mocc ügyben,már csak menni akarok valamerre minnél elöbb minnél többet .Megvolt a kötelező min.2 évenkénti hűtőfolyadék csere,fékfolyadék csere,mindenféle átvizsgálás és kawasakihoz való gyári nagykönyv szerinti (utcai/részben sport)futóműbeállítás is stb stb.Cseréltem lézerpontos kutyacsontot (köszönet dzsozé tesónak a közreműködésért)a mocc alatt ráadásnak.
Hy mindenkinek.Végre jóóó idő van.Délután valaki gurulni?

Fire.Abban eggyetértek hogy nem minden alkatrészt javitgatnák én sem,főleg aminek biztonsági szerepe is van. DE. Mondjuk nem láttam hol van eltörve a kormány ez tény,de az is ha olyan helyen ahol nem látszik és esztétikailag nem gáz ott megpróbálkoznák a hegesztetésével (profikkal természetesen).Eredetileg én kar.lakatos vagyok.Ez még nem jelent semmit motornál ez tény.DE.A hegesztések 1 MM-e 6KG súlyú feszítést-nyírást bír ki.Nos ha eszt beszorzod mondjuk kb 5 CM-heggesztési varattal...Tehát soha nem fogod eltörni-még akarattal sem,sőt 3X elöbb törik el mint tudjuk a heggesztés mellett mint a heggesztés maga( hegesztés melletti anyaglágyulás-ezért a frofik ezt is megoldják egy kis hirtelen hűtési módszerrel).És mivel itt nem hiszem(bár nem láttam) hogy az egyenesfutást stb stb befolyásolná lehet hogy költenék inkább 2000 et mint 60000 ret.És nézzük pld a felnijavitást példának ami szintén veszélyes alkatrésze a moccnak.100 ból 99 en javittatják és azt sem cserélik.De extraként felszámolhatod majd ha eladásra kerül a mocc az mondjuk igaz,és akkor már nem is 60 a 60.De mégegyszer mondanám,én nem láttam,és azt is bevallom hogy sokkal jobb megoldás a csere mint a javítgatás ez 100%.
Szia carl,
Láttam ma pollacknal egy gixert horpadt dobbal, lehetséges hogy a tied volt az?
Szép estét!
Mi ez a sztahanovizmus ?
én 2het nem mentem már...
csak a kis műanyaggal melóba
szevasztok kollegák má nagyon ingerkedik a jobb csuklom vasárnap ota nem mentem remélem jo idö lesz a hétvégén és gooo