beszéltük és megyek!
aha teszteltem. M1-en. Elé kell ragasztani egy szivacsot, mert a szélzaj amúgy nagy. De fasza. Talán az elejét picit meg kell emelnem, valszeg az én kamerám kisebb egy-két centivel. Viszont nem találtam olyan kurva öntapadós szivacsot sehol, azt hol vetted? Már néztem mindenhol. Mi annak a neve?
Amúgy teliberagasztottam az egészet tépőzárral, így a kamerát hátrább is tudom rakni. az nagyon komolyan néz ki, met úgy látszik a fejidom széle is, meg minden...
6,000? Csak nekem csináltad 10,000-ért, te kis füles tejtartó alkalmatosság... (gyk. köcsög...)
ne is mond!nem elfelejtettem gondolhatod!de csak slick gumim volt,(meg ugye rendszám sincs,nem is lesz már)ugyhogy nem akartam,h ha rendör van gondba legyek!cserében egész nap ettem mint állat!holnap jössz ki a ringre?
Elfelejtettél eljönni a túrára! Azt kell mondjam tökéletes volt, az út, az idő, a rendőrök! Nem is voltunk kevesen, de elég sok csapatot láttunk. Viszont felfedeztünk egy útvonalat, amin motort egy darabot sem, autót összesen kettőt láttunk, de csont új aszfalt igen kellemes kanyarokkal! Na mind1, csak hogy sajnáld kicsit!
Mikor mész ki?
De. vagy du.?