2004 ben estem egyet bőrben és nagyon cafatos lett és nem védett akkorát mint amire gondoltam tény én is bőrruha párti vagyok csak tudod sokan azt hiszik ha felvesz egy fasza ruhát akkor ő lesz a pályán a bajnok
Én azt nem látom sehol de volt hogy nyáron sokkal jobb időt mentem Keszthely és Zalaegerszeg között rövidnadrág pólóban mint bőrcuccban ja és bőrben nem tudok térdelni kanyarban rövidnadrágban felveszek egy térdvédőt és bárhol leteszem
"A belépés ingyenes, gyere, szurkolj Te is!"
Oké, oké ebből nem az derül ki, hogy a pályahasználat is ingyenes, éppen ezért kérdeztem meg.
Na de, akkor 6 rugó még lehet belefér. Az előregisztráció muszáj?
Illetve ha a szervezőkkel kommunikálsz, közzé tehetnének egy tényleg részletes programot, mert érdekel a rendezvény, de túl sok a kétely. Potyára meg nem utazunk 400km-t.
Dainese989
tegnap 21:25
A pályán saját motorral, megfelelő védőfelszereléssel egész nap van lehetőség pályamotorozásra, a futamok előtt kell regisztrálni az erre kihelyezett standnál ahol matricát kapsz és így engednek fel a pályára (ingyen).
Erre: //s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/...
Igen.
Regisztráció itt: Roadandride pályanap - regisztráció
Tehát akkor pénzes,és netes előregisztráció kell!?
Íme a részletes program. :)
Érdemes a www.roadandride.eu oldalt gyakran látogatni. ;)
Igen, muszáj az előregisztráció, mert különben mi lenne ott szerinted, ha több 100an akarnak menni?
Jelzem a szervezők felé az észrevételt. ;)
Üdv
Zsu
Oké, oké ebből nem az derül ki, hogy a pályahasználat is ingyenes, éppen ezért kérdeztem meg.
Na de, akkor 6 rugó még lehet belefér. Az előregisztráció muszáj?
Illetve ha a szervezőkkel kommunikálsz, közzé tehetnének egy tényleg részletes programot, mert érdekel a rendezvény, de túl sok a kétely. Potyára meg nem utazunk 400km-t.
tegnap 21:25
A pályán saját motorral, megfelelő védőfelszereléssel egész nap van lehetőség pályamotorozásra, a futamok előtt kell regisztrálni az erre kihelyezett standnál ahol matricát kapsz és így engednek fel a pályára (ingyen).
Erre: //s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/...
Akkor ez most nem a Dainese989 által közzétett "ingyenes" pályamotorozás? Mert a plakáton azon is június 5. van megjelölve....