Köszönöm szépen, nekem is nagyon tetszik
Kis szépséghibája, hogy van egy horzsolás a jobb oldalán, de talán majd jövőre átfestetem de a dekor marad, max a lenti kockás zászló lesz fekete és pár fehér gyártói matricát kap oda
Amúgy gyönyörű a hatosod.Ez a legszebb szinösszeállítás szerintem (meg aminek fekete a farokidom-2002-3 as zx9 esek).És ami + hogy szép gyári az állapota is.Hibátlan vas .
Ez nagyon helyes gondolkodás,becsüllek is érte komolyan mondom.Mondjuk és antialkoholista vagyok,életemben összesen 3X ittam alkoholt,akkor is minimális mennyiséget.Úgyhogy én könnyen is mondom.
Alapból nekem is ennyit ígértek... Amúgy tényleg nem egy nagy művelet, mert nekem egy komplett szervízt+első/hátsó gumicserét olyan 2-3 óra alatt szokták csinálni, és ebbe az utolsó utáni csavar meghúzása is benne van. És igen tényleg embere válogatja.
Nem hívtam rendőrt, mert elismert mindent, de nagyon remélem nem járok úgy mint te. Kiokosítani meg biztos nem kell mert valami ügyvéd. Tehát tisztába volt a helyszínen is a dolgokkal. Én ott is mondtam hogy hívjunk rendőrt, de mondta maradjunk a betétlapnál.
Nem tudom,én 3 helyen kérdeztem,mindhárom helyen max 2 órán belűl ígérték kompletten a ceremóniát.És igazat mondtak mert alig több mint 1 óra alatt már bent volt a kerék az új gumával?De embere-kereskedője-szervize válogatja szerintem.
És ez az a pillanat amikor vennék rá a helyedben egy bikásabb hangú sportdobot (már ha eddig nem az volt rajta).Nekem akra volt fennt de 1-1,5 hónapja volt fennt 1 hetet a gyári dobom is kiváncsiságom kedvéért(akkor került hozzám és kiváncsi voltam a gyári hangjára ?).Mindenki leszarta amikor mentem valaki után,képesek voltak a hatoson 70 el a belső sávban elöttem cammogni 3 km-en keresztül.Na itt elegem is lett a gyári hang álltal okozott próbakörökböl.Akra vissza és szinte szó szerint 1 autós majd 6 felé próbált menekülni mikor megérkeztem mögé.Sokkal elöbb lehúzódnak és nem kanyarodnak olyan hévvel ki elém a kereszteződésekbe (a gyárinál 3X satuztam ez miattaz 1 hét alatt).Úgyhogy hangos a dobom?Nem véletlen.És mint motoros bűnöző,még tetszik is .
Tudom, hogy nem pécs de a szekszárdi full-gasnál helyszínen csinál mindent a srác, nincs gumishoz hurcolászás, ott helyben majdnem F1es részidővel Az ilyen "szakszervízbe" gumi kivesz-gumishoz elvisz dolgot én már 2x is megszívtam (1-2 napos gumicsere...)
Mi ez a pangás?
Kis szépséghibája, hogy van egy horzsolás a jobb oldalán, de talán majd jövőre átfestetem de a dekor marad, max a lenti kockás zászló lesz fekete és pár fehér gyártói matricát kap oda
Gabo, mennyi volt az akra rendszer a 9-esre?
Az enyémen egy GPR dob van, még az olasz tulaj tette rá de ennek is van hangaj