Figyelj ide TE nagyon TEEEE!
Ezt most neked, meg a Tompinak leírom mégegyszer!
Azért írom le ide, hogy mennyit megy a motorom, hogy a sok tuninmestert megíméljem egy csomó felesleges kiadástól. ÉRTEEEEED!
Az án motoromban nincs Öhlins meg minden. Sőt utcai a rugó stb.
A sok pénz tuningba fektetése helyett, a motorozás tanulásra, fordítva hasznosabb lenne a pénzköltés.
Találtam egy érdekes terméket ami nagyon megtetszett, természetesen azonnal elkdezdtem vadászni a legjobb árat és sikerült is megegyeznem egy szállitóval.
Ez egy robuszt müanyag vállfa egy beépitett ventillátorral ami száritja a börruhát. Szabványos 220 V csatlakozoval, kiválloan használhato a beizzadt motoroscuccot erre akasztani, pl ebédszünet alatt erre akasztani az overállt, és este a pályanap befejeztével is ezen száritani a börcuccot. A böroveráll zippzárját be kell huzni és akkor a két lábszárat beletenni a bezipzározott csizmaszárba és akkor a csizmát is száritja.
Az ár a kellemes meglepetés és szállitási költség sem jön hozzá: 13.000 ft
Akinek kell, mailben kérem a rendelést, és utána a pénz utalását:
Kapetz Gábor OTP 11773126 - 08550011
megjegyzésbe kérem beirni "szárito"
Kedves pályaörültek
Jonéhány pályázásra ma lehet utoljára még a kedvezményesebb árral jelentkezni, például
2010 junius 16-17 Slovakia Ring mai befizetéssel mindössze 165 euro
2010 aug 02-03-04 Brno 1-2-3 napos mai befizetéssel a 3 nap mindössze 400 euro (ezen valoszinü hogy lesz gixxer klub kupa futam is)
2010 szeptember 6-7 BRNO mai befizetéssel a 2 nap mindössze 300 euro
Aki szombaton vagy vasárnap akar a Slovakiaringre jönni, annak legkésöbb ma kell kitölteni a jelentkezési lapot és a befizetést is rendezni kell mert a svájci szervezönek le kell adjam a listát.
Arrol nem is beszélve hogy aki 2 napra akar jönni annak hotelt is kell foglaljak.
2010 április 3-4 Húsvét Slovakia Ring 180 euro
jelentkezni a szokásos helyen www.compaya.hu/motorosok és ott nem a pályára hanem a dátumra kattintasz, és utána alul van az ürlap
Az én motorom is gyors..Rizi alatt:)Viszont én elindulok hétvégén,szégyen az utolsó hely de hasznos:)Sonáj,,segitesz kereket cserélni?:)Bár Rizi is segit,,mert én nem tudok:)
öööö.. azt hiszem nehéz lesz.. kb 2 ok miatt :
1, sz'tem én nem indulok... (mellesleg ha indulnék is talán csak open kat.-ban engednének... 16,5-es felni...)
2, szégyen, nem szégyen, a H ringen gyorsabb - még - mint én...
LX
A külömbség külömben is kell a hétvégi boxbérletre.
LX
LX
LX
Nem akarlak csesztetni de a Pancsiringen is gyorsabb.
Sőt a tavaly a T. Gergő egyszer nem is állt rajthoz mert Őt is megelőzte.
Ezt most neked, meg a Tompinak leírom mégegyszer!
Azért írom le ide, hogy mennyit megy a motorom, hogy a sok tuninmestert megíméljem egy csomó felesleges kiadástól. ÉRTEEEEED!
Az án motoromban nincs Öhlins meg minden. Sőt utcai a rugó stb.
A sok pénz tuningba fektetése helyett, a motorozás tanulásra, fordítva hasznosabb lenne a pénzköltés.
Találtam egy érdekes terméket ami nagyon megtetszett, természetesen azonnal elkdezdtem vadászni a legjobb árat és sikerült is megegyeznem egy szállitóval.
Ez egy robuszt müanyag vállfa egy beépitett ventillátorral ami száritja a börruhát. Szabványos 220 V csatlakozoval, kiválloan használhato a beizzadt motoroscuccot erre akasztani, pl ebédszünet alatt erre akasztani az overállt, és este a pályanap befejeztével is ezen száritani a börcuccot. A böroveráll zippzárját be kell huzni és akkor a két lábszárat beletenni a bezipzározott csizmaszárba és akkor a csizmát is száritja.
Az ár a kellemes meglepetés és szállitási költség sem jön hozzá: 13.000 ft
Akinek kell, mailben kérem a rendelést, és utána a pénz utalását:
Kapetz Gábor OTP 11773126 - 08550011
megjegyzésbe kérem beirni "szárito"
egy két leirás a ventillátoros vállfáról:
http://www.rehm-race-service.d...
http://www.hehl-racin
g.de/date...
http://www.cbr-tuningshop.de/p...
Jonéhány pályázásra ma lehet utoljára még a kedvezményesebb árral jelentkezni, például
2010 junius 16-17 Slovakia Ring mai befizetéssel mindössze 165 euro
2010 aug 02-03-04 Brno 1-2-3 napos mai befizetéssel a 3 nap mindössze 400 euro (ezen valoszinü hogy lesz gixxer klub kupa futam is)
2010 szeptember 6-7 BRNO mai befizetéssel a 2 nap mindössze 300 euro
Aki szombaton vagy vasárnap akar a Slovakiaringre jönni, annak legkésöbb ma kell kitölteni a jelentkezési lapot és a befizetést is rendezni kell mert a svájci szervezönek le kell adjam a listát.
Arrol nem is beszélve hogy aki 2 napra akar jönni annak hotelt is kell foglaljak.
2010 április 3-4 Húsvét Slovakia Ring 180 euro
jelentkezni a szokásos helyen
www.compaya.hu/motorosok és ott nem a pályára hanem a dátumra kattintasz, és utána alul van az ürlap
1, sz'tem én nem indulok... (mellesleg ha indulnék is talán csak open kat.-ban engednének... 16,5-es felni...)
2, szégyen, nem szégyen, a H ringen gyorsabb - még - mint én...
LX