ezek közül abaligetet meg orfűt vágom, mint bálna fasza az iszapot. a többi idegen.de mivel összekötve írtad, gondolom ez egy útvonal, tehát ezek vhogy így vannak egymás után. jól vágom kolléga?!
mecsek-mecsek. de merre?nem nagyon ismerem a Hegyet, csak tudom hogy van a mánfára vezető szakasz, orfű-abaliget felé aztán ennyi. jah, meg a tv-torony felé, de az sztem nem a legjobb
Jól van,majd villogj rá és elengedlek,ha már egyből ennyire harciasan akarsz menni Ezek a száguldozó állatok.....pfujj
Nagyon remélem,hogy holnap tudunk menni
Nem,a Roli azt mondta temetésen volt.Tőlem mehetünk.Meg a hegyre is.Max letollak ha tökölsz elöttem .De komolyan.Nekem mindegy hova megyünk mester.Én megyek veled amerre látok
Igen Roliéknál voltunk.A szakács nem dolgozott ma úgyhogy a pizza elmaradt sajna.De meghívott minket (ezúton is köszönjük mégegyszer Roli) egy fincsi üccsire.Amúgy majd ha gondoljátok érdemes lemenni,van főtt kaja,pizza,hambi stb stb.
nem tud valaki valami jó kis 50 es supermotot?
Ugy 250.000 ft körül?
Baranyában? ha nem baranyában az se nagyon nagy baj de azért jobb ha közelbe van!
Aki tud az kérem irjon nekem a :
stafford13@indamail.hu
címre!
Évjaratban:2002-200
én holnap is dolgozok kb 2ig.. aztán nemtom,d easszem lessz más dolog utána... vasárnap meg futás szóval 11 után ne akrjatok a Harkányi uton motorozni...
fű-Hertelend igazából teljesen mind1
Nagyon remélem,hogy holnap tudunk menni
hasznaltauto.hu
nem tud valaki valami jó kis 50 es supermotot?
Ugy 250.000 ft körül?
Baranyában? ha nem baranyában az se nagyon nagy baj de azért jobb ha közelbe van!
Aki tud az kérem irjon nekem a :
stafford13@indamail.hu
címre!
Évjaratban:2002-200
9 évjáratban:D
Derbi előnyben:)!
NAGYON FONTOS!
mult vasárnap motoroztunk vele amikor Ti is...csak másfele és lassaban
azóta nem mentünk vele... lehet most 7végén se lesz rá idö...