lukinelli?
Ezért úgy taknyon váglak,, hogy rajtad fog röhögni mindenki.
Most meg megyek és megmutatom, hogyan kell egy 2.000.001le-s vasból nullást csinálni, 10-es meg 8-as anya csavarok segítségével.
Így fogsz csinálni mikor vasárnap próbálod beindítani:
De hát késő a bánat.(még nem késő bocsikát kérni )
sziasztok én még uj vagyok itt ,de látom vannak köztetek profik is!szeretném megkérdezni hogy hogyan mehetnék 1.53-at a hringen?van egy jo motorom amit meg is tudok ülni rendesen a csajom is mondta hogy nálam ügyesebbet mmeg menőbbet még nem látott,autopályán már többször mentem 299-el!ez szerintem azért nem semmi!szeretném a véleményeteket arrol hogy ezzel a fantasztikus tehetségemmel ami tényleg nem hétköznapi indulhatnék e valamilyen kupában,és lenne e esélyem a szénné tuningolt k7emmel aqua bát leturni!?mert azt mondja hogy az egyenesben letur majd mint a szart!érdekes hogy a kanyart nem említette!lehet már látott ő is az autopályán?esetleg nincs valakinek ismerőse aki elintézné nekem hogy legalább egy részeben szerepeljek a autopályarendőrösdises filmben?mert az én tempom is halálos ám!jut eszembe félig svédbá!nejked nem indul vmi uj kupasorozatod!?esetleg valami öregeknek valo is?mert még sehol sem olvastam rola!ha érdemlegest választ nem kapok a kérdéseimre azt ugy veszem hogy mind amatörök vagytok és beszartok attol hogy kis kezdő mint én majd jol megelőzlek titeket!he....megragadnám a zalkalmat hogy üzenjek a hujekocsog bérczi paripáknak is!idén ordas nagy zakót kaptok!főleg dévöd!mer janit ugy is megelőzöm hogy az egyik kezem a picsámban van,dévödöt csak becsukott szemmel tudtam eddig megelőzni ,de nála fognom kellett a kormányt mindkét kezemmel!vagy ottvasn ez a silány tudásu de annál nagyobb pofáju mv-s fostalicskás kisköcsög lukinelli!ugyanmár kérem....miatta kellett hátramenetet rakatnom a motoromba!
remélem mindenki megsértődik!
de várom már a szezont basszátok meg....(normális ez?)
üdvözlettel egy rendkívüli tehetséggel bíró tökéletes felépítésű,markánsarcú(nem baromarcú)anyagiakban duskáló hatalmas faszú motoros srác!
Most verttem egy 09' R1-hez egy komplett Marzocchi elso villat, es meg mondja valaki hogy valsag van. de hatukra is kell neki valamit rakni mert igy nem lesz franko a roller. Igy is csak 3 perc alatt fog korbe erni vele
mégis mivel?azzal a szaros kis bmdábjúddal?ugyanmár!
idén jelenteni fogtok nekem!