Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

motorral mész még?
beleültettétek a bogarat a fülembe... iszok egy unicumot
ma milyen gyülömcslé van tervbe? Nekem legfeljebba HohesC mert még vezetek
és még a hagyományörző erjesztett gyümölcslét nem is ittuk meg
Vállalkozó típus vagyok Vmi sólyomra tényleg emlékeztet....fene tudja
szépen költöien tudtok értekezni...
Te nagyon merész vagy, ha ilyen elfajzott ördögszekérrel vágtázol fel s alá a horizonton mint egy madár
Á...nem húztam fel neki az ötöt,mert akkor már tényleg beléptünk volna a hipertérbe Nem tudom milyen fajta a motor....vmi elfajzott prototípus lehet,de elég daliás a lelkem
nem baj,legalább nem lesz túl laza a mozgásod voltak páran....10-el biztos találkoztunk Szép meg jó volt az idő,csak ez a rohadt szél....
halihó!
Te 220-al közlekedel? milyen motorkerékpárod van, ami képes ilyen iszonyatos tempóra?ez már majdnem hipertérugrás
azjo...
én lehet pár napig be se tudom rugni a Pancsit.. ugy járok mint a robotzsaru... kész vanank a lábaim

sok mototors volt ?
elvileg faterral mentünk volna,de idő közben csatlakozott hozzánk trolika is elmentünk kicsit pihihez,meg keresztülmentünk a hegyen
Fire
merre voltál? kivel/kikkel?
voltam
Pécs-Harkány futáson... de nem sikerült... 22km nél feladtam
Halihó Urak! Mi voltunk egy 80km-es karikát...de ez a qrva szél nem esett jól. Már 220-nál le akart dobni az útról a szél.......
voltál valamerre?
na jóestét
nincs nagy néptelenség, csak 1edül rossz beszélgetni. egyetlen előnye hogy nekem van igazam
sziasztok
denagy a néptelenség itt.....
Na én megyek egy pöttyöt,csatlakozni valaki?
Hy.Szólj ha mész,lehet én is veled tartok 1 aprócska körre .
Ma csak vmi über light-os motorozás lesz,ha lesz....az tuti.
Nem,még nem szántam rá magam Szerintem ez jövő hét elejére tolódik. Vettem hozzá szűrő tisztító szettet
http://www.mazdaclub.hu/files/...
halló!
légszűrőtisztítás megvan? mivel szoktad pucolni?
Hali! Rohadtul fúj a szél Urak Egy kicsit szeretnék menni,de nem tudom mi lesz.....szerintem ebéd után kimegyek kicsit pihenőhöz aztán majd kiderül
hali ha mentek lélekben veletek tartok