Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hy.Hogy érted a meghalnak vele mondatod?Suttyó menőgyerekek apuci megveszi azt kitoljuk a szemét is tipusú vevő volt?
A 600RR és a Z is király és nekem is nagyon bejönnek.De én ha most vennék és lenne zsééé a zsebemben valami újszerű 1000RR t vennék .Istenkirályul tetszik,bár a te kanyarvadász stílusod miatt nyilván nem ez a szempont.De mindkettő király gép amit írtál.Amúgy múltkor mondtál valami kawát is hogy beújítanád ha elmegy a sólyom.Vagy az már nem aktuális?
Hallo! Mondtam én,a válság semmit nem jelent Jöttek,láttak,vittek....sztem meghalnak vele,de azért az éjszakáim aránylag nyugodtan telnek
Balázs! Bringatúra jól hangzik,de ma húsvéti bevásárlósnap van felénk ,úgyhogy el kell napolni
Gabo! Következő? Jó kérdés...több jelentkező is van...600RR,Z750...jövő hétre kiderül
űdv Gábor
náalam semmi xtra a szokásos nyavajgásaimon kívül
Hy mindenkinek.Végre gép elött én is.Helyzet skacok?
Fire.Olvasom elment a madár .Terv a következő felvonásra?
Ma is szép motoros idő van.
Balázs!
délután egy bringa túra? (szó szerint: tekerős kétkerekün)
vélemény? pl Orfű? erdön át?
többiek?
éjen éjen éejjen!
ahogymondtad válság ide v oda.. jo áron eladhatoak a vasak

remélem atzért éjszakánként nem sirsz fel
Halihó! Kicsit pangás van mostanában ez tény Részemről én mától Beverlyzek,mert a nagymadaramat tegnap elvitték Már keressük a következő áldozatot
hali!
tényleg kicsit kihalt lett a hely
énma majdnem egész nap itthon leszek(husvéti készülödés)
de talán megyek egy kört a Pancsival
Mi van pécsiek? Mindenki cska 2keréken, ide meg már senki nem jön? :D
Pécs belvárosában keresek kiadó garázst vagy vagy fél garázst. Ha valaki tud segíteni ne tratsa magában . Köszi
estét
Hello! Én részemről pécsi vagyok,de véleményem szerint ilyen motorokkal az a 10-15 km nem távolság Sokat járunk arra,ha gondolod összefuthatunk vmikor.( én sztem ma is lemegyek Orfűre )
Tök fekete dainese és tök fekete shoei bukó. Még a hajam is fekete volt amig őszülni nem kezdett. Ugyhogy sötétben nem is látszom. Ezen majd javitok valahogy...
Milyen mocis cuccod van? bukó, ruha?
Rendi. Találkozunk valamikor.
Nagyon pöpec a bringa! Majd figyelem ha arra járok.
Ezt tegnap csináltam az abaligeti ut melletti elegáns villa mellett . Jó kis pálya, ismeritek...
Nem raksz fel képet a mocidról?
Orfün most állt el, nem volt nagy zuhé, pécsen nagyobb volt. Amugy Orfün jelenleg az egyetlen motoros társ két motoros rendőr , beültek az eső elől a parti presszóba, meg kellett volna állnom, de csak intettünk.
Ha találkoznánk valamelyőtökkel Orfün vagy a környéken, fehér CB1000R-rel megyek, asszem az egyetlen a környéken...

Üdv
Hy! Sztem nem sokan, de az biztos hogy sokan járunk arra

Amúgy tényleg esett Pécsett? Itt semmi nem volt szerencsére. moccoltam is egy picit.
Sziasztok,

Van rajtam kivül Orfüről valaki?

Üdv

Gábor
bocs esik
igen eseik
Most akartam Pécsre indulni...Tényleg esik ?