amit írtam teljesen független szabó nándor vezérigazgató úrtól!ez az én teljesen független véleményem akármerre megyek mindenki megcsodálja pedig nem csoda csak egy tuti jó bukó!
Szerintem (bár még nem voltam csak mondták) ilyenkor van örzött parkoló.Ha tévednék persze javíts ki-nem biztos.+lezárom lánccal,féktárcsazárral,kormányzárral és szem elött állok meg (bejárat stb) és ha tényleg őrzött parkoló lessz(-gondolom ki...szott sokan motorral mennek) akkor csak nem basztatják nem?
sziasztok nagyon sajnálom hogy tegnap ki kellett hagynom a gurulást remélem hétvégén megyünk megint!sikerült ma vennem bukót nagyon jó kényelmes ma sikerült mennem benne 200 kilómétert mert le kellett mennem szekszárdra meg mindenfelé sokat mászkáltam!a bukó nagyon finom még nem volt ilyen jó kényelmes bukóm mintha rámöntötték volna csendes könnyű egyszóval osztályon felüli!a szösziéknél vettem a suzukiba ez a bukó igen tuti!néhány képet csatolok!
Én tuti nem meygek motorral...márcsak az előb leírt családi dolog miatt sem,meg alapból nem szívesen hagyom ott sehol a motoromat még itt sem,nemhogy pesten
Már hogyne akarnák.Csak nem értem miért akarnál személyautógépjárművel menni?Ha jó idő lessz miért nem motorral megyünk motorkiállításra?Hacsak nem akarsz 42 bukót 6 garnitúra ruhát 14 szett gumit hozni visszafelé.Amit veszünk az meg elfér a sisakháló meg a hátizsák mélyén.Szerintem-ez magánvélemény!
Autóval akartok menni motorkiállításra?Ahoz képest hogy szombaton és vasárnap is 150-150 km-t mentünk csak bele a semmibe ahoz képest most cél is lenne a motorozásra .Nehogy mááááá azutózzunk,feltéve ha jó idő lessz tesó.
pedig be is írtam fórumra nem sok motorossal találkoztunk....talán ha kettővel féltem,hogy elázunk,de kegyes volt az időjárás és az őrangyalom is velem volt végig