Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

részvétem...én már egykor végzek
hali
én melo... 3ig
Jó reggelt emberek! Mi a pálya?
Az nem lenne rossz! Szerencsére én is kész vagyok lassan! És akkor minden okés lesz! Majd képeket a kész mociról Bár gondolom nem változtatsz színt:D
Jah Hát nemtom, talán ha meggyőzöm haverokat....akk megyünk.

Jah. Remélem nemsokára megint tudok mocizni Lassan kész lesz a gép.
Legalábbis én parázok ettől! Ha te is 14dikén mész majd ha látlak rád kiabálok Úgyis még tavaly téged láttalak először pécsen ebből a fórumból
Jah értem!
Hát 15dike ugye tudjuk minek az ünnepe, és tavaly is hatalmas zavargások voltak.... nem szívesen keverednék bele egy ilyesmibe!
Hogy érted h nem lesz baráti a hangulat?
Mi is vonatozunk valószínűleg....mondjuk gondolkodtam másik idő ponton is, de pénteken nekem még iskola, meg este bálozunk... 15dikén meg nem szívesen mennék pestre... me lehet hogy megint nem lesz túl baráti a hangulat
Szia! Én is 14.én mennék, csak muteromék is akkor mennek, de Ők fent is akarnak maradni mert van más programjuk, de nekem nincs kedvem ott éjszakázni
Sziasztok! Ide értem én is! Ma jah nálunk is ítélet idő volt... jövő héten én is tuti ott leszek kiálításon! Ki melyik nap jön? Mi 14dikén megyünk
Szép estét Mindenkinek!
ne is mondd! tök öngyilkos hangulat
Hát igen Az lenne a legjobb. De ez a mai idő nagyon lehangoló volt.
én gondolkodom erősen, hogy ha nm lesz nagy fagy és hó, akkor felgurulni vóna joó
érdekes, mindíg csak a vevő kárára tévednek
Ki megy motorkiállításra?
erről a boltról hallottam már cifrákat. gyakran van matematika jellegű gondjuk
Na most kinek van igaza? Eddig 3:3
kétszer is rákérdeztem a srácra kétszer kiszámolta , hát lesz.rom.
költse gyógyszerre, én meg többet nem megyek oda
20000 nek az 50%=10000.A 10% a 2000.Tehát 10000+2000=12000Ft körülbelül.Vagy 20000 nek a 10% a 2000 és X6=12000.Ugyanaz.Ha nem is ft-ra pontosan de ennyi.Szarul számoltak.Reklamálj szerintem ha most vetted a motyót .
Én mennék motorkiállításra motorral az tuti.Ha 150-200 km-t letekertünk szom.vas. csak mókábol akkor 2-3 megállóval/út nem hiszem hogy nagyon gáz lenne.Ez csak a magánvéleményem.
Én is csak viccelődök veled .Még mielött megharagszol rám:tényleg király sisak,és láttam élőben,sőt fel is próbáltam mikor bent voltam a szöszinél.Nehogy a szivedre vedd.Bár raknál fel róla nekem egy képet -már nem emlékszem te melyiket vetted ?
Most voltam R1 bemutatón.