Szia. Ezüst szinü GSR , plexit átlátszó, a tulaj megadta a telefon számát valoszinüleg hibássan mert nem ö jelentkezi a következö számon: 06/306551867. A másik gép sötét plexit és ezüst vagy grafit szinü. Márkatársként keresem öket.
Köszi még 1x!Én csak próbálok segíteni neki mocit találni!
Ha tetszik neki akkor jelentkezünk!
Mindenképp szép állapotút szeretne,olyat amin nincs semmi sérülés,esésből,eldőlésből eredő karc!
Oksa, nincsmit...álmodjátok meg. Ha érdekes csörgess meg, és összehozzuk a mustrát.
Egy thundercat van Szentlőrincen, a Kárpátiéknál. Bár, ultra brutál ocsmány fejidom van rajta. Árulják már kb 2 éve. Műszakilag nemtudom, milyen lehet.
Köszönöm az infókat és a képeket!
Szép kis moci!
Meg is mutatom neki mindenképp,hogy mit szól hozzá!
A yzf sportosabb az igaz!Már csak a csutka kormány miatt is!
De fontos szempont neki hogy azért kényelmes is legyen a moci,ez pedig szerintem kényelmesebb lehet!
Tényleg nagyon jó bőrben van. Kint volt a Wéberéknél a Hondánál, ott majdnem elvitték, csak az embernek nem jött össze a hitel. Most meg jöttek valami szerbek megnézni, ezért hoztuk el. De, elvileg még megvan. Szerintem 1 mill körül, talán picit alatta.
Az YZF 600R azért sportosabb vas.
Aha!A képen már amennyire látszik szépnek tűnik!
Majd holnap meg is mutatom neki!Ma voltunk Bogláron,thundercatet nézni,de nem jött össze!
A papírozással,mindennel együtt menyiből állna meg?
Köszi szépen a gyors választ!
Egyik barátom szeretne venni valami jó kis mocit!
Gondoltam rá kérdezek hogy nincs-e esetleg valami neki való vasad!
Valami sport-sporttúra mocira gondolt!
Hali...most nincs túl sok...150-250-es nagyrobogók ( Madison, Majesty, Foresight, ilyenek ), az R1, van egy 600-as Yamaha Diversion, meg pár kis robi ( Piaggio Skipper, valami Kymco, meg egy 150-es Vespa ET4. Kb ennyi.
Ha tetszik neki akkor jelentkezünk!
Mindenképp szép állapotút szeretne,olyat amin nincs semmi sérülés,esésből,eldőlésből eredő karc!
Egy thundercat van Szentlőrincen, a Kárpátiéknál. Bár, ultra brutál ocsmány fejidom van rajta. Árulják már kb 2 éve. Műszakilag nemtudom, milyen lehet.
Szép kis moci!
Meg is mutatom neki mindenképp,hogy mit szól hozzá!
A yzf sportosabb az igaz!Már csak a csutka kormány miatt is!
De fontos szempont neki hogy azért kényelmes is legyen a moci,ez pedig szerintem kényelmesebb lehet!
Az YZF 600R azért sportosabb vas.
Majd holnap meg is mutatom neki!Ma voltunk Bogláron,thundercatet nézni,de nem jött össze!
A papírozással,mindennel együtt menyiből állna meg?
Tudnál némi infóval szolgálni róla? !
Egyik barátom szeretne venni valami jó kis mocit!
Gondoltam rá kérdezek hogy nincs-e esetleg valami neki való vasad!
Valami sport-sporttúra mocira gondolt!
Motorházpécs!Milyen eladó gépeid vannak jelenleg? ?
http://motorozz.hu/main.pl?men...
Ahogy látod-látom itt csak nagy csönd van , de remélem megtörik!