Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

arany színűt,vmi csupa-csusz-os grafikával....
igen vagy feketét vagy barnát már nem is tudom!
hát igy jo fehérret beszéltük meg
szerintem nem tudom de szerintem 2 hét max de lehet csak 1 de az is lehet másfél!így most jó?
hali tudodmár pontosan mikor kell
jaja köszi hát nem tudom mondják az esöt
hali dzsozi mizu? készül a pult?
jó étvágyat! jaja,itt eléggé ítéletidős volt néha a helyzet.... rohadjon meg...remélem hétvégére javul
lehet holnap nem kell motorozni
szemmi különös tömöm a fejem közbe figyelek benneteket villányba csak kicsit esett hallom pécsen szakatt
Hallo Uram! Mi újság?
szevasztok
Jaja,robogost én is láttam ma kettőt is
Hy.Trolika.Ma?Szakadó esőben?Ennyire elszánt szerintem nincs köztünk.Bár láttam szembe jönni ma egy robogóst de szerintem nem volt normális a csávó.
sziasztok mizu?valaki motorozott ma?
Jaja,érdeklődő mindíg van...ígérgetnek is,de én pl. sosem foglalkozom vele,csak ha már tényleg itt topog az ember és vinné a motort
Így igaz.Akkor komoly a dolog ha ott a pénz és alá van írva a papír.A yoozsóval is amikor keresgettünk akkor mindenhol azt mondtuk hogy még meglátjuk,megbeszéljük vagy hogy nem erre gondoltunk és keresgélünk még azért.Viszont a kissb gépénél már konkrétan tudtuk is mi lessz és bár csak hétfőn lett pénz a szombati motornézésből mégis biztos volt a vétel valószínüsége.
Jaja, akkor kezdem el komolyan venni ha apénz a zsebbe lesz Ez tetszik! Nekem a pécsi vásárban modntak egy csávót aki 80-90százalékos gumikat jó áron tud hozni! Majd meglátjuk..., nah deh ellépeka városba! Sziasztok!
Most veszek elvileg gumit.Pécs AMC autósboltban reálisan jó áron van guma.Ha a szösziék nem hozzák meg nekem is ezen a héten ahogy ígérték,akkor kénytelen leszek én is ott rendelni mert már nagyon szar az első és nem merek kockáztatni és ezzel elindulni pld.Pestre sem.Kénytelen leszek akkor náluk visszamondani és megrendelni az AMC be.
Ne vedd sosem túl komolyan az érdeklődöket.....akkor komoly egy vevő,ha eljön és megnézi és akkor nagyon komolya amikor a papír már ki van töltve és a pénz leszámolva pihen a zsebedben
Hát jólvan, akkor várok hogy hátha újra hív! De remélem nem fél órával az elött hív mielött el akar jönni érte, mert jön a hétvége... nem nagyon leszek itthon ha nem szól előre EGal megoldjuk! Már mi is 100% hogy ott lezsünk motor expo-n! De vérszemet kapott a családom is....szóval marad a kocsi Am a gumit nem tudjátok hol lehet jó áron kapni? Nem muszáj új jó a 90-80százalékos is!
És igen.Jobb nem arcoskodni (ha nem ismerős ) mert akkor még azért is megbüntetnek ami miatt nem is kellene,és mindenbe belekötnek márcsak azért is.
Mondjuk nekem itt van 4-5 rendőr ismerősöm és pld. az autós gyorshajtást stb mindíg elintézték ha gond volt.Más miatt meg eddig nem csesztettek autóval sem és motorral sem,bár ott is mindíg minden o.k.volt eddig.Ha motorral gond lenne akkor is inkább próbálnám velük elintéztetni mint hogy meglépni próbáljak.
Nem tudom mennyire pókerarc.Annyira nem ismerem most jött hozzánk melózni kb.1 hónapja.kb 10X beszéltem vele eddig,de ahogy elmondta komolyan gondolja a moci vásárlást mert kajtatott utánam a kollegákon keresztül hogy nem e tudok valamilyen eladó robeszt.
Persze,megállsz,beszélgetsz...milyen jó idő van..stb stb. normális vagy és nem arcoskodsz....akkor még okés lehet a helyzet