Különben is, regelj gyorsan szerdára a P.ringre, igaz már csak 2 csoportban van hely, és ott száguldozz:P:P
Na tessék, ritkán írok ide, akkor is beszólok
És a többiek merre vannak?
Akkor regisztrálj gyorsan a jövő hét szerdai phoenix-re a Terminátorkk2 haveroddal együtt!Mert már rég motoroztatok és szívesen elkísérnétek minket.Vagy nem?
De!
Fecskében csak a buzikok járnak. Nekem rózsaszín lakktangám van öcsisajt. Ma beindult az olasz átok. Olyat repesztettem mint az állat. Nem mentem gyorsan viszont kifejezetten lassú voltam.
Miért foglalkozol ezzel?
A nagy "hozzáértő, szakemberek"-nek jelent csak problémát egy normális beöltözködés, regisztráció.
Érdekes.
Aki tudja merre van az előre az miért nem méltatlankodik?
Beraksz a háti tatyóba egy rövidgatyát és a szünetekben levetkőzöl.
Vagy elmész egy pályanapra ahol még mellédobsz egy 7ezret és ott választhatsz időbeosztást.
Nem irigylem a Gabit ,hogy sok küzdelemmel összehozta ezt az egészet és mindenki csak méltatlankodik.
Örüljetek neki hogy rongyos 6 ezerért motorozhattok 3x15 percet.
Muszály regisztrálni?Meg minek a bőrruha?
Ne csináljátok már ezt WAZZZ.
Az jó, csak nem tudom, hogy full bőrruhában a tűző napon 2-3 órát álldogálni tényleg jó-e. Gondolom ez pont nem azoknak lett kitalálva, akik tréllerrel húzzák ki a mocijukat...
Igen, helyszínen kell fizetni. Reggel 8-tól lehet menni. Fontos, hogy ha betelt a lista, lesznek várólistások. Tehát nem érdemes utolsó pillanatra hagyni. ;)
LX