Eggyetértek.Nem lehet még egy 600 as speed motort sem kimotorozni nem csak a környéken de magyarországon sem.Esetleg pályán,de ott se pld.: nekem vagy nekünk teljesen sikerülne kimotorozni(nekünk-ha valaki kivételnek érzi magát annak és én is várom a bemutatót.).Ha belegondol bárki bármelyik 600 as sport gép megy 2.ba majd 150-60 at.Az meg már minimum szabálysértés kategóriába esik.De jó érzés egy erős masinán ülni na .
Más.Lám a motorozás látványa és érzése ragályos.Sógoromat amikor megvettem a zx et vittem 1 karikát.Nem annyira tetszett neki a dolog,túl gyorsnak érezte egy autóhoz képest és csak 2 kereke duma is szóba került .Aztán pár alkalommal most hogy jó idő van dzsozéval és yoozsóval kimentünk párszor hozzájuk vassal.Érzékelte hogy nem rossz az nekünk ha motorozunk és elgondolkodott rajta hogy tán neki is ki kéne próbálni.Elvileg tegnap megvettük és ma megyünk és elhozzuk sógorom motorját is .Hát ilyen az élet,motorozni márpedig kellllll.
Hallo! Én skót vagyok 2ezret adni,hogy aszalódjak a napon
FANO! Ha vki itt a környéken kimotorozza a 600-as speed gépet az már nagyon-nagyon tud. Literest kimotorozni meg nem lehet...aki mást állít,annak várom a bemutatóját
Én azért vettem Hondát mert olyan áron volt,hogy vétek lett vna otthagyni
A mocc gyakorlatilag készen lenne,de van még egy csomó apróság amik neheíztik az életet,meg idő sem nagyon van vele momentán foglalkozni. Készülget...május elejére összeáll.
Fater kawája megvan még.
Sajnos nagyon lassan gyógyulok, főleg, hogy van meló mellette.
Ma behoztam a mocit szervizbe, lánckerékcserére.
A hétvégén tuti motorozok, mert már unom az ülést.
Addigjobb időt is mondanak.
Jobbulást Neked is!
Sajnos nem nagyon javulok!
Hangom is alig van!
Motorra szombat előtt tuti nem ülök még!
A szombat is még attól függ hogy hogy leszek és milyen idő lesz!
Vasárnap óta nem is mentem!Akkor is ck 30km-t!
Te hogy vagy?Sikerül már ki vergődnöd belőle?
Jobbulást!
FANO! Ha vki itt a környéken kimotorozza a 600-as speed gépet az már nagyon-nagyon tud. Literest kimotorozni meg nem lehet...aki mást állít,annak várom a bemutatóját
Én azért vettem Hondát mert olyan áron volt,hogy vétek lett vna otthagyni
Remélem az idő is kegyes lesz aznap.
Felsőbb kategória lesz majd vagy elég a 600?
Igaz, én se használom ki a litert, de nem is azért van.
Vesztek majd valamit a Kawa helyett?
Fater kawája megvan még.
Eladtátok már a zöld Kawa-t?
Ma behoztam a mocit szervizbe, lánckerékcserére.
A hétvégén tuti motorozok, mert már unom az ülést.
Addigjobb időt is mondanak.
Jobbulást Neked is!
Hangom is alig van!
Motorra szombat előtt tuti nem ülök még!
A szombat is még attól függ hogy hogy leszek és milyen idő lesz!
Vasárnap óta nem is mentem!Akkor is ck 30km-t!
Te hogy vagy?Sikerül már ki vergődnöd belőle?
Jobbulást!